Bazen yeni motorcu arkadaşların açtığı konular ciddiye alınmıyor. Tabi tecrübeli arkadaşlara böyle konular hikaye geliyor. Ama konuyu açan kişi bende dahil her yazılanı kelimesi kelimesine okuyorum ki belki ufak bir kelimede bana yardımcı olcak bişeyler vardır. Bende yeni motor aldım bazı konular da bilgi sahibi olmak istiyorum. Tabi açtığım konulara cevap yazan arkadaşlar çok güzel cevap verdiler hepsine ayrı ayrı saygı duyuyorum daha böyle bi olay yaşamadım ama yeni arkadaşların ciddiye alınmadığı konularda gördüm.
Hatta kendim konu açarken bile şöyle bi düşünüyorum. Acaba çok basit bi konumu millet ne der diye. Bu da bence ciddiye alınması gereken bir konu. Tabi herkesin kendi keyfi bişey diyemezsin ama insan rahatsız oluyor.
bence tatlı dili ortaya çıkaran saygıdır. Yaş farketmez herkes birbirine saygılı ve sevgili olmalı diye düşünüyorum. Saygılar...
Hatta kendim konu açarken bile şöyle bi düşünüyorum. Acaba çok basit bi konumu millet ne der diye. Bu da bence ciddiye alınması gereken bir konu. Tabi herkesin kendi keyfi bişey diyemezsin ama insan rahatsız oluyor.
bence tatlı dili ortaya çıkaran saygıdır. Yaş farketmez herkes birbirine saygılı ve sevgili olmalı diye düşünüyorum. Saygılar...