Bi Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Öncelikle herkese Merhaba.Ben yeni bir race tipi motor almayı düşünüyorum, Motor denyimimi açıkçası fazla yok ama şu son 2 sene içerisinde bir race tutkusu oluştu
ve bu tutkumu gerçekleştirmek istiyorum. Alıcak olduğum RACE Tipi motor kaba görünümlü olmalı ama CC'si 125-150 arası düşünüyorum.Bütçem 3.500-4.000 TL arası olabilir.
Sizin Yardımcı Olabileceğinizi umuyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.Bu arada boyum 1,76m kilo 57 .

BU ARADA EHLİYETİM VAR

:queen:

Son düzenleme:
ozaman ekipmanları tamamla (kask mont vs..) sonra bi cbr125 bakınmaya başlarsın

ozaman ekipmanları tamamla (kask mont vs..) sonra bi cbr125 bakınmaya başlarsın

ilk önce motoru alıp sonra onları tamamlama düşüncesindeyim,bu söylediğim fiyat aralığında istediğimi bulabilirmiyim ?

Nekadar yakıyo:
ne kadar hızı var:
fiyat:
Bunlarıyazarmsın önerdiğin marka race konusunda iyi olan bu fiyat aralığına göre ?

dostum spor motor arıyosan ve 125-150 cc diyorsan çok da fazla seçeneğin yok zaten.. konuyu açmana bile gerek yok .. yamaha yada honda almalısın .. öyle çok iri bir motor bekleme..
arkadasların sana ters çıkışmasının sebebini söyleyeyim hergün bu forum 20 tane konu açılıyor senin gibi ve daha hayatında motora binmemiş birinin iri motor istemesine pek hoş bakmıyorlar ki bende senin konumunda olmama rağmen haklı olduklarını düşünüyorum iyi yine sen 125-150 cc demişsin ben 600 cc diye açmıştım konuyu :)
iri görüntü istiyosan hyosung 250r lara bak..250lik bi motora göre oldukça iri.. 125lik motora göre çok daha fazla iri tabiki..daha detaylı incelemek istersen forumda biraz dolaş bu motor hakkında çok fazla yorum ve bilgi var zaten..fiyatlarını bilmiyorum o fiyata alabilirmisin bilmiyorum ama ekipmanına da bütçe ayırmayı unutma..
illada 125lik alıcam diyosan honda cbr125 bence güzel bi seçim olur..

dostum spor motor arıyosan ve 125-150 cc diyorsan çok da fazla seçeneğin yok zaten.. konuyu açmana bile gerek yok .. yamaha yada honda almalısın .. öyle çok iri bir motor bekleme..
arkadasların sana ters çıkışmasının sebebini söyleyeyim hergün bu forum 20 tane konu açılıyor senin gibi ve daha hayatında motora binmemiş birinin iri motor istemesine pek hoş bakmıyorlar ki bende senin konumunda olmama rağmen haklı olduklarını düşünüyorum iyi yine sen 125-150 cc demişsin ben 600 cc diye açmıştım konuyu :)
iri görüntü istiyosan hyosung 250r lara bak..250lik bi motora göre oldukça iri.. 125lik motora göre çok daha fazla iri tabiki..daha detaylı incelemek istersen forumda biraz dolaş bu motor hakkında çok fazla yorum ve bilgi var zaten..fiyatlarını bilmiyorum o fiyata alabilirmisin bilmiyorum ama ekipmanına da bütçe ayırmayı unutma..
illada 125lik alıcam diyosan honda cbr125 bence güzel bi seçim olur..

Ya hocam o bu değilde tonla konu var google yazsa bile binlerce aynı muhabbetlerin geçtiği başlık var ama arkadaş aramak yerine direk başlık açıp kolayına kaçıyor armut piş ağzıma düş misali. Oysa arasa ve bulduklarını en ince detayına kadar okusa bu açtığı başlıkdan 100 kat daha fazla fayda görür. E hergünde aynı manzarayla karşılaşınca insan ister istemez sırf cevap vermiş olmak için ve okadar kişi baktı bi allahın kulu cevap yazmadı tuh allah belasını... Deyip gitmesin diye mesaj yazıyorum.

Konuyu açan arkadaşım sakın kırılma darılma ama azıcık kendin araştırma yapmanı öneririm burası eski ve köklü bir forum ve neredeyse motosikletle ilgili hemen her sorun senden önce burada dile getirilmiştir düşünsene açılalı kaç yıl olmuş ve senin benim gibilerden kaçtanesi gelip geçmiş o nedenle önce araştır araştır araştır :) Cbr125 in bilgi paylaşım başlığı var baştan sona model model evrimleri özellikleri mevcut oraya bi uğrayıver

Ben hyosung 250R de karar verdim ailemde onayladı.Teşekkürler Enes ERGÜL ve Şafakk kardeşim

Arkadaşlar büyük yazarak, burada bağırarak konuştuğunuzu ifade ediyorsunuz.. biz sizi duyabiliyoruz..bağırmanıza gerek yok

kardeş forum kurallarını ihlal etme..kuralları okumadan üye olduğun belli..ben uyarmasam başkası uyarır zaten
Ozaman kurallar bölümünü okadar uzun tutmıcaklar , Ülkemiz en az kitap okuyan ülkeler arasında bunu göz ününde bulundurarak bişeylerin yapılandırılması gerekir diye düşünüyorum ama uyarın için sağol...

büyük yazmasanda okuycaz biz yazdıklarını..
rica ederim bu arada hayırlı olsun..fotoları bekliyoruz

Ozaman kurallar bölümünü okadar uzun tutmıcaklar , Ülkemiz en az kitap okuyan ülkeler arasında bunu göz ününde bulundurarak bişeylerin yapılandırılması gerekir diye düşünüyorum ama uyarın için sağol...

yok sorun değil sıkıntı yok..büyük harflerle yazı yazmak sanal alemde yada forum sitelerinde toplumda otururken bağırarak sözünü dinletme anlamı taşıyor..o bakımdan tepki almaman için söylüyorum..iyi forumlar sevgiler

arkadaşlar bu kadarmı zor sadece soruya cevap vermek???
eğer yanıtlamak istemiyorsanız bakar ve ilgilenmez başka topıc'lere bakarsınız,
yada aklınızda nasıl bi cevap varsa yazarsınız ve ister sayfadan ayrılır istersenızde yazılan cevapları okursunuz,
nedendir bu EHLIYETIN OLSUN,,O VARSA KASKIN OLSUN,,YOK MONTUN OLSUN,,AYNASI OLSUN VS,

ÖNCE CEVABINIZI VERIN HYOSUNG BAK,,CBR BAK,,YBR BAK,,CBF BAK VS GİBİ,
sonrasında zaten gerek ehlıyet gerek farklı sorularınızı sorarsınız,
soruya soru ile karşılık vermek neden bizim doğamızda var???

cevabı belli sorulardan birisi bence...bu paraya cbr125...üstünü verebiliyorsan cbr250...daha üstünü verebiliyorsan ninja250....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar