- Katılım
- 11 Eki 2005
- Mesajlar
- 4,387
- Konu Yazar
- #161
göstergesi uyumlu olmuş ama ben yakıştıramadım.... forever analog...
Acikcasi modern bir cagda biraz digital bir uyum lazim. Sonucta Retro tarz bir motor yapiyoruz. Klasik bir cafe racer hic degil. Iyi bir tasarimda eski ve yeniyi birlestirmek o tasarimi ozel kilar. Onemli olan cok goze batmamasidir.
emeğinize sağlık çok güzel olmuş,yalnız depo ile sele nin arası biraz boşluk var sanırım yanlarında gözüme çarptı.
saygılar sevgiler.
Tessekurler. Evet kucuk bir bosluk var. Selenin girip cikmasi icin bu bosluga ihtiyacimiz var. Aksi taktirde deponun icine sifir girip tak cikarda sorun cikariyor. Birde sele deponun tam cizgi hizasinda. Icine girmesi icin daha ince olmali , buda konfordan odun vermek demek.
ellerine sağlık çok sade ve güzel olmuş işçilik yönünden de eminim kalitelidir (resimlerden anlaşılan bu) şurası olmamış burasını şöyle yapsaydın demiyecem tamamen zevk meselesi eminim nasıl istiyorsan öyle yapmışsındır, benim yada başkasının zevkine göre yapsan bi anlamı kalmazdısöyliyecek pek bişey yok yani ama plakayı nere takacaksın (mutlaka düşünmüşsündür?)
Tessekurler Plaka tam arka camurlugun ortasinda yeri da hazir , resime dikkatli bakar isen iki kucuk delik olan bir parcayi gorebilirsin. Malesefki kucuk plaka takmak kanuna aykiri. Plakanin her sekilde aracin tam arkasinda olmasi sart. Sinyaller ve fari bile muayenede sorun cikarmayacak sekilde sectik. Amacimiz kullanicinin trafikte kurallara uygun ama farkli tarzda bir motor ile dolasabilmesi. Yoksa yurt disi orneklerinde ne sinyal var ne plaka nede ayna. Buna birazda Legal versiyon diyebiliriz sanirim