- Konu Yazar
Hava kararmaya yakın MotorKafa çapırcısı aradı, kar yağıyor çıkalım mı ne dersin diye. Dayanamadım bu teklife, evdekiler dur gitme deli misin dese de hazırlandım çıktım.
Motoru garajdan çıkardım, epey kayıyor ve bildiğin kar topu kıvamında yağıyor. :mrgreen: Yılmadım devam ettim, sahile indim buluşmak için.
Pendik sahil sakindi, Motorkafayı bekliyorum...
MotorKafa geliyor...
Sonra motorlar birden kendilerini Maltepe'de buluyor...
Yemek yemeye gelmiştik, acilen Kartal'a dönmemiz gerekiyor. En sevmediğim mekanlardan birinin WC'sini kullanıp yola koyuluyoruz tekrar. MotorKafa'da gazcılığa özeniyor.
Kartal'a dönüyoruz. Ellerimiz fena halde donuyor. Dayanamıyor, egzozun arkasına geçiyorum. Eldivenleri ve elimi ısıttıktan sonra MotorKafa'da ısıtıyor ellerini.
Ardından yemeğe geçiyoruz. Ellerimiz fena şekilde egzoz dumanı kokuyor.
Motorlarımızı da doyurmayı ihmal etmiyoruz...
MotorKafa'nın morali bozuluyor, etrafta kar mar yok.
Aydos tepesine gidelim diyorum ben de, kesin kar vardır orada diye...
Ardından Yasdal abi arıyor, hemen buluşuyoruz.
Sonrası zorlu kış şartları...
Motorum yokuşlarda fena halde kayıyor yalnız bu MotorKafa'nın 6 yaşındaki lastikleri canavar gibi tutunuyor yere, bir sakatlık olmadı çok şükür.
Bu adam MotorKafa olduğunundan, kafası normal insanlar gibi çalışmıyor. :cherry: Abicim coocuuun olmayacak sonra, yazık günah. :mrgreen:
Ve reflektörlü Inzell
MotorKafa sigarasını sarıyor, büyük bir keyifle.
Süt-Yumurta
Yasdal abimiz
MotorKafa dayanamıyor, cross yapmaya niyetleniyor.
Bu da cruiserın kar ilişkisi
[YT]5YYAlu7QG7U[/YT]
Kapanışı da Gözdağı'nda sıcacık saleple yapıyoruz.
Pendik sahil sakindi, Motorkafayı bekliyorum...
MotorKafa geliyor...
Sonra motorlar birden kendilerini Maltepe'de buluyor...
Yemek yemeye gelmiştik, acilen Kartal'a dönmemiz gerekiyor. En sevmediğim mekanlardan birinin WC'sini kullanıp yola koyuluyoruz tekrar. MotorKafa'da gazcılığa özeniyor.
Kartal'a dönüyoruz. Ellerimiz fena halde donuyor. Dayanamıyor, egzozun arkasına geçiyorum. Eldivenleri ve elimi ısıttıktan sonra MotorKafa'da ısıtıyor ellerini.
Ardından yemeğe geçiyoruz. Ellerimiz fena şekilde egzoz dumanı kokuyor.
Motorlarımızı da doyurmayı ihmal etmiyoruz...
MotorKafa'nın morali bozuluyor, etrafta kar mar yok.
Ardından Yasdal abi arıyor, hemen buluşuyoruz.
Sonrası zorlu kış şartları...
Motorum yokuşlarda fena halde kayıyor yalnız bu MotorKafa'nın 6 yaşındaki lastikleri canavar gibi tutunuyor yere, bir sakatlık olmadı çok şükür.
Bu adam MotorKafa olduğunundan, kafası normal insanlar gibi çalışmıyor. :cherry: Abicim coocuuun olmayacak sonra, yazık günah. :mrgreen:
Ve reflektörlü Inzell
MotorKafa sigarasını sarıyor, büyük bir keyifle.
Süt-Yumurta
Yasdal abimiz
MotorKafa dayanamıyor, cross yapmaya niyetleniyor.
Bu da cruiserın kar ilişkisi
[YT]5YYAlu7QG7U[/YT]
Kapanışı da Gözdağı'nda sıcacık saleple yapıyoruz.
Son düzenleme: