KPSS Tekniker Maaşı

şimdi burada diğer bildiğim arkadaşlardan duyduğum rakamlar uyuşuyo yani çoğu doğru .en azından memur prat.hekim arkadaşlarım var eski rekamları uyuşuyo.sen maaşı boşver otur dersine çalış ben de çalışıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş devlete gir de gerisini farklı belgeler ve intibaklarla halledersin inşallah.Sen iyi puan almaya bak.Ben Sakarya'da Psikolog olarak görev yapıyorum devlette çok şükür gelirim var aylık düzenli.Borçlar azalsın cebime bir de hukuk diploması koyma düşüncesindeyim.Yani devlete gir inşallah sonra farklı eğitimlerle vites yükseltir,maaşını parlatırsın.Parayı hiç takma kafana.

Teşekkürler arkadaşlar, yaş 31 bugüne kadar İstanbul Sakarya da çalıştım hep özel sektörlerde neden KPSS düşünmedim bilmiyorum ama artık niyetliyim kursa da gideceğim inş.

_w_

Arkadaşlar bilgisayar teknikerliği için Kpss den kaç alınarak gırilmesi gerekiyor ?

Devlete kapağı atıp sonra bir şekilde maaşı iyi olan bir pozisyona gelirim düşüncesiyle bir meslek sahibi olmak isteyenlere, vergilerini veren vatandaşlar haklarını helal etmiyor.
Torpil, kayırma, siyasi düşünce vb sebeplerle devlette kadro sahibi olan ve hic bir iş yapmayanlara, vatandaşa hizmet etmek yerine köstek olanlara güzel de bir küfür ediyor hak sahipleri, yani vergisini ödeyen vatandaşlar.
Hatırlatmak istedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Devlete kapağı atıp sonra bir şekilde maaşı iyi olan bir pozisyona gelirim düşüncesiyle bir meslek sahibi olmak isteyenlere, vergilerini veren vatandaşlar haklarını helal etmiyor.
Torpil, kayırma, siyasi düşünce vb sebeplerle devlette kadro sahibi olan ve hic bir iş yapmayanlara, vatandaşa hizmet etmek yerine köstek olanlara güzel de bir küfür ediyor hak sahipleri, yani vergisini ödeyen vatandaşlar.
Hatırlatmak istedim.

Mesajın nahoş olduğu kadar boş!
Kardeş dikkatli oku mesajları;arkadaşın mesajında ve ona cevabımda meslek sahibi bir insana tavsiyeler bulunuyor.Herhalde kimse salak değildir devlet memuru olayım diye üniversiteye gitmek için başvuracak kadar çünkü hiçbir branşın garantisi yok.
İşini iyi yapıp yapmama meselesine gelince kendi adıma vicdanen rahatım.Niye?Şubat ayının ilk haftasına kadar benimle görüşmek için randevuların hepsi dolu,bu sana güzel bir cevap.

Bahsettiğin konuda haksızsın bence sebebi de şu;devlet memurlarına çalışırken eğitim alıp meslekte yükselme,ünvan değişikliği gibi haklar verdiyse memurlarda gayet doğal bu haklarını kullanırlar.

Devlet memurları inan o vergilerini veren vatandaşlardan daha hakkaniyetli vergi ödemesi yapıyor.Küfür politikanın burada tutacağını zannetmiyorum.

Not : "Devlet memuru olayım yeter diyerek iş yapmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz" yazsaydın mesajın anlamlı olurdu.

Kardeş devlete gir de gerisini farklı belgeler ve intibaklarla halledersin inşallah.Sen iyi puan almaya bak.Ben Sakarya'da Psikolog olarak görev yapıyorum devlette çok şükür gelirim var aylık düzenli.Borçlar azalsın cebime bir de hukuk diploması koyma düşüncesindeyim.Yani devlete gir inşallah sonra farklı eğitimlerle vites yükseltir,maaşını parlatırsın.Parayı hiç takma kafana.
Biz seninle konuşmuş muyduk anamurspor? Ben de Sakarya Üni'de psikoloğum. Sen nerdesin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murat bu yıl Sakarya'ya atandığında memurlar.net üzerinden yazışmıştık.Nasıl gidiyor kampüste görev?

Aday memur eğitimi varmış, ona gidip geliyorum. Bir şu bitse normal görüşmelerime devam edebilsem daha mutlu olacağım. Güzel, oldukça alıştım arada fırsat buldukça da motora atlayıp geziyorum. Senin nasıl gidiyor durumlar?

Murat Doğan hocayı tanır mısın ?

Hatırlatmak istedim.

Şu ilk yazdığın cümle bile bütün memurlara karşı şovenist duygulara sahip olduğunu ve memurların hiçbir şekilde iş yapmadığını düşündüğünü gösteriyor. Ama bu yazdıkların doğrultusunda özel sektörde çalışıyor olduğunu varsayıyorum ve kuvvetle muhtemel, özel sektördeki kölelik düzeninin ya bir kölesi olarak, ya da bir patronu olarak parçası olduğunu düşünüyorum, ve içten içe aslında bunun ne kadar saçma olduğunun farkında olsan da, bunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun ve nispeten daha fazla hakka ve daha fazla kendine ait zamana, maaş güvenliğine sahip olan memurların tümüne birden çamur atarak sağlamaya çalışıyorsun. Elbet işini yeterince yapmayan memurlar olabilir, ama özel sektörde de aynı şekilde davrananlar hatta çok daha zararlı işlere imza atan insanlar elbet vardır. Ayrıca iş güvenliği, geleceğini güvenceye alma isteği, düzgün zamanında yatan maaş gibi düşüncelerle memuriyete giren insanlara bu şekilde hakarette bulunmaya hakkın yok.

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

Murat Doğan hocayı tanır mısın ?
Tanımaz mıyım? O da gaza gelip kendine bir honda pcx 125 aldı. Çok hevesli. :) Sen nerden tanıyorsun?

Doğan hoca bir tanedir, bende Ünv. de çalıştım uzun bir süre, Doğan hoca ile arkadaşlığım babam vesilesi ile, bizim Baba da Ünv. de

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Arkadaşlar + olarak

işleyiş nasıl oluyor yani tercih meselesi, ÖSS gibi mi oluyor, yani sınav
oluyor, kurumlar eleman alımı ile ilgili haber yayınlıyor X alan lar
başvursun gibi, eğer öyle ise eski ilanları nasıl görebilirim, X puanı 100
kişi almışsa yerleşme nasıl oluyor

forumlarda kişilerle nitelik tartışmasına girmemeye çalışırım, nicelikleri, olayları ve geçekleri tartışırım.
Bir mesaj yada fikir birisi için anlamsız olabileceği gibi bir diğeri için anlamlı olabilir, ama bir gerçek yada olay herkes için aynıdır.

Devlete kapağı atıp sonra bir şekilde maaşı iyi olan bir pozisyona gelirim düşüncesinde olan birisinden işini layıkıyla yapması beklenmez zaten.
Çünkü bu kişi için öncelik her hangi bir iş sahibi olmaktır, işini yapmak değil.

bu olgu bir gerçektir, bunu tartışırım, a yada b kişisini değil.
Mesajım doğru düzgün okunduğunda belli bir olayın yada olgunun eleştirildiği, her hangi bir kişinin tartışılmadığı açık ve net görülür.
Mesajımdan kişisel pay çıkaranlar var ise, bu kendilerinin problemidir.

Görevini layıkıyla yapan devlet memurları elbette var, onlarda zaten hiç bir zaman ben işimi iyi yapıyorum gibi açıklamalar yapmak zorunda kalmazlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Doğan hoca bir tanedir, bende Ünv. de çalıştım uzun bir süre, Doğan hoca ile arkadaşlığım babam vesilesi ile, bizim Baba da Ünv. de

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Arkadaşlar + olarak

işleyiş nasıl oluyor yani tercih meselesi, ÖSS gibi mi oluyor, yani sınav
oluyor, kurumlar eleman alımı ile ilgili haber yayınlıyor X alan lar
başvursun gibi, eğer öyle ise eski ilanları nasıl görebilirim, X puanı 100
kişi almışsa yerleşme nasıl oluyor

Kadrolar için kılavuz yayımlanıyor,puanınıza ve mezun olduğunuz alana göre tercih yapıyorsunuz. Mesela bende önlisans Kocaeli Üniversitesi yerel yönetimler mezunuyum,ama kadro sıkıntımız var ondan şimdi Dgs ile Sakarya Üniversitesi'de lisans eğitimine geçtim. Önlisans mezunlarının Dgs denen sınavla lisansansa geçme hakları da var. O alternatifte belki işinize yarayabilir..

http://www.kpssrehber.com/HaberOku.php?Oku=176

Şu sitedeki linklerden taban puanlarını öğrenebilirsiniz..

Şu ilk yazdığın cümle bile bütün memurlara karşı şovenist duygulara sahip olduğunu ve memurların hiçbir şekilde iş yapmadığını düşündüğünü gösteriyor. Ama bu yazdıkların doğrultusunda özel sektörde çalışıyor olduğunu varsayıyorum ve kuvvetle muhtemel, özel sektördeki kölelik düzeninin ya bir kölesi olarak, ya da bir patronu olarak parçası olduğunu düşünüyorum, ve içten içe aslında bunun ne kadar saçma olduğunun farkında olsan da, bunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun ve nispeten daha fazla hakka ve daha fazla kendine ait zamana, maaş güvenliğine sahip olan memurların tümüne birden çamur atarak sağlamaya çalışıyorsun. Elbet işini yeterince yapmayan memurlar olabilir, ama özel sektörde de aynı şekilde davrananlar hatta çok daha zararlı işlere imza atan insanlar elbet vardır. Ayrıca iş güvenliği, geleceğini güvenceye alma isteği, düzgün zamanında yatan maaş gibi düşüncelerle memuriyete giren insanlara bu şekilde hakarette bulunmaya hakkın yok.

varsayımda bulunarak hakkımda vardığın çıkarımın tamamen yanlış, ben bile bu kadar büyük komplo teorisi kuramazdım !

Uğur hocam,

Verdiğin linkte Bilgisayar ile bir çok program var, ben Bilgisayar Teknolojileri ve Programlamadan mezunum, onu seçiyorum bir yerler çıkıyor, bilgisayar ile ilgili başka bir bölümü seçiyorum farklı iş alanları çıkıyor, ben onları tercih edemiyorum sanırım ?

Saygılar

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

+ olarak ben, Bilgisayar Teknoloji ve Programlama dan mezunum ama programlama bilmiyorum :) e kazanırsam kazandığım yer bana program yazdırmak isterse ne yapacağız,

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:16 ----------

birde, ben alanım dışı yer seçebiliyor muyum hep 112 de memur olmak istemişimdir :=

Hatırlatmak istedim.

laf ola beri gele işte...bir devlet memuru olarak senden daha çok katma değer yarattığıma eminim...

Teknisyenlik diye teknisyen yardimciligini yazma da... Allah düşmanımin başına vermesin...

Ben de okulumu bitirince mühendis olunca tabi ki yükselmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Birilerinin zoruna gitmesin bu. Madem sen benden daha çok hakediyordun memurluğu, kpss lise sınavına girip yüz üzerinden 95 yerine 96 alsaydin da sen girseydin benim yerime.

Aldığım parayı sonuna kadar hakediyorum. 4 sene 500 ogrencinin 3 öğün bulasigini yikadim. 1 sene kuruma bağlı halisahayi islettim gelirini engellemelere rağmen 3 katına çıkardım. Kış günü bile kurduğum ortam için aboneler gelmeye devam etti. Terör yüzünden halisaha kapandığından kalorifere bakıyorum. Daha dün gece bozulan sıcak şu musilugunu tamir etmek için yarım saat uğraşıp ana vanasini bozuk oldugundan kapatmayarak 70 derece suyla haslana haslana musluk değiştirdim.

Kimse beni kendi bozuk düşüncelerine örnek gösteremez. Çok zoruna gidenlere tavsiyem her sene yapılan kpssye girmeleridir. En azından soru çözerken boş boş konuşup da sacmasapan düşüncelerini düşüncesizce ortalığa sacmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar