acil AB- kana ihtiyaç vardır ..

arkadaşlar .. bay pas ameliyatı için acil kana ihtiyaç vardır.. yardımcı olmak isteyenler 0 534 717 10 47 nolu telefonu aramaları rica olunur

şimdiden çok teşekkür ederim ..

arkadaşım işin çok zor. benim eşimin kanı da AB - tam bir gün boyunca saatlerce kişiye ulaştım. ama kimsede bulamadık. sonra nette kan gönüllüleri diye siteler var. oradan bir kişiye ulaştık. bir kişide siyasi parti aracılığıyla ulaştık çözdük. nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kızılaya gidip kan değişimini sor. misal sen kızılaya a + kan veriyorsun onlar sana ab - veriyorlar.

arkadaşlar .. bay pas ameliyatı için acil kana ihtiyaç vardır.. yardımcı olmak isteyenler 0 534 717 10 47 nolu telefonu aramaları rica olunur

şimdiden çok teşekkür ederim ..

Güzel kardeşim neredesin, hangi şehir, hangi hastane, vs.. vs...???????!!!!?

arkadaşlar .. acilen yazmışım .. istanbul çapa hastanesinde ameleyat olacak hasta için .. 0 534 717 10 47 nolu telefona yardımcı olmak için arayabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

adaş geçmiş olsun hayırdır ??

abi . sagolasın .. bir arkadaşımın babası bay pass ameliyatı için kan lazım oldu acil.. elimizden geldigince yardım ediyorum ..

arkadaşlar .. acilen yazmışım .. istanbul çapa hastanesinde ameleyat olacak hasta için .. 0 534 717 10 47 nolu telefona yardımcı olmak için arayabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

abi . sagolasın .. bir arkadaşımın babası bay pass ameliyatı için kan lazım oldu acil.. elimizden geldigince yardım ediyorum ..

Ne yazıkki Ankaradayım, geçmiş olsun arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar