Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ekipman dusunen arkadaslar ilanlarimi inceleyebilirler.Urunlerin hepsi sifir ayarindadir.Dogru duzgun kullanma sansim olmadi motosikletimi 1500 km `de satmamdan dolayi.Buradan almak isteyen arkadaslara cuzi bir miktar indirimim olur.Bunlari da satip motosiklet defterini kapatmak istiyorum :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...revit-zodiac-sifirdan-farksiz-69891545/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...monster-serisi-sifir-ayarinda-68733590/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-shoei-raid-2-sifir-ayarinda-68731358/detay/

Can hocam alacağınız zaman söyleyin beraber alalım :) Gerçi kaskımı sattım öncelikle kask almam lazım,motoruda kapattım zaten.2. el suomy vandal kask buldum şimdi onu alacağım inşallah.Ama şu bi xenon olayınıda yapmak istiyorum.
walla haber verin beraber alalim bende varim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

aslinda almisken su vites gostergesinden de alsakmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

http://www.ebay.com/itm/Blue-Univer...ies&vxp=mtr&hash=item3a68ec3971#ht_6419wt_907

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

walla buda 5 dolara geliyor

http://www.ebay.com/itm/Universal-D...cycle_Parts&hash=item2c5dc52c31#ht_3719wt_952

Bu kit olur Ekrem, alalım :cat:
Kargo süresi 15 günü bulur gibi..

---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Bence kullanılabilir bir çanta. Ama o Led bağlantı kablolarının dışarıda durması olmamış.
Kimin motoru bu?

Fakat ürün xenon far için çok ucuz değil mi ?

Vites göstergesini ben aynı ebay deki verdiğiniz linkteki gibi yapabilirim, Yazıcıoğlu işhanından alacağımız bir adet dijital göstergeye bakar 3-5tl birşey fiyatı.
Ancak bu nasıl monte edilir nereye monte edilir onu bilen var mı ?

Vites göstergesini ben aynı ebay deki verdiğiniz linkteki gibi yapabilirim, Yazıcıoğlu işhanından alacağımız bir adet dijital göstergeye bakar 3-5tl birşey fiyatı.
Ancak bu nasıl monte edilir nereye monte edilir onu bilen var mı ?

walla anlatiyor altinda nereye monte edecegimizi ben tarif ederim montaji yaptiririz ?

Fakat ürün xenon far için çok ucuz değil mi ?

Ekrem fiyat normal, tek lens geliyor zaten. Ama boyutlari biraz ufak geldi bana. Benim eski xenon daha buyuktu.

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Bu gostergeler neden bu kadar ucuz?
Ali sen yaparsan super vallahi ;)
Donatalim bizim makinalari ;)

Ekrem fiyat normal, tek lens geliyor zaten. Ama boyutlari biraz ufak geldi bana. Benim eski xenon daha buyuktu.

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Bu gostergeler neden bu kadar ucuz?
Ali sen yaparsan super vallahi ;)
Donatalim bizim makinalari ;)

Üstad biraz daha mı araştırsak,yoksa bunu mu alsak ?

Üstad biraz daha mı araştırsak,yoksa bunu mu alsak ?

Ya aslinda ben ilk motorumdaki kiti almak istiyorum ama onun balasti kalin. İki hafta kullandiktan sonra bozulmustu. Sonra gitti ince balast aldim biyerden. Onda hic sorun olmadi. Bu kitten alirsak birde yedek ince balast almak lazim. Gerci yine bozulacak diye birsey yok. Acma kapama anahtari takmamistim o zaman belki ondandir. Mercegi ve lambasi mukemmeldi ama. Selektor yapinca kenera cekiliyordu hemen arabalar:)
Gelenin YBR oldugunu gorunce ne dusunuyorlardi acaba :)

newton kardeş çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten heralde bizim nazarımız değdi sana lastiklerini çok kıskanmıştık :pale:
Cok tesekkur ederim ama aslında lastık konusunun konusuldugunu gorunce kendı aldıgım lastıklerden bahsetmıstım aslında kaza 1 ay once falan oldu... Umarım hepımızın gecırıp gecırecegı tek kaza da bu olur :=

Ekrem siz Ali'le yakin oturuyorsunuz zaten :)
Cay kahve toplasmasi guzel olur.
İki haftasonudur cikmak istiyorum cikamiyorum.
Hep yagis var. Motoru birazda uzun yolda zorlamak istiyorum. Yarin yagmazsa bir sapancaya dogru gidip geleyim diyorum.

Anadolu Yakası olacak zaten, ayrıca elbette sende geleceksin tabi baş köşe senin :)
Tamam hava durumunu takip etmeye devam edeyim bir akşam iş çıkışı buluşması yapalım.

:) Havalar kötü şansımıza.Bayadır sürmüyorum zaten motoru,az önce marş basmaya gittim.Süresim geldi çok fena:queen: Siz nerde oturuyosunuz ?

Bende anadolu yakasında oturuyorum. Bir buluşma olursa bende katılmak isterim bir hafta şehir dışındayım ama 16 ocaktan sonra istanbuldayım. Malum çok yeniyim çok sorum var:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar