Yamaha Crypton Dijital Hız ve vites göstergesi

herkese selam
benim motorumda bir jianshe idi dönüşümle yamaha cryptona çevirdim hızımı alamadım üstüne birde dijital hız ve vites göstergesi yaptım ve bunu herkesle paylaşmak istedim.
şimdiden herkese teşekürler ve iyi,keyifli sürüşler.
!!! fazla hız yapmayalım ......

http://www.youtube.com/watch?v=coIz7GdxDUs

dscn2510k.jpg

Son düzenleme:
dijital gosterge 10 puan
sanal ayna 0 puan
sonuc 10 uzerinden 0
gostergeler cok hosuma gitti ama aynalari goremeyince degerini bir anda kaybetti maalesef, benim yanimda calisan kizin sag aynasi kirildi ise gelirken, donerken motoru birakip taksi ile gitti, ertesi gun ayna alip oyle kullandi

helal olsun biraderim...biraz detaylandırsana...teknik olarak nasıl oluyor da oluyor...ilk defa gördüm böyle birşey...uzmanlık alanın elektronik mi...hadi dijital göstergeyi yapıyor millet ama sen tam donanımlı yapmışın...hız vites vs...sanki orjinal gibi...

herkese tekrar teşekürler
meslegim elektronik
izmir'in bergama ilçesinde yaşıyorum motorum aslında jianshe kaportayı yamahaya çevirdim :)
bu projeyi 2 yıld önce yapmıştım ve ozamandan beri kullanıyorum ,içimden geldi herkes herşeyi paylaşıyor ben niye paylaşmıyayım dedim ve sonuç burada, teknik tasarım ve çizimleri kendime aittir kırmızı ve şeffaf camı bile kendim tesviye ettim projeyi
pic denilen entegreyle yaptım picbasicle yazdım.

harika bir çalışma ..isteyen çok olabilir dikkat et :) seri üretime geçebilirsin

herkese tekrar teşekürler
meslegim elektronik
izmir'in bergama ilçesinde yaşıyorum motorum aslında jianshe kaportayı yamahaya çevirdim :)
bu projeyi 2 yıld önce yapmıştım ve ozamandan beri kullanıyorum ,içimden geldi herkes herşeyi paylaşıyor ben niye paylaşmıyayım dedim ve sonuç burada, teknik tasarım ve çizimleri kendime aittir kırmızı ve şeffaf camı bile kendim tesviye ettim projeyi
pic denilen entegreyle yaptım picbasicle yazdım.

muhteşem bir çalışma...eline sağlık...

çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık crypton u olanlar senden isteyebilir böyle bir gösterge bence bu çalışmayı genişlet derim

çalışma hakkaten güzel de bu ayna meselesini aklım almıyor. hangi neden o aynaları söktürür anlamıyorum. en pahalı motorlarda bile yok mu bu ayna?? neye benzetmek için ayna sökülür acep?? eşeğe katıra benzetmek istiyor herhalde bu taşralı arkadaşlar motoru..

Kardeş emeğine sağlık. bende bergamalıyım tanışıyormuyuz acaba ?

kimsin bilmiyorum ama , tanışalım görüşelim
uzay elektronik bergama maltepe caddesinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

2 hafta sonra gelcem bergamaya uğrarım hem dijital saati görürüm hemde tanışmış oluruz

Emre Dostum O motor bizde 7 senedir vardı.ben henüz ufaktım işte 7 senenin son 3 yılına yetişebildim..ve sürekli kullanma imkanım oldu.. belki sende değerini biliyorsundur..ama yinede sölemeden edemiyecem..o kadar harika bir motor ki anlatamam.çok iyi günlerim geçti o motorla...eğer motor bile alacaksan onun yanına al..ben sattım pişmanım şuan aldığım motoru kötülemek amaçlı demedim kullanım zevkini..istemsiz tekerlerini :)))özledim.motorla kaza yaptım 5 kuruş masraf yok yakmıyor bazen benzin almayı unutuyordum..2003 son ayında alınmış 2004 model seninkinden bordo renkti..bunların tek sıkıntısı Disk fren olmaması o da oldu mu tadından yenmez ..ister cross ister şehirlerarası olarak kullan tık demiyor..

Çok beğendim.:DNeredeyse hemşeri çıkacağız.Ben de Somalıyım.Çok güzel ve bir o kadar da emek isteyen bir uygulama yapmışsınız.Satmayı düşünürseniz 150 liraya satarsınız diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar