Erzincandan selamlar!!

Herkese merhaba arkadaşlar.Ben Tolga.Aslen zonguldaklıyım,erzincan da öğretmenlik yapıyorum.ybr 125 kullanmaktayım..Hepinize iyi forumlar dilerim..:wiinkk:

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dileğiyle. Sizede iyi forumlar...

Hoşbulduk arkadaşlar..
Sercan erzincanlı değilim ama burada yaşıyorum.Aslen zonguldaklıyım,erzincanda öğretmenlik yapıyorum

Bende Mersinde yaşıyorum.Erzincalıyım.Aslında böle oralıyım buralıyım deyince.insanın aklına sanki hayatında hiç gitmemiş oralara sadece nufus kağıdında yazıyor gib igeliyor
senede 4 sefer gidiyorum.gelecek ay oradayım kısmetse.Cbf 150 var bendede bu arada hangi okul ?

Sümer İş okulu.Bende kasım sonu falan kaldırdım garaja motor yeterli kışlık kıyafet yok..havalar soğk ama motora binesim var..

Sümer İlk okulu hmm :))erzincanda kar yoksa problem yok.bizde erganın orda oturuyoruz.54 evler.

Kar yağdı ama tutmadı.Ayaz var.Hasta olmamak için sabrımı zorlayıp binmiyorum motora.Erganı biliyorum ama 54 evler hangisi bilmiyorm.Erganın tam altında kalan evler olsa gerek..

hoşgeldiniz hocam :) kısmetse okul bitince bir öğretmen adayı benim :)
bölümünüz ne acaba
teşekkürler

hoşgeldin hocam..forumda daimi olman dileği ile.. seni o zaman ybr sayfasında ağırlayalım :cherry:

Hoşgeldin hemşerimm.. Bende Erzincan Kemaliyeliyim.. Forumda ilk kez Erzincanlı görmüş gibi sevinen yine erzincanlı arkadaşlara sesleniyorumm.. Teessüf ediyoruzz. Çünkü takdir edersinizki canlılar ikiye ayrılırlar;

1. ERZİNCANLILAR
2. DİĞER CANLILAR

olmak üzere:))))

Şaka bir yana bizim oranın adamı candır, kandır, arkadaştır, sadıktır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Arkadaş aslen Zonguldaklıymışş.. Olsun, Bize düşen görev ona iyi bakmak..

şşşt, toprakçılık yapmayın bakayım :)
açılın ben de erzincanlıyım.
hoşgelmişsin inglor :rendeer:

Hoşgeldin hemşerimm.. Bende Erzincan Kemaliyeliyim.. Forumda ilk kez Erzincanlı görmüş gibi sevinen yine erzincanlı arkadaşlara sesleniyorumm.. Teessüf ediyoruzz. Çünkü takdir edersinizki canlılar ikiye ayrılırlar;

1. ERZİNCANLILAR
2. DİĞER CANLILAR

olmak üzere:))))

Şaka bir yana bizim oranın adamı candır, kandır, arkadaştır, sadıktır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Arkadaş aslen Zonguldaklıymışş.. Olsun, Bize düşen görev ona iyi bakmak..
Bir Vasgirtli olarak bende onaylıyorum
Canlılar :)) 2 ye ayrılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar