[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Birader peder bey depozito işine okey dedi herşey tamam çıkmak lazım artık hadiiyy :queen: Bıktım artık biliyosun durumu

tamam müdür ben arkadaşa birdaha mesaj atıyım ha bu arada bu akşam sennle yürüyüş mesafesinde yürüyerek bir yere gidip gelcez gibi

olum tamam da ben hastalıktan geberiyorum 2 saat önceki halimden eser yok yatıyorum şimdi sınava da bakmadım. noldu pm den at

Biz senin gibi 3 ders almıyoruz reis yarın final var ayrıca yatıcam ben şimdi geberiyorum zaten :santa: hiç kalkacak halim yok

Hacı ben bugün full ders çalışcam valla bugün çıkamam daha doğrusu bu hafta çok zor aralıksız sınav var 21 ine kadar. 17 sinde kesin çıkıyoruz dimi evdekiler beni kovmaya niyetleniyor bak :queen:

Denizli İl Temsilcisi
Hacı ben bugün full ders çalışcam valla bugün çıkamam daha doğrusu bu hafta çok zor aralıksız sınav var 21 ine kadar. 17 sinde kesin çıkıyoruz dimi evdekiler beni kovmaya niyetleniyor bak :queen:

walla arkadaş gelsinde aynen müdür çıkalım yeter gayrı her neyse bide şey dicem sana o zaman akşam bwlıne gitcez oz amana kadar bitirde bari ona gel

Denizli İl Temsilcisi
tamam ayarlamaya çalışcam kardeşim

*iyiydi bu akşam saol kardeşim şimdi beyler tişört ler için bir üzücü birde svindirici haberim var üzücü olan tişört kalmamış ve ne zaman basılacağı belli değil iyi habere gelince yakın zamanda basılcak gibiymiş ücreti 30 tl olmuş ve herkesin ismi yazcakmış

sizde bu işler nasıl oluyor direksiyonu sağda mı motosikletin:)
çok şanslısınız senenin her günü güzel havada motor sürebilme ihtimali, düşünmesi bile harika.

Denizli İl Temsilcisi
sizde bu işler nasıl oluyor direksiyonu sağda mı motosikletin:)
çok şanslısınız senenin her günü güzel havada motor sürebilme ihtimali, düşünmesi bile harika.

walla yağmur yağdımıda şu 1 haftadır olduğu gibi üstünü bile açamadığınızda oluyor tabi türkiyeye göre çok şanslıyız zaten hemen hemen hepimiz türkiyeliliyiz direksiyon konusuna gelince bizimkiler ortada sizinkiler solda sanırım hocam :thumleft:

*iyiydi bu akşam saol kardeşim şimdi beyler tişört ler için bir üzücü birde svindirici haberim var üzücü olan tişört kalmamış ve ne zaman basılacağı belli değil iyi habere gelince yakın zamanda basılcak gibiymiş ücreti 30 tl olmuş ve herkesin ismi yazcakmış
İyiydi de işin püf noktasını bizim oyun biterken anladım :) Fiyat iki katına çıkmış demek ya. Neyse t-shirt daha güzel ve kaliteli olmuştur diye düşünüyorum. İsim yazması da iyi olmuş.

Denizli İl Temsilcisi
İyiydi de işin püf noktasını bizim oyun biterken anladım :) Fiyat iki katına çıkmış demek ya. Neyse t-shirt daha güzel ve kaliteli olmuştur diye düşünüyorum. İsim yazması da iyi olmuş.

aynen de şu ne zaman basılcağı belli olmalı ki biz türkiyeden alıp dönmüş olalım oyun konusuna gelince walla bilmiyorum arada yapalım bu tür aktiviteler :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hacılar nbr....
cumartesi günü motosiklet kıyaftelerim ve bilgisayarım ankaradan kargoya verildi... 2 kutu yapılmış...93 tl kargo parası...
ben gidip gelsem daha cok para harcayacagım.... şimdi lcd monitör arıyorum...satan bir tanıdığınız varsa seslenin....
yolda gördüğünüz motorculara boru çalmayı unutmayın.... boru(korna) :queen::queen:

Denizli İl Temsilcisi
arakdaşlar 10 gün içinde 30 tl tişört parası alacağım tişörtlerinizin arkasında isimlerinizde yazıcak önemlidir

hacılar nbr....
cumartesi günü motosiklet kıyaftelerim ve bilgisayarım ankaradan kargoya verildi... 2 kutu yapılmış...93 tl kargo parası...
ben gidip gelsem daha cok para harcayacagım.... şimdi lcd monitör arıyorum...satan bir tanıdığınız varsa seslenin....
yolda gördüğünüz motorculara boru çalmayı unutmayın.... boru(korna) :queen::queen:
Biz kime boru çalıp çalmayacağımızı biliyoruz hacı merak etme :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar