Mondial Snappy X

Merhaba arkadaslar cup`a yapdigim bir kac degisikligi sizlerle paylasmak ve yorumlarinizi almak istedim. Simdilik bu kadar ama ilerdeki zamanlarda daha farkli seyler yapma planindayim bu surecleri sizlerle paylasip yorumlarinizi alip yapmayi planliyorum saygilar. :)

Tiger eksoz
Sinyaller
Elcikler
Aynalar

ilk 2 resim orjinal hali :bounce:

9pw6tt.jpg

288wcr4.jpg

qsujrt.jpg

r2kkjr.jpg

120mn1e.jpg

68sto3.jpg

eksoz icin arka artci icin ayaklar ve kick start iptal edildi.

huolch.jpg

2vlnqty.jpg

xlxbi8.jpg

33fb1wn.jpg

33mu7au.jpg

140djde.jpg

117dzww.jpg

2vlji1l.jpg

Simdilik yapbildiklerim bunlar ama yakin zamanda elime gelicek parcalar ve malum okul yuzunden yavas yavas devam edicem yapmaya parcalar jant-lastik,yeni motor,mercekli far,zincir+disli,disk fren set vs. Hepinizin yorumlarini bekliyorum. Iyi forumlar. :)

bu motosiklet'e bu kadar masraf edeceğine o paraları biriktirip şöyle güzel bir motosiklet alsan daha iyi olmazmı???

aslında yuki'nin ön granajı farklı olan cubunun granajını bu motora uyguladıktan sonra mercekli far yapsan daha iyi olur bence. gaziantepte cublar için hazır yüksek cc kitler de var.

hastalık abicim bu motosiklet işi. kesinlikle küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, adam cup'a aşık olmuş değeri ederi umrunda değil onunla uğraşıyor oynaşıyor.
ne kadar farklı bir olay bu motosiklet işi.
çok güzel şeyler bunlar eline sağlık kardeşim.
daha iyilerini de bekliyoruz ayrıca :)

bu motosiklet'e bu kadar masraf edeceğine o paraları biriktirip şöyle güzel bir motosiklet alsan daha iyi olmazmı???

Benim innova planim vardi ama olmadi icin bende bunla ugrasiyorum kismet iste :)

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

aslında yuki'nin ön granajı farklı olan cubunun granajını bu motora uyguladıktan sonra mercekli far yapsan daha iyi olur bence. gaziantepte cublar için hazır yüksek cc kitler de var.

Su Gaziantepde cuplar icin ccler hakkinda bize daha cok bilgi verirsen egerki kaliteliyse olma sansi var ben parcalarimi yunanistandan getirtiyorum genelde.

hastalık abicim bu motosiklet işi. kesinlikle küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, adam cup'a aşık olmuş değeri ederi umrunda değil onunla uğraşıyor oynaşıyor.
ne kadar farklı bir olay bu motosiklet işi.
çok güzel şeyler bunlar eline sağlık kardeşim.
daha iyilerini de bekliyoruz ayrıca :)

Evet kesinlikle bunu anlamak yasamadikca imkansiz imkanlar tercihler hayar diyorum :) siz beni anliyosunuz zaten :cat:

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Allah kaza bela vermesin kardes.Motosiklet temiz duruyor.

Eyvallah tesekkur ederim.

Amanin Yaşş 19 Amanin hemde cupp Yoksa bir apachi mi görüyüyorum karşımda :p

Ayna takmayip, kask kullanmadan gezseydim eger gorurdun ama simdi senle ve senin gibi insan ayiran insanlarla diyologa girmeye gerek yok ;) saygilarr.

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

gerçek apaçi sensin aslanım. sanane insanların tercihlerinden saygısız adam.

Kesinlikle yorumsuz :cat: haklisiniz.

parçaları yunanistandan getiriyorsan daha kaliteli malzemeler bulaiblirsin, Gaziantep'le hiç bir bağlantım yok. forumlardan ve internetten gördüğüm kadarıyla 110-125cc hazır kitler olduğunu biliyorum sadece.

arka amortisörleri ybr amortisörleriyle değiş. granajları da dediğim yukininkiyle değişirsen çok güzel görüntüsü olan bir motora binersin. hem görünüş, hem hız hem az yakma... daha ne istenir..

parçaları yunanistandan getiriyorsan daha kaliteli malzemeler bulaiblirsin, Gaziantep'le hiç bir bağlantım yok. forumlardan ve internetten gördüğüm kadarıyla 110-125cc hazır kitler olduğunu biliyorum sadece.

arka amortisörleri ybr amortisörleriyle değiş. granajları da dediğim yukininkiyle değişirsen çok güzel görüntüsü olan bir motora binersin. hem görünüş, hem hız hem az yakma... daha ne istenir..

Valla su ybr amortisorlerini ilk defa duydum biraz daha acarsan cok sevinirim yukinin hangi modeli onuda soylersen cok guzel olur cok sey istedim sanirim :cherry: ben kit buldum 150 cc tam oturuyo saseye birazda saseyi guclendiricem iste beyin felanda gelicek bakicam iste sizlerin yorumlari benim fikirlerim hep birlikde yapicaz guzel bisiler. :cat:

kardeşm duwarınıda yazdım . bu arada on numara olmuş motorun aynaların çok hoşuma gitti .

Valla su ybr amortisorlerini ilk defa duydum biraz daha acarsan cok sevinirim yukinin hangi modeli onuda soylersen cok guzel olur cok sey istedim sanirim :cherry: ben kit buldum 150 cc tam oturuyo saseye birazda saseyi guclendiricem iste beyin felanda gelicek bakicam iste sizlerin yorumlari benim fikirlerim hep birlikde yapicaz guzel bisiler. :cat:

ybr amortisörleri çok güzel. mondial 150 mc forumundan birisi ybr yan sanayi amortisörünü taktım çok rahat demişti. 150 zc ile hafif çukurlarda bile yeri belimde hissederken ybrde derin çukura bile girsem o kadar hissettirmiyor. değişebilirsen ön amortisörleri de değişmeni tavsiye ederim. sürüş keyfi inanılmaz artıyor.

yukinin modeli ise şu:

http://www.google.com.tr/search?q=y...ct=mode&cd=2&ved=0CA4Q_AUoAQ&biw=1440&bih=716

ön ve yan granajlarının şeklini çok beğeniyorum. bir de mercekli xenon far uygulaması yaparsan tadından yenmez. lastikerini de varsa michelin gibi markaların lastikleriyle değişirsen çok keyifli bir şehir içi aracın olur.

yav hakkat bazı çin motorlarında arkadaş bi amortisör koymuş adam üstüne 150 kglık adam binse yine esnemiyo.madem öyle hiç koyma daha iyi.arkadaşların dediği gibi piyasadan daha uygun bişeyler bulup uydurmalı.hele ki elektrikli bisikletletlerin amortisörlerine dikkat edin .milimetre yaylanmıyo valla ...

motosikletin markası, fiyatı, kalitesi vs.vs. hiçbiri önemli değildir
hatta bizim motosikletini nasıl gördüğümüzün ne yorum yaptığımızın da hiçbir önemi yok
öenmli olan senin motorda ne gördüğün ne hissettiğin
misal; bugün tofaşa burun kıvıran insanların babaları tofaşa binebilmek için bir taraflarını yırtıyordu :)

motorunun renk uyumu mükemmel, aynalar da ayrı bir uyum ve hava katmış
kazasız belasız kullanman dileğiyle devamını bekliyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar