Arçelik 815 Kart Lazım - Acil

Mersin İl Temsilcisi
anlaşıldı arkadaşlar, dolabın sahibine soracaz. eğer yaptırtmak isterse sanırım antepte yaptıracaz.
ben, sizlere özelden ulaşırım...

ilginiz için çok teşekkürler :Ç

Marka ve model olarak bulmanız aslında işin zor olan kısmı. Asıl dikkat etmeniz gereken kartın modeli. Aynı model kart birçok cihazda hatta markada kullanılmış olabılır.

lcd televizyonum garantisinin bitmesini müteakiben bir ay sonra bozuldu..servis invertörler yanmış dedi,600 tl istedi...

söktük..bir entegre 4 de kondansatör aldım..değiştirdik...
12 tl ye tamir oldu..işçilik beleş...

Bu dolabın kompresörü bildiğimiz yardımcı sargısı olan asenkron monofaze basit bir motor değil mi?
O zaman havada karada harici bir kontrol sistemiyle çalışır.
Kartın ayrıntısını bilmiyorum ancak PİD kontrollü bir termostat ve frekans kontrollü bir motor sürücüsü ve bunlara kumanda eden PLC varsa bile bunu iptal edip manual bağlantıyla çalıştırabilirsiniz.

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, yeni bir servis gidip buzdolabına bakmış, motora gaz basmış ve motor çalışmış.
arçelik servisi bu işten anlamıyor demek ki.

ilgilenen herşey için çok teşekkür ederiz.

hepinizi çok seviyom :)

Bu dolabın kompresörü bildiğimiz yardımcı sargısı olan asenkron monofaze basit bir motor değil mi?
O zaman havada karada harici bir kontrol sistemiyle çalışır.
Kartın ayrıntısını bilmiyorum ancak PİD kontrollü bir termostat ve frekans kontrollü bir motor sürücüsü ve bunlara kumanda eden PLC varsa bile bunu iptal edip manual bağlantıyla çalıştırabilirsiniz.

zaten kart da bu saydıklarını yapıyor abi. :)

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar, yeni bir servis gidip buzdolabına bakmış, motora gaz basmış ve motor çalışmış.
arçelik servisi bu işten anlamıyor demek ki.

ilgilenen herşey için çok teşekkür ederiz.

hepinizi çok seviyom :)

yavvv şekerim söleyeydin bi gün öncesinden yerdim kuruyu, gazı ben bedaveye basardım ne olcek :cherry::queen:

vay arçelik servisiyim diye geçinen köftehorlar vayyy:cherry::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar