kışa sitem,dağlara çıkmak istiyorum

binip motoruma dağlara çıkmak istiyorum yaz sıcaklarında...bir ben birde motorum.kurup mangalımı köftelerimi pişirmek,ateşte cay demlemek ıstıyorum ve uzanıp yeşillere göğün maviliğini,beyaz bulutların süzülüşünü seyretmek...
Kuşların cıvıltısında göğün parlaklığında uyuyup kalmak istiyorum...
Paranın derdi çok,yarin hüznü cok işin stresi çok!Akrep ile yelkovan yarışırlarken yuvarlak pistte,onlara bakakalmak ne aptalca...Çekilip o pistteki tribunden kaçmak istiyorum en yükseklere.-bırakıp her derdi,stresi geride.Huzura bakmak,hissetmek istıyorum en derinlerde.Motorumun vitesi küçülüp devri yükselirken zirveye cıkan dik rampalarda,açıp kaskımı kalkıp ayağa haykırmak istiyorum anlamsızca patlayana kadar.bilmediğim yollara girmek,yeni heyecan ve guzellikler keşfetmek istiyorum insansız yukseklerde...havanın kararmasına yakın yakıp bir ateş ve yanıbaşına kurup bir çadır şarkımı soylerken geceme veda edeyım istiyorum

bende bende bende...!!

İş güç bi yere kadar gidip kafa dağıtmak istiyorum ama okadar yoğun ki programım hiçbirşeyi erteleyemiyorum :(

bende bende bende...!!

İş güç bi yere kadar gidip kafa dağıtmak istiyorum ama okadar yoğun ki programım hiçbirşeyi erteleyemiyorum :(
Babam ölmeden birkaç yıl once, 'oğlum vaktini çok akıllı kullan zaman su gbi akıyor ,ben geri dönüp geride bıraktıgım yarım asıra baktığımda anlayamıyorum nasıl geçti'demiştı bu gıdısle bende aynısını soyleyecem herhalde

_w_

Damardan girmişiniz ... Bu gün şöyle bi dolandım birkaç defa düşme tehlikesi geçirdim. Taktım vitesi 2 ye yavas yavaş 20-30 gittim. Sonra tam eve geldim fren yaptım. Ve patetes çuvalı gibi yerdeyim. :cherry:

Off ya şu YGS-LYS çalışmaları, okul ders-yazılı çalışmaları, dershane çalışmaları-deneme sınavları, ve bir de özel ders..
Benim kadar çok isteyemezsin kendini dağa bayıra vurmak.. :)

Çok kafanız boğulduysa açın "Into The Wild" filmini izleyin.. 3 seçenek var başınıza gelebilecek, ya hiç bişey olmamış gibi maydanoz gibi yaşamaya devam.. Ya toplu intihar.. Ya da aylarca kimse haber alamayacak sizden.. Siz çok uzaklarda kafa dinliyor olacaksınız.. Karar sizin.. :)

Damardan girmişiniz ... Bu gün şöyle bi dolandım birkaç defa düşme tehlikesi geçirdim. Taktım vitesi 2 ye yavas yavaş 20-30 gittim. Sonra tam eve geldim fren yaptım. Ve patetes çuvalı gibi yerdeyim. :cherry:
:cherry: valla bende 40 la giderken yatırdım motoru küt yerdeyim. Aynı hesap işte...

F54

burak sen şöyle dokurcun taraflarına doğru bi yol al öğlen saatlerinde çok üşürsen gündüz vakti dönersin akşama kalırsan çakallar a yem olma tehliken var çünkü her yerde kar olduğundan hayvancıklar aç kalmıştır niyetleri bozuk haberin olsun...
ilk bahar geldiğinde bi poyrazlar gece kalması yapabiliriz ama şuan bu hayallerden uzak durman senin için iyi bir tercih olacaktır benden demesi....

Babam ölmeden birkaç yıl once, 'oğlum vaktini çok akıllı kullan zaman su gbi akıyor ,ben geri dönüp geride bıraktıgım yarım asıra baktığımda anlayamıyorum nasıl geçti'demiştı bu gıdısle bende aynısını soyleyecem herhalde

Hepimiz aynıyız ki hocam işlere öyle bir gömülüyoruz ki kafamızı kaldırdığımızda bi ömür geçmiş oluyor... ne yazıkki sistemimiz böyle inşallah bizden sonrakiler iyi yetişirde daha iyi bir yaşam sürerler

burak sen şöyle dokurcun taraflarına doğru bi yol al öğlen saatlerinde çok üşürsen gündüz vakti dönersin akşama kalırsan çakallar a yem olma tehliken var çünkü her yerde kar olduğundan hayvancıklar aç kalmıştır niyetleri bozuk haberin olsun...
ilk bahar geldiğinde bi poyrazlar gece kalması yapabiliriz ama şuan bu hayallerden uzak durman senin için iyi bir tercih olacaktır benden demesi....
yağmur bi dursa soğucak yaylasının yolunu tutacam soğukta olsa biraz heyecan iyi gelir çamur rampada ama duramadı gitti yağmur.baharda kesinlikle yapalım öyle bir şey ama biraz daha uzak mesafede olabilir kefken yeşilkoy taraflarıda güzel olur.

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:55 ----------

Eray_uluyazı
seni çok iyi anlıyorumm :=)))

F54

burak yarın hava kar yağışlı gösteriyor inş kar yağar birkaç gün olsa da kar yağması iyi olur:)
evet yaza güzel bi kalmalı kamp yapalım göl kenarı olsun balık ta tutmaya çalışırız kısmetse tava da balık ta yaparız:cherry:

sayılı gün çabuk geçer hadi bakalım 2-3 ay gelir geçer inş :) ama sakarya ekibi ne hikmetse bir çay için bile bir araya gelemiyor üstad kalmalıya bakalım kim gele kim kala :)

F54

kimin gelip gelmemesi pek önemli değil gelmeyen olursa ben yanlız da giderim ee buluşma yapalım diyorlar yapıyoruz gelen yok taa karamürselde adamlar geliyor ama sakaryalılar yok ne yapalım gelen kendi bilir gelmeyende muhabbeti kaçırır :)

gün sayıyorum hocam o dediklerini yapıcam
26 sı memleketttttt +motoruma kavuşmammmmm

Şöyle bir tepe tepe kullanasım var motoru bahara kadar. Karda kışta soğukta motor kullanmayı seven bir ben miyim merak da ediyorum. Baharda yazda motora binmek daha eziyet bence.

Şöyle bir tepe tepe kullanasım var motoru bahara kadar. Karda kışta soğukta motor kullanmayı seven bir ben miyim merak da ediyorum. Baharda yazda motora binmek daha eziyet bence.

cıxx sadece sen değilsin ama yazın da işkence değil be hocam ayrı bir keyif o ılık rüzgarın sana çarpmasıı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar