Hangisi Mantıklı Bilemedim

İlk 3 ü arasında seç onun disinda crosrunner değişik bisey gerisi barbunya :)

ez bizi ez fakiriz ya
"bu arada cbr ve cbf i kafadan ele kullandığınla hiç bir farkları yok"
Yok be abi, ben Mondial'i bile severim. Gözlerimi onunla açtım, unutmam. :)

Hocam bence sen kafanı bir masaya koy, sonra birisinde rica et masayı iyi bir sallasın. Aklında kalan alternatifler ile geri gel derim ben :) Bu böyle olmaz...
Yemek masası mı çalışma masası mı onu da söyle bari... :p

üstüne 500 daha koy custom yaptırt :p

agusta.....

3-Triumph Street Triple (2010 ve üzeri)
2-Triumph Daytona 675 (yeni olsun istiyorum ama bulamadım)
1-MV Agusta Brutale 989R (2010 ve üzeri
Ahh Agusta vah Agusta...

bana daha çok agusta veya street triple'dan birini test sürüşünden sonra seçmen gerekiyomuş gibi geliyo.
Gayet mantıklı bir öneri. Yalnız nerede yapılır bu işler hiç bilmem.

Alman gereken motor
yamaha fazer 8
nedenmi?
-güçlü
-dinamik
-türkiyenin her herinde servis
-japon olması (hem sağlam, hem kendini pistlerde kanıtlamış motor ve teknoloji)
-2. eli sorunsuz (bugün satacağım de yarın sat)
-asla yedek parça sıkıntısı yaşamazssın ve makul parça fiyatları
-hem cadde, hemde arazide rahat edersin (malum Türkiye yolları)
-görünüş
-uzun ömürlü sağlam makina

bakınız ben honda kullanıcısıyım bana al deseler almam çünkü tarzım değil, ama yazdığınız motorlar naked,toring,ss,st
yani hdefiniz ss değil tam olarak, tam touring de değil, naked de değil
diyorsunuzki en alımlı, birazda farklı olsun, yakışıklı ve ergonomik olsun o yüzden italyan motorları yazmışsınız.
ben italyan motorları dha çok pistlede kendini kanıtlaması gerektiğini, hatta japonların arasında olabilmesini arzu ederdim çünkü bu omların teknolojisini ve byüklüğü gösterir vede fiyat-kalite olarak bakarsak pahalı motorlar ne kadar artısı olur bilemiyorum.
tek kalemde
FAZER 8 diyorum asla ama asla üzülmessin üzülürsen ben kefilim.
Beyaz bir Fazer 8 bana da mantıklı geliyor. Yalnız olur da Fazer 8 alırsam, keşke Triumph ya da Agusta alsaymışım demekten korkuyorum.

ben bir motosiklet önerebilirim ama fazla mı gelir bilemem... sahibinide tanıyorum, motosikletide biliyorum gayet uygun fiyatlı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...del-7900-de-kusursuz-masrafsiz-69376427/detay
veya http://www.sahibinden.com/ilan/vehicles-motorcycles-agusta-f4-1078-mukemmel-bir-motorsiklet/detay
not: italyanlar iyidir... :)
Fazla gelebilir abi, lakin kalan paramla çok uzun soluklu yolculuklar düşünüyorum. Hem F4 sevmediğim bir motosiklet...

ben xj6 fasulye kullanıyorum...diğerlerine bakmam bile...xt660,gsr600,cbr600rr,gsxr1000 modelleri ile yanyana bir yere park edince nedense hep benim motorumun fiyatı soruluyor...bir depo ile 300km yol yapıyorum,gerektiğinde son derece hızlı olabiliyor...daha ne isterim...gerçi fasulye ama neyse...
Xj6'yı, uygun fiyatından ötürü seviyorum. Aslında XJ6 alırsam aradaki rakamsal farkla 25 bin km'lik yol parası direkt fazlalık.

Beynini dinleyip alacaksan Fazer, kalbini dinleyip alacaksan Monster! :)
Hmm, bak daha da karıştı kafam. :mrgreen:

CB 600 F Hornet iyidir hacı ... :)
Bilemiyorum Şeçkin, cidden... :)

İlk 3 ü arasında seç onun disinda crosrunner değişik bisey gerisi barbunya :)
Eyvallah abi. Yalnız CrossRunner'ın ikinci eli yok, sıfırları da biraz haddinden fazla pahalı. :)

Beyaz istiyorum. :mrgreen:

Son düzenleme:
Cidden yahu, Mondial alacağım vakit hiç detaya bile girmeden gidip almıştım. Ne Honda'ya baktım ne de Yamaha'ya. :)

Bak bu kıyağımı unutma .
Al bi Moto guzzi breva750 keyfine bak .
Şahsen bir sonraki motorum olucak . Temiz bisey al bende senden alırım satışta zorlanmazsin :)
Fiyatlarida gayet makul seviyelerde .

Bak bu kıyağımı unutma .
Al bi Moto guzzi breva750 keyfine bak .
Şahsen bir sonraki motorum olucak . Temiz bisey al bende senden alırım satışta zorlanmazsin :)
Fiyatlarida gayet makul seviyelerde .

bulursan temizini kaçırma güzel motosiklet şaft aktarmalı...
fakat brutale 910r flnda var uygun fiyatlarda...
triumph 3 silindir, tavsiye etmem pek fazla (güzel motosiklet) çünkü 3 silindir zor bir motordur tamiri bakımı arızası ustalık ister...

agusta brutale nin 675 cc modeli çıktı tam bir tasarım harikası türkiyeye geldiyse yada getiriyorlarsa onu da incele derim, tasarımı kusursuza yakın olmuş.

Mv agusta brutale 675
Brutale-675-2012_f.jpg

yazdıklarının içindeyse fiyatını da hesaba katarak monster derdim, brutale kadar pahalı değil ama bir ducati ve çizgileri harika.

valla temizse, kaçırma! çok güzel motosiklet...
kalitesi, markası herşeyi belli ve çok özel karakteristik bir yapısı var, fiyatıda bedava.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

brutale 675-3 silindirli modeli 16 bin eurolarda TR fiyatı...
şubatta geliyor son çıkan modeller, kısmetse nisan-haziran ayları aralığında
bende motosikleti yenilemeyi düşünüyorum...

Aprilia shiver ve Aprilia Dorsadura, Bunlarda sonradan aklıma geldi. İtalyanlar motosiklet tasarımı işini biliyor.

675'lik Agusta gelmedi diye biliyorum. Zaten sıfırları çok pahalı oluyor, şöyle az kullanılmış hemen satılığa çıkarılmışını bulsam mükemmel olurdu. Sele rengine bayılıyorum, bir sele bu kadar güzel yapılabilirdi...

glock, varsın 3 silindirin ustalığı zor olsun. Ben bayılıyorum 3 silindirlere... :)

Shiver 750'de güzelde, işte 2 silindir. 2 silindirde kafamda sadece Monster var.

Son düzenleme:
bence şubatı bekle, hatta mart gibi fuarda gez dolaş fikir edin teker teker incele, liste çıkar bir güzel
sonrada didiklemeye başla zarf at satış danışmanlarıyla flört et ilgi-alakalarını ölç biç hoşuna giden sempatik gelen vs...
beğendiğine odaklan.

Gayet mantıklı. Zaten fuara kadar fiyat çıtasını yükseltebilirim.

bütçe ne kadar? sormamda sakınca yoksa??? azami kaça çıkabilirsin?

Dostum seni biraz tanıyorsam bütçede müsait ve kafana yatan olursa

Ducati Monster 696 :queen:
Triumph Street Triple
MV Agusta Brutale 989R

Bunlar senin tarzın.:cat:

bütçe ne kadar? sormamda sakınca yoksa??? azami kaça çıkabilirsin?
20-25 bin arası düşünüyorum. Daha fazla açılırsam anca caddeye gidip gelirim bir anlamı kalmaz. Benim niyetim uzun soluklu geziler, vakitten yana hiç sıkıntım yok nasıl olsa.

Dostum seni biraz tanıyorsam bütçede müsait ve kafana yatan olursa

Ducati Monster 696 :queen:
Triumph Street Triple
MV Agusta Brutale 989R

Bunlar senin tarzın.:cat:
Usta tanışmış mıydık, valla çıkaramadım? :) Yalnız tarzım aynen dediğin gibi.

bu arada fiyatı yanlış yazmışım brutale 675 in fiyatı: 14.900 euro

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-2010-brutale-990-r-yeni-kasa-67289943/detay bak mesela böyle birşey var... fakat 989r yi napıcaksın yok ki piyasada varsa da boşver.
İyiymiş valla, farlarına kurban. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar