abanta gidilecek ..merak etme komutanım.. gezi listesinde başı çıkiyor hemde..bana kalırsa mayısta patlar orası![]()
çok sağol gelişimden daha kolay gittim emrahcığım gebzeden paralı yola girdim trafiğe yakalanmamak için yoldada bir iki tır yakaladım sindim arkasına öyle aktım geldim eve kadar 90-100 ileşenol abi nasıl geçti yolculuğun nasılsın yazışma konusunda hemfikiriz
tamam bunu bidaha yapacağım..
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
aga, switch buldum hemde en ufağını... 2 tane aldım.. biri farı kapatmak diğeri sis iin..sanada lazım mı bundan ..adamda dolu var
len körfez li motorcuların yüz karası koray kapalı alanda takke takılır mı amele styla olmusun:queen:
harbi lan at hırsızı gibio ne öyle berelerle falan oto faresi gibin...:queen:ben olsam almam tükkana...:queen:
beyler harika bir ambians olmuş...Kocaeli MT şahlandı...bu arada memleketinize İzmitmi diyelim yoksa Kocaelimi...hnagisini benimser oralılar...
oooo dedektif tonton nerelerdesin sen beyawww,arayı uzak tutma ayıboluyor kanka,arada bir konulardan içeri dalıp çimdik atasın mevzuyaki yaşadığını bilelim
Bölge olarak Kocaeli dersek yalova,gebze,izmit,gölcük tüm ilçeleri kapsar bu genelin istediği şey olur herhalde.
İzmit dersek sadece bizim ikamet ettiğimiz ilçe olurki,diğer ilçelerde oturan arkadaşlar için hoş olmayabilir![]()
Koray switch dediğin açma-kapama anahtarımı? Benim sis lambalarının orijinal anahtarı bozuldu, yeni bir tane alıp taktırdım ama çok kaba oldu.Eğer açma-kapama anahtarıysa bana da 2 adet alabilirmisin.
harbi lan at hırsızı gibio ne öyle berelerle falan oto faresi gibin...:queen:ben olsam almam tükkana...:queen:
beyler harika bir ambians olmuş...Kocaeli MT şahlandı...bu arada memleketinize İzmitmi diyelim yoksa Kocaelimi...hnagisini benimser oralılar...

abant bence nisanın basında iyi gider havaların yeni yeni ısınmaya basladığı vakit
kar buz asırı soguk olmasın benden yana problem yok
5 santımı gectı burda kar