Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çok teşekkür ederim.

ybrde bi aküyü değiştim. su ekleyip şarj ettirsem de olurdu ama gerek yok dedim. koruma demiri taktırdım. yağını değiştirdim, arka freni ayarlattım. şimdi malatyadayım. zcdeki elcikleri ve ön camı söktüm. yalnız dize gelen rüzgarı nasıl engellerim onunla ilgili bir fikrim yok. zcnin diz örtüsü var ama scooter için. ayağın oradan ortaya kadar 2ye kesip yaptırabilirim ama ybr diz örtüsü almak daha mantıklı gibi. ve ya koruma demirine plastik plaka takıyorlar kuryeler. ondan da yapabilirim. bakalım artık. toplam 3.380 lira masrafım oldu.

zcden söktüğüm kışlıkları ybrye giydireceğim :). en yakın zamanda motosiklet pantolonu almam lazım.
ümemesi
ayaklarım da çok üşüdü, oysa scooter marka güzel bi paraya aldığım bir bottu. ayak üşümesi için ne önerirsiniz?
ayak üşümemesi için benim bir çözümüm var ama şuan bandırmada misafirlikteyim eve dönünce bana hatırlat sana resim atayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayak üşümesine en basit çözüm kışlık kalın bir çorap ve siyah sarı bilimum renqi olan işçi çizmesi ve ön koruma demirine ortaokul bebelerinin resim çantaları vardır bi tane onlardan alır keser doqrar cırt kelepçeyle takarsın rüzqar çamur hiçbirsey qelmez..2000km yol yaptım ben böyle hiç sorun yaşamadım..en ucuz ve basit yol budur..

12 v girişi nasıl olmuş..deneme amaçlı dün çay içerken tel.şarj rttim ayıptır söylemesi :p
Çok güzel olmuş valla helal olsun işçilik te tertemiz bi çanta alayım bende yaptırcam inşallah. Balık avına falan gidersem lazım olur. Her zaman lazım oluyo gerçi. On numara...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ybrciler kopmuş nerede bu millet nerede bu millet:pr:

Arkadaşlar , sabah bi işim vardı motorumun başına gittim.. brandasını çıkardım.. anahtarı çevirdim ve marş düğmesine bastım.. o da ne motordan tık gelmiyor..yani düğme çalışmıyor ve motorumda çalışmıyor..acaba dedim akü mü bitti.. ama aküde sıkıntı yok... neyse ayak marşı ile çalıştırdım..(aküde sıkıntı yok tüm lambalar farlar yanıyor) 40 km falan toplamda yol yaptım.. tabiki işleri hallederkende sürekli ayak marşı kullanarak çalıştırdım çarşıda.... eve geldim motoru stop ettim bidaha deneyim dedim düğmeye bi bastım çalıştı..sonra biraz bekledim yine çalıştı ..sorum şu acaba neden böyle bişey yaptı.. başına gelen var mı? hiç bir yerine dokunmadım ve kendiliğinden oldu..neresine bakmam lazım.. marş motorunun elektrik devrelerine baktım sıkıntı göremedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray sonradan baqlattıqın şeylerden biri biyerden elektrik kaçaqı yapmıştır sil baştan kontrol et baqlantıları ya da akünün ömrü dolmuştur başka bir ihtimal daha var bos müsürü yan ayaklık müsürü ve debriyaj müsüründen biri ya da birkaçı tutaklık yapmış olabilir

koray sonradan baqlattıqın şeylerden biri biyerden elektrik kaçaqı yapmıştır sil baştan kontrol et baqlantıları ya da akünün ömrü dolmuştur başka bir ihtimal daha var bos müsürü yan ayaklık müsürü ve debriyaj müsüründen biri ya da birkaçı tutaklık yapmış olabilir

kumandanın içi oksitlenmiş arkadaşlar.. WD40 işimi gördü sıkıntı yok..

Kor@y -- Motora hangi model ön cam taktırdınız çok hoş olmuş..
model olarak özel esd için üretilen rüzgar camı ..sipariş ile yapılabiliyor..ayrıyetten satılmıyor

motoru hala Elazığ'dan getiremedim. tatil günümde karla karışık yağmur yağarken çalıştığım günde günlük güneşlik. anlamadım bu işi.

A.s
Mrb.
Bende iyiyim :)
Ya siz :)
Güle güle :)

F54

bilmiyorum ki bu aralar biraz değişik işlerle uğraşıyorum vakit bulamıyorum sadece işe gidip gelmek için motora biniyorum ama havalar açarsa uyar yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar