Teker yanağı

Arkadaşlar cümleten kolay gelsin. Motorumun biraz daha spor görünmesi için tekerleklerin yanaklarına resimdeki gibi yazı yazmak istiyorum. İşte dunlop,Bridgestone, Michelin gibi. Bunlar için hazır yapıştırmalar, kauçuk kalemleri özel boya vesaire bulunabilir mi? Teşekkürler.

Uploaded with ImageShack.us

Michelin lastiğin yazısını tippex ile boyasan bile olur ama, çin malı lastiğe michelin etiketi yapıştırmayı ilk defa duyuyorum, olsa bile komik olurdu heralde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoğrafta göründüğü gibi olan yazılar, lastiğe sonradan yazılmış şeyler değil, mevcut kabartma yazıların içinin boyanması şeklinde. Yani bunun için önce bahsettiğin lastiklerden birini alıp takman lazım.

Valla ben yapıştırırım gülen gülsün önemli olan benim beğenmem :) Bilgi için teşekkürler...

---------- Post added at 03:50 ---------- Previous post was at 03:48 ----------

Fotoğrafta göründüğü gibi olan yazılar, lastiğe sonradan yazılmış şeyler değil, mevcut kabartma yazıların içinin boyanması şeklinde. Yani bunun için önce bahsettiğin lastiklerden birini alıp takman lazım.
:cat: Anladım. Kendi lastiğimin üzerindeki kabartmaların üzerinden tippex le geçsem olur heralde. Teşekkürler.

Fotoğraf koyarmısın merak ettim, bende bi hayabusa alırsam yapıcam :thumleft: neler oluyor forumda :mrgreen:

ps150

arkadaşların dediği gibi lastikte varsa o kabartma öyle olur
mümkünse en kaliteli lastik kalemini alki boya kalitesi önemli sonra yıkarken filan çıkmasın iğrenç gözükür
09012011376j.jpg

1urbj.jpg

1urbv.jpg

1urbz.jpg

lastik yazı kalemi ile boyadım..ama yazın daha güzel oluyo kışın çamurdan yagmur suyundan fazla dayanmıyo yazolar..

arkadaşların dediği gibi lastikte varsa o kabartma öyle olur
mümkünse en kaliteli lastik kalemini alki boya kalitesi önemli sonra yıkarken filan çıkmasın iğrenç gözükür
http://img266.imageshack.us/img266/7272/09012011376j.jpg
İlginiz için teşekkürler. Bir tane kaliteli lastik kalemi buldum fakat kargoyla 25 milyon. O kadar da verilmez diye düşünüyorum. http://www.motomaxonlineshop.com/main/automix_lastik_kalemi_beyaz-pmu434.html bundan sipariş vericem artık 2 tane alırım silindikçe tekrar geçerim üzerinden.

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

http://e1201.hizliresim.com/t/j/1urbj.jpg
http://c1201.hizliresim.com/t/j/1urbv.jpg
http://d1201.hizliresim.com/t/j/1urbz.jpg

lastik yazı kalemi ile boyadım..ama yazın daha güzel oluyo kışın çamurdan yagmur suyundan fazla dayanmıyo yazolar..
Anladım teşekkürler. Bu arada çok şık olmuş. Benim amacımda bu şekilde biraz daha spor görünmesini sağlamak.
Hep bi motor alayım beyaz yanak yaptırcam tekerlere diyodum. Fakat dublex lastikte yanak sağlıklı olmadığından hayallerim suya düştü. Şimdi bu şekilde biraz olsun yapamadığımı telafi etmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

Uploaded with ImageShack.us
motorum bu yakışır diye düşünüyorum. Sizce yakışır mı ?

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

Fotoğraf koyarmısın merak ettim, bende bi hayabusa alırsam yapıcam :thumleft: neler oluyor forumda :mrgreen:
Daha yapmadığımdan fotoğraf yok ama arkadaşlar aşağıda koymuş :) :thumleft:

O kalemlere bence o kadar para verme bi abimiz beyaz oje ile boyuyodu ve gayet resimlerdekinden iyi çıkıyodu görüntü bi dene derim :cat:

O kalemlere bence o kadar para verme bi abimiz beyaz oje ile boyuyodu ve gayet resimlerdekinden iyi çıkıyodu görüntü bi dene derim :cat:
Oje aslında olabilir aklıma gelmedi değil ama bilemedim nasıl olur. Kalemleri almadan önce bi deniyim. Teşekkürler.

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

http://www.hepsiburada.com/Liste/au...goryId=262977&SKU=OTSV1003200000489#Gorseller

dostum benim kalem bu boyası da kaliteli dayanıyor valla bazı yerleri hariç hiç üstünden geçmedim üstelik basınclı suyla yıkarım motoruda

fiyatı bedava gibi
kaliteli olmasından yanayım herzaman için de buda fiyatına göre çok kaliteli tavsiye ben ediyorum istersen bir bak
Eyvallah usta çok sağol. http://www.motomaxonlineshop.com/main/automix_lastik_kalemi_beyaz-pmu434.html aynı kaleme bakmıştım bende. Motomax da 1 TL daha ucuz tabi kargo ücretine de bakmak lazım. Seninde tecrübene dayanarak bundan alıcam heralde. Teşekkürler.

Oje aslında olabilir aklıma gelmedi değil ama bilemedim nasıl olur. Kalemleri almadan önce bi deniyim. Teşekkürler.

oje yöntemine bulaşma derim . şahsen ben daksil ile yapmıştım bir önceki motoruma sonra iyi olmadı en iyisi kalem
ha şimdiki olsa kalem işinede girmem o ayrı :D

yaparken kardeşim bir gün hiç motor sürme beklesin o iyice lastiğe işlesin dip notcuk :D

oje yöntemine bulaşma derim . şahsen ben daksil ile yapmıştım bir önceki motoruma sonra iyi olmadı en iyisi kalem
ha şimdiki olsa kalem işinede girmem o ayrı :D

yaparken kardeşim bir gün hiç motor sürme beklesin o iyice lastiğe işlesin dip notcuk :D
:cherry::cat: dip notunu not ettim dostum. Ben bi hepsi burada da kargo ücreti ne kadar bi bakayım da alayım bu kalemden yaw...

---------- Post added at 15:05 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

Motomax dan alınan ürünler hemen geliyo mu? Ordan alışveriş yapan var mıdır?

arkadasım oje ile hiç ugraşma olmazz bende denedim..bak bu işi boyayı tekere sürerken kaldırmadan yapmalısın..oje fırçası ucuna çok az alıo boyayı süreklü daldırıp çıkarman lazım.sen al bi lastik kalemi rahatça yap....

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

kaleme okadar para verilmez diyo bi arkadas ta..inan ojeye verecen para kalemden daha pahallıdır..git bi oto aksesuarcıya 5 liramı 7 liramı ne..hem kalemi saklarsın silindikçe üstünden geçersin.10 defa kullanabilirsin.

oto aksesuarcılarda bulabilirsin boşuna kargoya para verme:)
Evet önce bi bizim burda aksesuarcı var ona bi sorayım da bakalım varsa ordan alırım...

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:35 ----------

arkadasım oje ile hiç ugraşma olmazz bende denedim..bak bu işi boyayı tekere sürerken kaldırmadan yapmalısın..oje fırçası ucuna çok az alıo boyayı süreklü daldırıp çıkarman lazım.sen al bi lastik kalemi rahatça yap....

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

kaleme okadar para verilmez diyo bi arkadas ta..inan ojeye verecen para kalemden daha pahallıdır..git bi oto aksesuarcıya 5 liramı 7 liramı ne..hem kalemi saklarsın silindikçe üstünden geçersin.10 defa kullanabilirsin.
Oje daha ucuza gelmiş olsa bile uğraştıracağı kesin bişey. 3 milyon fazla veririm beni uğraştırmaz, görüntü olarak ta daha iyi olur. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar