Depo kenarları ile ilgili

Arkadaşlar deponun kenarlarına aşağıdaki mondialin deposunun kenarların olan parça yada lastik yada alüminyum artık ne olduğunu bilmiyorum ondan yaptırmak istiyorum.

Acaba bu parçayı bulabilir miyiz? Yoksa orjinalde olan bişey midir?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

:) 3 çeşit vardı biri mavi, biri düz gri, biride böyle damalı. Önce mavisini alayım dedim adam mavi motora mavi gitmez dedi. Hak verdim. Düz gri keseyim dedi yok dedim pavyona çevirmeye gerek yok motoru. En son bu damalıyı aldık. Valla baktığımda güzel durdu öyle çok süper bir görüntü vermedi ama olsun aklımdakini yaptım. :cat:

Bunlardan çoğu yerde bulabilirsiniz.Simli gibi olanları daha çok yakışıyor.Ben motorumun koltuk altı bagajının kenarlarını kapladım.Tavsiyem yapıştırırken biraz ısıtın.Kendinden yapışkanlı zaten.Çok güzel olur.

Bunlardan çoğu yerde bulabilirsiniz.Simli gibi olanları daha çok yakışıyor.Ben motorumun koltuk altı bagajının kenarlarını kapladım.Tavsiyem yapıştırırken biraz ısıtın.Kendinden yapışkanlı zaten.Çok güzel olur.
:cat::)İlerki zamanlarda bende düşünüyorum koltuk altı bagajı vesaire. Bakalım zaman ne göstercek. Sağolasın.

bizim arkadaşın otoruydu da arıza çıkardı mı diye merak etmiştim :) aman dikkat et sen yine de fazla zorlama motoru :)

bizim arkadaşın otoruydu da arıza çıkardı mı diye merak etmiştim :) aman dikkat et sen yine de fazla zorlama motoru :)
Emre den aldım motoru eğer senin arkadaş oysa:) Noldu ya hayırdır bi arıza mı yaşamıştı? Valla çok zorlamıyorum zaten de 11500 devire kadar çıktım bi kere kesiciye sokcam diye varsa bi durum bida çıkmıyım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar