Yok be abi, ben Mondial'i bile severim. Gözlerimi onunla açtım, unutmam.ez bizi ez fakiriz ya
"bu arada cbr ve cbf i kafadan ele kullandığınla hiç bir farkları yok"
Yemek masası mı çalışma masası mı onu da söyle bari...Hocam bence sen kafanı bir masaya koy, sonra birisinde rica et masayı iyi bir sallasın. Aklında kalan alternatifler ile geri gel derim benBu böyle olmaz...
Ahh Agusta vah Agusta...üstüne 500 daha koy custom yaptırt
agusta.....
3-Triumph Street Triple (2010 ve üzeri)
2-Triumph Daytona 675 (yeni olsun istiyorum ama bulamadım)
1-MV Agusta Brutale 989R (2010 ve üzeri
Gayet mantıklı bir öneri. Yalnız nerede yapılır bu işler hiç bilmem.bana daha çok agusta veya street triple'dan birini test sürüşünden sonra seçmen gerekiyomuş gibi geliyo.
Beyaz bir Fazer 8 bana da mantıklı geliyor. Yalnız olur da Fazer 8 alırsam, keşke Triumph ya da Agusta alsaymışım demekten korkuyorum.Alman gereken motor
yamaha fazer 8
nedenmi?
-güçlü
-dinamik
-türkiyenin her herinde servis
-japon olması (hem sağlam, hem kendini pistlerde kanıtlamış motor ve teknoloji)
-2. eli sorunsuz (bugün satacağım de yarın sat)
-asla yedek parça sıkıntısı yaşamazssın ve makul parça fiyatları
-hem cadde, hemde arazide rahat edersin (malum Türkiye yolları)
-görünüş
-uzun ömürlü sağlam makina
bakınız ben honda kullanıcısıyım bana al deseler almam çünkü tarzım değil, ama yazdığınız motorlar naked,toring,ss,st
yani hdefiniz ss değil tam olarak, tam touring de değil, naked de değil
diyorsunuzki en alımlı, birazda farklı olsun, yakışıklı ve ergonomik olsun o yüzden italyan motorları yazmışsınız.
ben italyan motorları dha çok pistlede kendini kanıtlaması gerektiğini, hatta japonların arasında olabilmesini arzu ederdim çünkü bu omların teknolojisini ve byüklüğü gösterir vede fiyat-kalite olarak bakarsak pahalı motorlar ne kadar artısı olur bilemiyorum.
tek kalemde
FAZER 8 diyorum asla ama asla üzülmessin üzülürsen ben kefilim.
Fazla gelebilir abi, lakin kalan paramla çok uzun soluklu yolculuklar düşünüyorum. Hem F4 sevmediğim bir motosiklet...ben bir motosiklet önerebilirim ama fazla mı gelir bilemem... sahibinide tanıyorum, motosikletide biliyorum gayet uygun fiyatlı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...del-7900-de-kusursuz-masrafsiz-69376427/detay
veya http://www.sahibinden.com/ilan/vehicles-motorcycles-agusta-f4-1078-mukemmel-bir-motorsiklet/detay
not: italyanlar iyidir...![]()
Xj6'yı, uygun fiyatından ötürü seviyorum. Aslında XJ6 alırsam aradaki rakamsal farkla 25 bin km'lik yol parası direkt fazlalık.ben xj6 fasulye kullanıyorum...diğerlerine bakmam bile...xt660,gsr600,cbr600rr,gsxr1000 modelleri ile yanyana bir yere park edince nedense hep benim motorumun fiyatı soruluyor...bir depo ile 300km yol yapıyorum,gerektiğinde son derece hızlı olabiliyor...daha ne isterim...gerçi fasulye ama neyse...
Hmm, bak daha da karıştı kafam. :mrgreen:Beynini dinleyip alacaksan Fazer, kalbini dinleyip alacaksan Monster!![]()
Bilemiyorum Şeçkin, cidden...CB 600 F Hornet iyidir hacı ...![]()
Eyvallah abi. Yalnız CrossRunner'ın ikinci eli yok, sıfırları da biraz haddinden fazla pahalı.İlk 3 ü arasında seç onun disinda crosrunner değişik bisey gerisi barbunya![]()
Beyaz istiyorum. :mrgreen:http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-moto-shop-tan-tertemiz-hornet-71021018/detay
Bak bu alınabilir sanki...![]()
Bak bu kıyağımı unutma .
Al bi Moto guzzi breva750 keyfine bak .
Şahsen bir sonraki motorum olucak . Temiz bisey al bende senden alırım satışta zorlanmazsin
Fiyatlarida gayet makul seviyelerde .
20-25 bin arası düşünüyorum. Daha fazla açılırsam anca caddeye gidip gelirim bir anlamı kalmaz. Benim niyetim uzun soluklu geziler, vakitten yana hiç sıkıntım yok nasıl olsa.bütçe ne kadar? sormamda sakınca yoksa??? azami kaça çıkabilirsin?
Usta tanışmış mıydık, valla çıkaramadım?Dostum seni biraz tanıyorsam bütçede müsait ve kafana yatan olursa
Ducati Monster 696 :queen:
Triumph Street Triple
MV Agusta Brutale 989R
Bunlar senin tarzın.:cat:
İyiymiş valla, farlarına kurban.bu arada fiyatı yanlış yazmışım brutale 675 in fiyatı: 14.900 euro
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-2010-brutale-990-r-yeni-kasa-67289943/detay bak mesela böyle birşey var... fakat 989r yi napıcaksın yok ki piyasada varsa da boşver.