[Sakarya - MT]

geçen sefer sakaryaya gıttıgımde gitmiştim servıvana,
ilk yuva konutlarında bizim ev var kirada :)
dolaşmaya gitmiştim :)
Çok Sessiz ve Sakin bir yer...

Valla serdivana sessiz ve sakin diyorsan bir de benim evin buraları (dorukkent) gör. Havalar iyice soğursa kurt inebilir buraya. :queen:

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

acaba :S ?
bende canım sıkıldıkça serdivan tepesine çıkıyorum geçen akşam çamurda kaymaya çıktım yukarıya önceki sayfada fotoları var uyar walla bana :)
bu arada murat erdem çok istedim gelmek ama malum çalışıyordum keşke gelebilseydim sekaya,fotoları inceledim eğlenceli bir gezi olmuş :)

kalinka bilseydim yukarıda bu kasdar kar olduğunu sabahın köründe çıkardım herhalde,
he bu arada tepeye çıkıp duruyorum diye kross yada enduro filan var sanma bende commuter var :) -şimdilik

Gezi çok eğlenceliydi, arka yollardan gittim yolculuk da çok eğlenceliydi. Drift yapa yapa gittim, ağaçların arasından geçerken kafama buz düştü, küüttt diye feci ses yaptı öldüm sandım, yok böyle bir adrenalin. :flower: O köy yolunu bayaa bir sevdim ben. :)

bugün dağıtım yaparken bi tane yamaha gördüm chopper tarzı siyah renk, modeli ne bilmiyorum ama serdivan adatepe hastanesi taraflarında bi sitenin içinde, adam motoru site içine park etmiş kaskı da benimkininin aynısıydı ls2 blade modeli... kimdir ki acaba; aslında sağda solda motor var yani de neyse olanlar bize yeter, fazla kalabalık oldu mu da iyi olmaz di mi :)

bugün dağıtım yaparken bi tane yamaha gördüm chopper tarzı siyah renk, modeli ne bilmiyorum ama serdivan adatepe hastanesi taraflarında bi sitenin içinde, adam motoru site içine park etmiş kaskı da benimkininin aynısıydı ls2 blade modeli... kimdir ki acaba; aslında sağda solda motor var yani de neyse olanlar bize yeter, fazla kalabalık oldu mu da iyi olmaz di mi :)

Vay kimler var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler Cumartesi 11 Derece :)
Samet kaç para alıyorsun hocam hangi gazete

Marmarasistem tanıyorsun beni Atasanmetal den ilhami, zekiyle kampüsteyken tanışmıştık seninle.

F54 evet geçen derneğin önündeydi.

İlhami hocam,

Kar durumu nasıl orada, Serdivan çoştu

Dostlar neredesiniz :) cuma akşamı bi çay yapmaya ne dersiniz sakarya olarak ?
saat: 19:00- 21:00 arası yada istenilen uygun saatte mekan neresi istersk orası ?belki uyanır bi kendimize geliriz

Burak olabilir,

Bende 3-4 motorcu arkadaş ile gelebilirim.

İş yerinden 6 de çıkıyoruz. Hem yemek yenilecek hemde arkasından çay içilecek bir ortam olursa güzel olur akşam yemeğinide aradan çıkartmış oluruz. O zaman saat 6.30 uygun olabilir.

+ lıyalım

+ samsam

tamam o halde çok güzel, şu durumda 18:30 da merkez bir yerde mekanı belirleriz gün içinde ,
katılımcılar

1-marmarasistem-burak
2-samsam-şamil
3-f54 fatih
4-kalinka ve ekibi- ilhami ve arkadaşları :)
5-lycantrophic murat erdem
koray madem hava güzel olacak dedin senide bekliyoruz o haldee

:)

---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

mekan konusunda tavsiyesi olan var mı

Motorlar mı gidiyoruz ?

Yaya ise beni yormayın, evin bahçesinde oturalım o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar