İstanbulda SS motorlardan iyi anlayan ve bana yardımcı olabilecek ?

merhaba arkadaşlar. istanblda kagıthaneden hyosung gt250 r motor almaya karar verdim. ama daha once hiç vitesli motor kullanmadım. scooterımı yaklasık 3 senedir kullanyıorm. işte sorun brda başlıyor. ben motoru alacagım ama üstüne otorp bi deneme sürüşü yapamam. cunku daha once hiç kullanmadım. istanbulda ss motorlardan iyi anlayan bnmle bu alışveriş yapılırken motora bakıp deneme sürüşü yapıp beni yönlendirecek müsayit bi arkadas varsa cok sevinirim

Birde boyum 1.68. sizce hyo için çok kısa kalırmıyım. kilom 55

biraz kısa kalabilirsin , zor olacaktır aslında cbr senin boya daha uygun gibi

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cbr250 daha iyi bir alternatif olur gibi, tabi bütçen yeter mi bilemem

peki aldın diyelim ozaman nasıl kullanacaksın?

Aldiktan sonra evimin cevresinde bikac alistirmadan sonra ogrenirim. Sonucta butun bu kullananlar anasinin karninda ogrenmedi. Ehliyetimde var 3 senelik a2 ehliyetine sahibim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

Cbr nin o zayif ve ciliz goruntusu hic hosuma gitmiyor. Ne yalan soyliyim scooterim bile daha cekici :) 600 luk gbi hyolar tam hayalimdeki gbi. Bu boy sorununu cozmenin bi yolu yokmudur

kardeşim kimse sana gözü gibi baktığı motoru denemelik tur vermelik vermez bende dahil düşsen bir çuval para orası ayrı bir mesele... fakat bu boy olayı bacak boyunla alakalıda bir durum benimle aynı boyda olan mehmet var forumda fakat bacak boyum benim daha uzun olduğumdan yere tam basabiliyorum o yarım basıyor üstüne oturup görmeden tam birşey konuşmak çok yanlış..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
[/COLOR]Cbr nin o zayif ve ciliz goruntusu hic hosuma gitmiyor. Ne yalan soyliyim scooterim bile daha cekici :) 600 luk gbi hyolar tam hayalimdeki gbi. Bu boy sorununu cozmenin bi yolu yokmudur

bahsettiğin eski kasa cbr125 olmasın?
cbr125 in yeni kasaları daha kalıplı
ama biz cbr 250 den bahsediyoruz
zannetmiyorum ki sen üstünde büyük görünesin
hyosung, cüssesi yüzünden seni sıkıntıya sokabilir
çok tecrübeliysen fiziksel özelliklerin ehemmiyeti azalıyor lakin

kardeşim kimse sana gözü gibi baktığı motoru denemelik tur vermelik vermez bende dahil düşsen bir çuval para orası ayrı bir mesele... fakat bu boy olayı bacak boyunla alakalıda bir durum benimle aynı boyda olan mehmet var forumda fakat bacak boyum benim daha uzun olduğumdan yere tam basabiliyorum o yarım basıyor üstüne oturup görmeden tam birşey konuşmak çok yanlış..

arkadaş kkimseden ödünç motor istemiyor..kendisine alışveriş esnasında yardım ve eşlik edecek birisini arıyor...

bir ara forumda dolaşırken bu boy sorunu ile ilgili çözüm görmüştüm fakat hatırlayamıyorum şuan..
ayrıca yine forumda dolaşırken görmüştüm bir simulator linki paylaşmıştı tecrübeli bir arkadaşımız..boyunu, bacak boyunu ve kilonu yazıyorsun motorun modelini seçiyorsun vs. motorun üzerinde senin nasıl görüneceğinin fotosunu çıkarıyordu..güzel bir simulatordü biraz vakit ayırırsan belki sende rastlayabilirsin

Evet dedigimi yalnis anlamissin. Ver motorunu geziyim tarzi degl. Alisveris oncesi deneme surusune izin vermezse zaten ben o motora 1 kurus para verip almam kardesim.
Boy konusundada similasyonlar cok tatmin edici gelmedi bana. Ve yakinimda gidip hyo yu deneyebilcgm bi yer yok malesef buyuk sehirde oturmuyorum. Kullanicilar yada fikri olanlarin yorumlarini almak istedim. Bu siteyide baya bi uzun suredir inceliyorum. Baya bi tecrubeli arkadaslar var. Belki yardim etmek isteyen cikabilir diye boyle bir konu actim.

istanbulun neresinde kaliyorsun. Bende mayıs ayinda 250 cc gececeğim 125r vardi onu yeni sattım. Müsait olursam yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar