dikkat ettim arka ayakları açık kullanıyorsunuz Allah korusun ama düştüğünüzde korumak için mi ?
birde herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu?
İnternette araştırdım biraz galiba en kalitelisi WÜRTH'müş. Fiyatı biraz pahalı, daha hesaplı ama gönül rahatlığı ile kullanabileceğimiz ne önerirsiniz ?
http://images.gittigidiyor.com/4897/WURTH-ZINCIR-YAGLAMA-SPREYI__48970415_0.jpg
Evet arka ayakları bilerek açık bırakıyorum motor düşerse grenajları korumak için, Sürüş esnasında bir zararı olduğunu sanmıyorum ? Bana bir sıkıntı yaratmıyor.
Bu arada bir fotoğraf daha paylaşayım
http://www.motojektif.com/upload/cbr250/5.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Arrkadaşlar zincir yağmala zamanı geldi galiba 400km yi geçtim.
İnternette araştırdım biraz galiba en kalitelisi WÜRTH'müş. Fiyatı biraz pahalı, daha hesaplı ama gönül rahatlığı ile kullanabileceğimiz ne önerirsiniz ?
http://images.gittigidiyor.com/4897/WURTH-ZINCIR-YAGLAMA-SPREYI__48970415_0.jpg
motojektif.com
sitemi yapıyorsunuz
sanırım motosiklet fotoğrafları içerikli olacak
aBügün bahçelievlerde park halinde givi 40 lt den küçük olmayan çanta takılı siyah cbr 250 gördüm. Motor zaten cbr 600f ten biraz minyon. Çantayla gerçekten motor iyice alçak kalmış olmamış . Aynı çanta cbf 150 de boyut olarak o kadar sırıtmıyor.
Boyuta çok takılan biri değilim ama bu boyut ve görünüş cbr 125 te fiyat ve cc icabı normal. ama 250'lik aks mesafesi 5 cm uzun olsada 125 lik kasasında boyutlarında olmamalıydı.
boyutu 600 lerden ufak olan Ninja 250 den daha ufak üretmek de yanlış bi olay bence.
Yani motor aAprilla RS 125 ten YZF 125 tende minyon kalıyor.
Dediğim gibi ben cbr 125 ime binerken sorun etmiyorum ama keşke bu boyut olayı alışıla gelmiş göz normlarını tırmalamıyıcak bi boyut kullanılsaydı. 250 cc bunu hakediyor.
Bügün bahçelievlerde park halinde givi 40 lt den küçük olmayan çanta takılı siyah cbr 250 gördüm. Motor zaten cbr 600f ten biraz minyon. Çantayla gerçekten motor iyice alçak kalmış olmamış . Aynı çanta cbf 150 de boyut olarak o kadar sırıtmıyor.
Boyuta çok takılan biri değilim ama bu boyut ve görünüş cbr 125 te fiyat ve cc icabı normal. ama 250'lik aks mesafesi 5 cm uzun olsada 125 lik kasasında boyutlarında olmamalıydı.
boyutu 600 lerden ufak olan Ninja 250 den daha ufak üretmek de yanlış bi olay bence.
Yani motor aAprilla RS 125 ten YZF 125 tende minyon kalıyor.
Dediğim gibi ben cbr 125 ime binerken sorun etmiyorum ama keşke bu boyut olayı alışıla gelmiş göz normlarını tırmalamıyıcak bi boyut kullanılsaydı. 250 cc bunu hakediyor.
Çok ses getirecek bir proje üzerinde çalışıyorum evet, detaylarını şuan açıklayamıyorum ama tüm forum kullanıcıları bunu çok beğenecek
Şuanda Proje için sponsor arayışı içersindeyim, proje sahibi ve yazılımcı olduğum o kısımlar kolay ancak maddi olarak destekçi lazım
domaine bakılırsa fotoğraf ağırlıklı bie site olacak diye tahmın ediyorum
bende kendi çapımda bir sitem var..gezilerimi yayınlıyorum..
motosiklet yarıscıları bile sponsor konusunda zorluk yasarlarken motosiklet hakkında websitesi için sponsor bulmakta cok kolay olmasa gerek..ama şu motosiklet malzemeleri satan websitelerine basvurun istersenız..onlar yardımcı olabilirler sanırım.. ama 30 bin lira destek verecek bayii sanmıyorum..godamanlara yönelmek lazım
bizde siteniz açılınca ziyaretimizle destek veririz size![]()
plakası drm xx ti bende gördüm onu çirkin yapmış motoru biraz![]()
Evet herşey dahil bu fiyata geldi.haklısın yarın arayıp ciddi bir konusma yapayım..
şimdi bu motor sana tüm masraflar dahil galeriden evinin kapısına 8.900 tl yemı geldi..

Maşallah çok iyi yol yapmışsınız, Yan çantalar güzel ama ben arka çantanın bu motoru bozduğu inancımı devam ettireceğim
Kullanım amacına göre elbette arka çanta olmadan büyük eziyet. Ama şehir içinde arka çanta olmamalı.
iyi geceler herkese
Arkadaşlar, benim de motorum da siyah ve görüyorum ki birçok siyah motor var. Fakat siyah motorlar trafikte görülmüyor ve "pardon görmedim" diye çarpacak adamlara davetiye çıkarıyor gibiyiz. Bu sebeple karenajları vinil ile beyaz veya ktm turuncusu ile kaplamayı düşünüyorum. metrekaresi 20 TL civarında olan bir malzeme ve kendi kendine uygulayabiliyorsun. Eğer bu konuda bilgisi olan varsa fikir verebilir mi? Hangi ürünü alayım. Kaplarken dikkat edilecek birşey var mı ?