Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

unutursam yatak sarsın krank kırsın sibop yakalasın
başka bendua kalmadı galiba:rendeer:

ya buradan yazışmak çok zor oluyor ama öbür alternatifleride herkez görüp okuyamıyor naapsak facedede sayfamı açsak acil bişey paylaşmaya çalışsak 120 sn beklemen lazım diyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

deneme yapıyorum

şenol abi nasıl geçti yolculuğun nasılsın yazışma konusunda hemfikiriz

şenol abi nasıl geçti yolculuğun nasılsın yazışma konusunda hemfikiriz
çok sağol gelişimden daha kolay gittim emrahcığım gebzeden paralı yola girdim trafiğe yakalanmamak için yoldada bir iki tır yakaladım sindim arkasına öyle aktım geldim eve kadar 90-100 ile

tamam bunu bidaha yapacağım..

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

aga, switch buldum hemde en ufağını... 2 tane aldım.. biri farı kapatmak diğeri sis iin..sanada lazım mı bundan ..adamda dolu var

Koray switch dediğin açma-kapama anahtarımı? Benim sis lambalarının orijinal anahtarı bozuldu, yeni bir tane alıp taktırdım ama çok kaba oldu.Eğer açma-kapama anahtarıysa bana da 2 adet alabilirmisin.

len körfez li motorcuların yüz karası koray kapalı alanda takke takılır mı amele styla olmusun:queen:

harbi lan at hırsızı gibi :po ne öyle berelerle falan oto faresi gibin...:queen:ben olsam almam tükkana...:queen:

beyler harika bir ambians olmuş...Kocaeli MT şahlandı...bu arada memleketinize İzmitmi diyelim yoksa Kocaelimi...hnagisini benimser oralılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi lan at hırsızı gibi :po ne öyle berelerle falan oto faresi gibin...:queen:ben olsam almam tükkana...:queen:

beyler harika bir ambians olmuş...Kocaeli MT şahlandı...bu arada memleketinize İzmitmi diyelim yoksa Kocaelimi...hnagisini benimser oralılar...

oooo dedektif tonton nerelerdesin sen beyawww:),arayı uzak tutma ayıboluyor kanka,arada bir konulardan içeri dalıp çimdik atasın mevzuyaki yaşadığını bilelim :)
Bölge olarak Kocaeli dersek yalova,gebze,izmit,gölcük tüm ilçeleri kapsar bu genelin istediği şey olur herhalde.
İzmit dersek sadece bizim ikamet ettiğimiz ilçe olurki,diğer ilçelerde oturan arkadaşlar için hoş olmayabilir :)

oooo dedektif tonton nerelerdesin sen beyawww:),arayı uzak tutma ayıboluyor kanka,arada bir konulardan içeri dalıp çimdik atasın mevzuyaki yaşadığını bilelim :)
Bölge olarak Kocaeli dersek yalova,gebze,izmit,gölcük tüm ilçeleri kapsar bu genelin istediği şey olur herhalde.
İzmit dersek sadece bizim ikamet ettiğimiz ilçe olurki,diğer ilçelerde oturan arkadaşlar için hoş olmayabilir :)

tombik burdayım iş ev ev iş...sizleri gördüm mutlu oldum...

2005 lerde söylemiştim Kocaelide inanılmaz bir motosikletsever var...isteseniz daha büyük bir aile olursunuz...güzel fotolar gördüm...koca yaz durukene Ocağın ortasında soovık totoşu dondururken buluştunuz bunda da bir hayır vardır...aslında var ya yazın bi Çınarcık yaylası yapalım...veya yaylaya çıkarken dipsizgölde bir mangal..off...nası aga...

Koray switch dediğin açma-kapama anahtarımı? Benim sis lambalarının orijinal anahtarı bozuldu, yeni bir tane alıp taktırdım ama çok kaba oldu.Eğer açma-kapama anahtarıysa bana da 2 adet alabilirmisin.

tamam abi sanada alırım aklımda... irfan aganın orada buluşup bi çay içer hasret gideririz ne dersin olur mu ? :)

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

biz kocaeliliyiz kankam..aynen sonradan fark ettim at hırsızı gibim olduğumu :) ama hava soğuktu beyaw :queen:
bi sen eksiktin.. ama merak etme muhabbetin her daim vardı :)

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

serdar abi bundan bahsediyorum..hem kaliteli hemde kibar minik :)

abi bu harika bi alet..sağlam ve kibar.. istersen bununla değiştirebiliriz
küçük bir delikle montediliyor.. ben sağ kumandama yapacağım 2 adet sis ve far kapatıp açma için..

abant bence nisanın basında iyi gider havaların yeni yeni ısınmaya basladığı vakit

İrfan abi ben cuma günleri artı haftanın nerdeyse 2-3 günü k.mürsele geliyorum bi ara seni gördüm remork vardı motorun arkasında o sendin ama kask takmamıştın abi dedim ama irfan abi budur :) Çarşıda felan deri motorcu ceketiyle gezen lavuk benim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar