lanet olsun bu insanalara

selam sevgili forumdaslar dun aksam saat 21:30 civari esime ilac almak icin eczaneye gittim eczanenin karsisina motoru park ettim eczaneden ilaci aldim bir genc yanima gelip disardaki motor sizinmi diye sordu evet dedim .bir kamyonet park yerinden cikarken motorunuza carpti dedi sagolsun kamyonetin rengini modelini ve plakasinin sadece 4 harfini gorebilmis sondaki iki numara maalesef yok disari ciktim motora bakmaya deliye dondum sinirden yan grenaj hafif ve camurluk agir hasar gormus allahtan kafa grenajinda ve farda problem yok polis cagirdik sokaktaki guvenlik kamerasi kayitlarindan birsey cikarsa cikacak artik plaka yetersiz dedi polis. yahu garibin bir motoru vardi onuda ejnebinin biri parcaladi serefsiz heryerde ayni ha burasi ha turkiye ha oteki taraf lanet olsun bu pislik insanlara.
04012012050.jpg

birde resim yukleyebilseydik daha iyi olacakti ama beceremedik

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun dikkatsiz insanlar sadece yurduma özel insanlar değildir Allah daha büyüklerinden korusun
bende bir keresinde motor değil ama şöyle bir kazaya şahit oldum anlatmak isterim

izmir'de forum bornova'da bir tane opel insignia araç geri geri gelirken bir araca çarptı bayada sağlam çarptı diğer aracın plakası düştü çarpan adam sanki bir şey olmamış gibi yoluna devam etti
hadi diyelim diğer araça bakmayacaksın kaçacaksın in bari kendi aracına bak

tekrardan geçmiş olsun umarım parçan aracı bulursunuz

valla birsey cikacagini sanmiyorum kirilan parcalari tamir etmeye basladim bile yarinda gider boya siparisi veririz olan bana oldu bu ay ceplerim agriyacak biraz.

üzücü bir durum geçmiş olsun..umarım hasar veren karaktersiz bulunur

kardeşim geçmiş olsun...ama kamera görüntüleri olsa bile bişey çıkmaz...başıma geldi...

konyada aracımla seyir halindeyken arkamdan süratle gelen bir araç çarptı....araçta 5 aylık oğlum da vardı...alkollüydü...halledelim dedi...polis lafını geçirince bastı gitti...saat gece 11 den gece 4 e kadar karakolda uğraştım ifade falan..plakayı da almıştım...aracın renginden doğrulattık..ankara ya döndükten sonra kağıt geldi...ulu devletimizin yüce savcıları adli takibe gerek duymamış...tüküreyim dedim böyle adalete...

geçmiş olsun abi böyle insanlar yüzünden motoru koyduğunda başına birşey mi gelecek diye çok içinden geçiriyor korka korka koyuyor çoğu zaman

sagolun arkadaslar

eger sokak kamerasi yakaladiysa hic sansi yok ensesine yapisirlar.tutanagi tutan polis isi sonuclandirana kadar ugrasmak zorunda oyle turkiyedeki gibi tutanak tut karakola birak ondan sonra ne olursa olsun mantigi islemiyor burda. yarin mobese kameralarinin kayit merkezine gidecez insallah kameranin gorus alani icerisinde olmustur.ama yinede pek umidim yok acikcasi.

kameranin gorus alani icerisinde olmamis kaza aldik havayi geldik .artik bos vakitlerde yavas yavas eski haline dondurecez motoru cok buyuk hasar degil ama hasari ben kendim vermedigim icin hazmedemiyorum allah kimseye boyle tatsiz seyler yasatmasin

selam Şilide motosiklet kiralama firmaları mevcut mu ?
Atacama çölünü motosikletle geçme gibi bir hayalim var, belki yakın zamanda gerçek olur.

selam Şilide motosiklet kiralama firmaları mevcut mu ?
Atacama çölünü motosikletle geçme gibi bir hayalim var, belki yakın zamanda gerçek olur.
valla bana denk gelmedi hic ama mutlaka vardir kiralayan yer .gerceklestirilebilecek bir hayal aslinda ama herhengi bir ariza durumunda isin bitmis demektir akbabalara yem olursun o sebepten sen motorla devam ederken arkandanda seni takip eden baska bir arac olmasi faydali olur ayni zamanda M-A-S-R-A-F-L-I-

bunlarda cektigim resimler

04012012054.jpg

04012012052.jpg

04012012051.jpg

04012012050.jpg

Son düzenleme:
kardeşim geçmiş olsun...ama kamera görüntüleri olsa bile bişey çıkmaz...başıma geldi...

konyada aracımla seyir halindeyken arkamdan süratle gelen bir araç çarptı....araçta 5 aylık oğlum da vardı...alkollüydü...halledelim dedi...polis lafını geçirince bastı gitti...saat gece 11 den gece 4 e kadar karakolda uğraştım ifade falan..plakayı da almıştım...aracın renginden doğrulattık..ankara ya döndükten sonra kağıt geldi...ulu devletimizin yüce savcıları adli takibe gerek duymamış...tüküreyim dedim böyle adalete...
Sapo geçmiş olsun .Sizede geçmiş olsun erro. yalnız anlamadım bu adalet şehir veya bölge mi seçiyor? Çünkü benzerini bende yaşadım ; sakin bir şekilde sağ seritten giderken , solumdan hızla yaklaşan bir araç ,önündeki kazı çalışmasını fark etmedi ve bende uyarmak için kornaya bastım, basmaz olaydım. Sürücü bu hareketımle dırek uzerıme kırıp aynı zamanda fren yerıne gaza bastı ve sol aynamıda alarak gıttı. İndim bagırdım ama tınlamadı bastı kaçtı. Allahtan plakasını aldım polisi aradım 5 dk lik yolu 45 dk de geldıler saolsunlar. Tutanak tutulup emnıyete gıttık 1-2 saatte orada uğraştım.(Sanki ben çarpmışım gibi hissetmeye basladım :) ) Şikayetcımısın dıye sordular , bende zararımı karsılamazsa evet dedım ve beklemeye gectım. Ertesi sabah telefonum çalmaya basladı.

Çarpan tahmınde ettıgım gıbı bayan cıktı. Meğerse o harıl harıl benı arıyormus (artık emnıyet ne dedıyse çok korkmus bır ses tonu vardı) bulustuk. Onun aracı gorunce ona daha cok acıdım cunku benım sadece aynam kırık ve sol kapıda onun boyaları kalmıstı, onun aracının ise sağ camurluk göçmustu. neyse lafı daha fazla uzatmadan aracımın zararını pasa pasa odedı ve özür diledi. Sonuc olarak mutlu sonla bitti. Sizde enden öyle oldu anlamadım gercekten.

geçmiş olsun şilide motorların önünede plaka takmak zorunlumu? çok saçma durmuş:cherry: ülkemin gözünü seviyim biz hiç takmıyoz soran eden yok:cherry:

Geçmiş olsun..
Böyle olayları azaltmaz ve bu tip şerefsiz yamuk magandaları düzeltmek için örğütlenip "Araç imha ve iki ayaklı ayıya ders timi" kurmak lazım

geçmiş olsun şilide motorların önünede plaka takmak zorunlumu? çok saçma durmuş:cherry: ülkemin gözünü seviyim biz hiç takmıyoz soran eden yok:cherry:
valla atin munasip yerindeki kelebek gibi duruyor ama elden gelen birsey yok plaka bastirmaya gidince iki tane basiyorlar ve plakayi gorunecek okunacak sekilde tak diyorlar yamultmak camurluk altina koymak yasak o sebepten kuyruguda kesemedim zaten yabanciyiz boyle antik kuntik sebeplerden sabika almiyalim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar