ayak üşümemesi için benim bir çözümüm var ama şuan bandırmada misafirlikteyim eve dönünce bana hatırlat sana resim atayımçok teşekkür ederim.
ybrde bi aküyü değiştim. su ekleyip şarj ettirsem de olurdu ama gerek yok dedim. koruma demiri taktırdım. yağını değiştirdim, arka freni ayarlattım. şimdi malatyadayım. zcdeki elcikleri ve ön camı söktüm. yalnız dize gelen rüzgarı nasıl engellerim onunla ilgili bir fikrim yok. zcnin diz örtüsü var ama scooter için. ayağın oradan ortaya kadar 2ye kesip yaptırabilirim ama ybr diz örtüsü almak daha mantıklı gibi. ve ya koruma demirine plastik plaka takıyorlar kuryeler. ondan da yapabilirim. bakalım artık. toplam 3.380 lira masrafım oldu.
zcden söktüğüm kışlıkları ybrye giydireceğim. en yakın zamanda motosiklet pantolonu almam lazım.
ümemesi
ayaklarım da çok üşüdü, oysa scooter marka güzel bi paraya aldığım bir bottu. ayak üşümesi için ne önerirsiniz?
Çok güzel olmuş valla helal olsun işçilik te tertemiz bi çanta alayım bende yaptırcam inşallah. Balık avına falan gidersem lazım olur. Her zaman lazım oluyo gerçi. On numara...12 v girişi nasıl olmuş..deneme amaçlı dün çay içerken tel.şarj rttim ayıptır söylemesi![]()
günaydın millet ...![]()
koray sonradan baqlattıqın şeylerden biri biyerden elektrik kaçaqı yapmıştır sil baştan kontrol et baqlantıları ya da akünün ömrü dolmuştur başka bir ihtimal daha var bos müsürü yan ayaklık müsürü ve debriyaj müsüründen biri ya da birkaçı tutaklık yapmış olabilir
model olarak özel esd için üretilen rüzgar camı ..sipariş ile yapılabiliyor..ayrıyetten satılmıyorKor@y -- Motora hangi model ön cam taktırdınız çok hoş olmuş..