Motordan daha heyecanlı sanki :)

keyifli görünüyor fakat çok devirli ve yırtınarak tırmanıyor.

ben hayatımda böyle bişey görmedim..harika ve zevkli bi alet.. adam sonunda tekeri koparttı :queen:
ybr 125 i veririm buna..ama ben kasislerden bile yavaş geçerim bununla :cherry:

Süper alet kaç para yakıyordur bu yahu offf vergisine güç yetmez yok bu alet türkeıyede satmaz :queen::queen::queen:
Hadi olağan yorumlar nerede :pr::pr: :pl::pl:
Şaka bi yana evet motordan daha zevkli gibi gözüküyor ben hobi olarak RC araba kullanıyorum bu aracın aynı sistemlisinin ufağı uzakdan kumandalısı o bile oldukça zevk verıyorkı bu anlatılamaz herhalde yasanır. sevgiler..:flower:

İçindekilerin niye yarı çıplak bindiğini çözemediğim alet.

Tam direk açı olmasada tekerleğin savurduğu bi taş güvenlik barından sekip adamın hayatını kaydırabilir.

Sanki adam grand cherokee ile soft çamurlu bi arazide geziyor:) Çok da kontrolsüz ve sakat sürüyor üstelik...

İçindekilerin niye yarı çıplak bindiğini çözemediğim alet.

Tam direk açı olmasada tekerleğin savurduğu bi taş güvenlik barından sekip adamın hayatını kaydırabilir.

Sanki adam grand cherokee ile soft çamurlu bi arazide geziyor:) Çok da kontrolsüz ve sakat sürüyor üstelik...

çok sakat ve çok dengesiz, yüksek devirli motoru var üstelik, ağır gitmiyor ayarsız bir şekilde savrularak tam gaz koparıyor, bırak taş savurmasını boş anına denk gelip sarsıntıdan boynu kırılır insanın.

Daha delisi vardı bulamadım videosunu. Tüm lastikler hidrolik ve gecıd kol gibi . Birisi 5 mt yularıda diğeri 5mt aşşağıda kalabiliyor. Ve bunun yırtındığı veri rolantide çıkıyordu :)

bu araçları bu hale getirmek bir servet , kullanmak başka bir servet gerektirir. Herkesin harcı değil açıkcası. En dandiğinden bir buggy yapması bile 20 bin tl nin üzerine bir maliyet çıkarıyor.

Kocaeli İl Temsilcisi
benim hayalimdeki aletti tiii kendileri yalnız bu biraz kudurmuş ve acilen kuduz aşısı yapılması gerekiyor !!!!! büyük ihtimal içine 8 tane piston filan kaçmıştır ,

aslında aynısından değil emme küçük tek kişilik bi versiyonunu yapacaksın dadından yinmez valla , artı olarak kullanan sürücünün kafasında kask ve koruyucu ekipman olmaması ,büyük bir eksik şayet o tırmalamada ve endamede avuç büyüklüğünde kayayı teker denk gelip sürücünün yüzüne fırlatsa balyoz etkisi yapar.. gerisini siz düşünün :) aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum köy yolunda taze inek mokunu çiğnemiştim ve yüzüm gözüm inek moku oldu :cherry::queen:

büyük ihtimal km de 30 kuruş filan yakıyordur :cherry::queen:

bende rc kullanıyorum müthiş bir zevk içindeki adamı tahmin edemiyorum

Çok iyi RC olarak ne kullanıyorsun araban nedir?
Bende Traxxas Emaxx Brushless var
1t5hu.jpg
[/url][/IMG]

Kocaeli İl Temsilcisi
bende rc kullanıyorum müthiş bir zevk içindeki adamı tahmin edemiyorum

yasin bana sözün var unutma !! getirecen bi gün hoplayıp zıplatacaz deposundaki deliği hallederiz kafana takma ...:cherry::rendeer: benzini benden km de ne yakıyo senin alat ?:cherry::p

bende savage 25 var :cherry: hpi racing...
şimdi 5.9 lar çıkmış :) hpi savage xl diye geçiyor.

O nasıl bi zevktir arkadaş nasıl bir manyaklıktır. Dengesiz kontrolsüz falan demşsiniz. Adamların amacı o zaten manyaklıkta son noktaya ulaşmak:flower:
jackass izlemedinizmi heç :p Onlar kadar olmasada bunlarda manyak yani :mrgreen:

benim hayalimdeki aletti tiii kendileri yalnız bu biraz kudurmuş ve acilen kuduz aşısı yapılması gerekiyor !!!!! büyük ihtimal içine 8 tane piston filan kaçmıştır ,

aslında aynısından değil emme küçük tek kişilik bi versiyonunu yapacaksın dadından yinmez valla , artı olarak kullanan sürücünün kafasında kask ve koruyucu ekipman olmaması ,büyük bir eksik şayet o tırmalamada ve endamede avuç büyüklüğünde kayayı teker denk gelip sürücünün yüzüne fırlatsa balyoz etkisi yapar.. gerisini siz düşünün :) aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum köy yolunda taze inek mokunu çiğnemiştim ve yüzüm gözüm inek moku oldu :cherry::queen:

büyük ihtimal km de 30 kuruş filan yakıyordur :cherry::queen:

İrfan abi seninde yokmuydu buna benzer bir projen zaten.?

benim alet buggy malaga dan ucuzdu aldım kaliteli bir şey değil fotoğrafı da bu
img20111217021952.jpg

buluşmaya yetiştirebilirsem getiricem birazdan depusunu onarıcam kısmetse:)

Bu da bişey mi İrfan abi buggy sini çıkarsın meydana da siz o zaman şov görün :queen: şaka bi yana da izlemesi bile zevkli :)

videodaki v8 otomatik vites büyük bir ihtimal grand cheroke 5.2 olsa motor ve yürüyen ama motorda modifiyede var sözün kısası fabrika verisi 19 lt 100 km yakıyor arazide x2 38 litre yapar 4.43 ile carp 168.34tl . Kilometrede 1.68 lira ama yapılabilir ben irfanla beraber yaparım sadece arka dif sağa-sola dönmez bize pahalıya gelir 10 000 tl yapılabilir ama yola cıkamayız burda öyle tepede yok tırmanmaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar