Deneyimli arkadaşlarımdan rica

Mersin İl Temsilcisi
SORACAĞIN BŞKA ŞEYLER VARSA ÖZELDEN DE SORABİLİRSİN...

safakk kardeşim bu kymco serisi güzel özellikle 250lik xcitying di galiba, adı öyle hatrlıyorum o model baya kalıplı yakıtı ve teknik özellikleri beni karsılayabilecek boyutta. Ama fiyatı tuzlu geldi bana, acaba dükkandaki fiyatında indirim tarzışeyler olmaz mı

Valla dükandan dükana fark eder benim aldığım bayi 150tl ikram etti yapmayadabilirdi ama yok bakıma servisede size getiririz falan dedik aldık :)
Mobilden girdiğim için nerde ikamet ettiğinizi göremiyorum ama izmirden alacaksanız bayi konusunda yardımcı olabilirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SORACAĞIN BŞKA ŞEYLER VARSA ÖZELDEN DE SORABİLİRSİN...

İl temsilcisi kıymetli abim ''yürekce'' teşekkür ederim desteğin için bu forumu kalitesini bu yüzden seviyorum kardeşlerim abilerim her zaman yan yana her zaman destek birbirine... yasasın motosiklet.net :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Valla dükandan dükana fark eder benim aldığım bayi 150tl ikram etti yapmayadabilirdi ama yok bakıma servisede size getiririz falan dedik aldık :)
Mobilden girdiğim için nerde ikamet ettiğinizi göremiyorum ama izmirden alacaksanız bayi konusunda yardımcı olabilirim :)

safakk kardeşim ben kocaelidenim buralarda olan kardeşlerim abilerimin lokasyon bazında desteği daha faydalı olacaktır ama deneyimlerin için teşekkür ederim kardeşim, dedigin taktigi aldıgım sıra bende deneyecegim ;)

İl temsilcisi kıymetli abim ''yürekce'' teşekkür ederim desteğin için bu forumu kalitesini bu yüzden seviyorum kardeşlerim abilerim her zaman yan yana her zaman destek birbirine... yasasın motosiklet.net :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

safakk kardeşim ben kocaelidenim buralarda olan kardeşlerim abilerimin lokasyon bazında desteği daha faydalı olacaktır ama deneyimlerin için teşekkür ederim kardeşim, dedigin taktigi aldıgım sıra bende deneyecegim ;)

Rica ederim :) ayrıca indirim yapmayalım kask verelim çanta verelim muhabbeti yaparlarsa önce hangi kaskı yada çantayı vereceğini sor (büyük ihtimal çin malı bişi vermeye çalışacaklar) neyapayım çin malını bana indirim yap de yada benim zaten var ihtiyacım yok sen şukadar daha indir onlar yerine de :)

Kardeşim merhaba... senin ebatlarında bizim bi metehanımız vardır..buradaki arkadaşlar bilir..135 kg ve 190 cm boyu olan minik bir dev:)
Sana tavsiyem senin toprağın olarak, cbf 150 dir..hem bütçene uygun hemde senin tüm ihtiyaçlarını görecek parçası ucuz ve sıkıntısız bir motordur..
Marşa bastığın zaman sen yorulmadan motosiklet durmaz..minik devimiz bu motoru gavur malı gibi kullandı ve 75,000 km yol yaptı..bunu göz önünde bulundur derim..
çantası,koruma demirleri falan filan hep masraf çıkar..o yüzden senin bütçene uygun en dolu olarak bir cbf 150 almanı tavsiye ederim..sevgiler

Kardeşim merhaba... senin ebatlarında bizim bi metehanımız vardır..buradaki arkadaşlar bilir..135 kg ve 190 cm boyu olan minik bir dev:)
Sana tavsiyem senin toprağın olarak, cbf 150 dir..hem bütçene uygun hemde senin tüm ihtiyaçlarını görecek parçası ucuz ve sıkıntısız bir motordur..
Marşa bastığın zaman sen yorulmadan motosiklet durmaz..minik devimiz bu motoru gavur malı gibi kullandı ve 75,000 km yol yaptı..bunu göz önünde bulundur derim..
çantası,koruma demirleri falan filan hep masraf çıkar..o yüzden senin bütçene uygun en dolu olarak bir cbf 150 almanı tavsiye ederim..sevgiler

doğru söze ne denir... Cbf150 ,ybr125. choper olarakta gv250hyosung bakmanı öneriririm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

doğru söze ne denir... Cbf150 ,ybr125. choper olarakta gv250hyosung bakmanı öneriririm

koray ve burak kardeşlerim ilginiz için çok teşekkür ederim. Fotolarda kendimi gördüm arkadasın benden pek farkı yok ama hiçte sırıtmıyor motorun üstünde gerçekten ;) cbf150 bölümünün fenomeni ethem abide bu cbf konusunda çok teorik bilgi verdi. sagolsun kocaelide oldugundan kendisi her sıkıntımda yardımcı olacagını söyledi.. Kocaelide olmayan honda servisim olacak inş :) honda konusunda kesin karar almıs durumdayım, yaza dogru bi iki tekerli kardeşiniz daha aktif olarak bulunacak inş.. ilk toplanmada da yanınızdayım ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar