Abi gece gece iyi güldüm sayende. :queen:Kel kalıcaksın.
İşin garip yanı uzun süredir saçlarım uzundu hiç dökülme problemim yoktu.Ne zaman kısacık kestirdim o zaman bayağı saç kurban verdim.
Abi gece gece iyi güldüm sayende. :queen:Kel kalıcaksın.
Takma dostum benimde dökülüyor. Bkz: Avatar:flower:
Hacı öncelikle stresten uzak dur ve kafayı takıp herşeyi düşünme,sonra sebze ve meyve ağırlıklı beslen,jöle-briyantin,saç kremi vb. şeyler saçına sürme,alakasız gelebilir ama elektronik radyasyondan olabildiğince uzak dur (pc ekranı başında çook uzun süre oturma),uykunu düzenle ve günde 7 saat ortalamayla uyumaya çalış.Ek olarak sıradan şampuanlardan değilde tamamen saç dökülmesini geçiktirici etkisi olan şampuanlardan kullan.Bunlar sıradan şampuanların neredeyse 10 katı pahalıdır ama işe yaradıklarını düşünüyorum en azından dökülmeyi durdurmakta (Bioxine iyidir)
Son ek olarak,dökülen kısımlara sarımsak sürüp 40 dk bekle ve sonra saçını yıka.Bunların hepsini uygularsan saçlarının dökülmesi büyük ölçüde duracaktır.
Moruk sen bunların tamamını uyguladıysan eğer, haline baktıkça içim acır benim:salut::cherry:
Çok matlaşıyo saç ve keçe gibi oluyo, genetik(ırsi) olan saç dökülmesinin şampuanla alakası yok.günümoz şampuanlarının çoğu saç dökülmesi yapar bende de vardı bi dönem ki bende resmen tutam tutam dökülüyordu sonrasında şampuan kullanmayı bıraktım onun yerine yeşil zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve saç dökülmem neredeyse durdu size önerim piyasadaki şampuanlar yerine sabun kullanmanız
2 tane markadan bahsediyorlar. bu ikisini de kullanan 25-30 yaşlarında 2 arkadaşımın saçlarının çıktığını şok olarak farkettim. bakın dökülme durdu demiyorum. artık saç derileri görünmüyor diyorum.
halen kullanıyorlar. dediklerine göre başladın mı sürekli kullanmak gerekiyormuş.
hayatta inanmazdım çıkaracağına.
eczaneye bir sorun 2 marka varmış zaten. akşamları kafalarına sürüyorlar.
bulamazsanız özelden msj atın arkadaşlardan öğrenip göndereyim.