len körfez li motorcuların yüz karası koray kapalı alanda takke takılır mı amele styla olmusun:queen:
ulem kıskanç adam... gelmedin sekaya, oradanda çatlayıp durma...:cherry:
bi dahakine senide götürürüm söz veriyorum..

sakaryadan gelen arkadaşlar vardı ,utan utan:queen:
---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:20 ----------
motorlarınıza sağlık,bu havada bile buluştunuz ama mangal ateşini yakmamışsınız.
o da planlar arasında abi.. kartepede sucuk yapacağız.. biraz zaman lazım..bugün izmitteki saklı motorcuları çıkardık

---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
şansıma küseyim ne yapayım
bi dahakine inşallah burak sıkma canını

---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 08:28 ----------
aynen bizden sonra etkinlik devam etmiş anlaşılan biz erken kaçınca kumpiri de kaçırmışız
yok ya valla öyle olmadı...
ahmet abi, yasin ve ben aynı muhitte oturuyoruz.. Hadi dedik İrfan abi ile Münir abinin yolu uzun adamlar aç.. şuradakumpir yiyip gidin dedik..güzel oldu
---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:31 ----------
ulen çakallar sizin derdiniz kumpir yemek değil kumpirciyi görmek olmasın

:flower:
yok be abi kumpirci ile ne işimiz var.. Ben herzman takıldığım mekan orası..Kız arkadaşımlada gidiyorum .. kız arkadaşımı tanıyor:cherry:
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:33 ----------
Hepsi şekil ancak favorim Münir&İrfan,
hop hoop ayrımcılık falan dediğinizi duydum.Şaka maka çok güzel eğlendiğiniz belli,beraberliğiniz daim olsun.
Abi keşke sende olsaydın.. Bidahaki etkinlikte kesin bekleriz..

---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:35 ----------
oo koray şekil yapmışsın
Şekil ben değildim motorumdu şekerim...

Münir abi ile motorları yanyana koyduk. (varadero 1000 - ybr 125 esd) incelemeye başladık.. İnanırmısın Münir abinin dediği şu;
ya koray motorları değişelim mi.. orada onu kırmadan olmaz abi dedim.. yani sonuç olarak karizma budur işte:cherry: