Call_of_Duty8-Modern_Warfare_3 hakkındaki görüşler

oynamadım dostum...vardı pcde ama sildim...pek ilgimi çekmiyor...ama zehiri alırsam bağımlı olabileceğimi sanıyorum...
Valla canavar bir strateji oyunu. Sistem gereksinimleri de minimum seviyede, 2000 yılında çıkan PC bile açar ilk 2 oyununu.

Valla canavar bir strateji oyunu. Sistem gereksinimleri de minimum seviyede, 2000 yılında çıkan PC bile açar ilk 2 oyununu.

Valla aga benim IQ pek yüksek sayılmaz..:portalamanın altı diyebilirim...o bağlamda kafam strateji oyunlarına pek basmıyor...:p

anca snaypırla adam vurmaya eriyor aklım...:queen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hepsi aynı .okun soyu zaten hacı...:pparçalama deşme eleman yarmaca üzerine kurulu anlamıyorum bir türlü olay nedir...:p

ilk defa sana hak verdim hacı abi....::friends:
öyle oyunları boşver oynama ne yapacan....
far cry1 i yükle onu benim eski p4 1.6chz bilgisayarım bile kaldırıyordu....18well of steel convoy yükle...:king:

ilk defa sana hak verdim hacı abi....::friends:
öyle oyunları boşver oynama ne yapacan....
far cry1 i yükle onu benim eski p4 1.6chz bilgisayarım bile kaldırıyordu....18well of steel convoy yükle...:king:

bu konvoy oyunu ne iş hacı...most wanted carbon önceside çok hoşuma gidiyor...

Motosikleti
bu konvoy oyunu ne iş hacı...most wanted carbon önceside çok hoşuma gidiyor...
yanlış yazmışım 18 wheel of steel convoys
tırla yük taşıma abi...
hızlı girersen radara giriyon polise cezayı kitliyor...
taşıdıgın yüke zarar verirsen nakliye parasından düşüyor...
belli süre içinde yükü teslim edemezsen gene nakliye parasından düşüyor...
parayı çoğaltıp daha iyi çekici tırlar alabiliyorsun....
aslında güzel oyun abi...sarar yani....

Son düzenleme:
Bana 18 teker demeyin.Çok güzel oyun ama bazen çok sıkıcı oluyor yahu.Zaten kazandığın 3 kuruş para hepsi cezaya gidiyor. :pr:

Motosikleti
Bana 18 teker demeyin.Çok güzel oyun ama bazen çok sıkıcı oluyor yahu.Zaten kazandığın 3 kuruş para hepsi cezaya gidiyor. :pr:

sen de düzgün oyna kardeşim... radala girme... yarı parası da yüke zarar verince gidiyor :queen::queen::queen:

oyunun çok çok ilerilerinde araba felan da veriyor...hatun felan taşıyorsun....:pl:

sıkıcı lann...:p kopamadıktan sonra virajlara yardırarark giremedikten sonra sıkıcı olmaz mı...:p

Motosikleti
sıkıcı lann...:p kopamadıktan sonra virajlara yardırarark giremedikten sonra sıkıcı olmaz mı...:p

bunda öyle yarma marma yok...kurallara uyacaksın yoksa hıııımmmmmmmm ::yanliss:
yok hacım değil yahu...
yük boşalması için tırı geri geri parketmeye uğraşıyorsun felan....hata yaparsan polis ensene çöküyor...
devamlı yola gidersen şoför dıreksıyon basında uyuyor yoldan cıkıyorsun falan filan...daha gelişmişleri de var da onarı belki senin hurdalık kaldırmaz diye yazmadım....:p

sen de düzgün oyna kardeşim... radala girme... yarı parası da yüke zarar verince gidiyor :queen::queen::queen:

oyunun çok çok ilerilerinde araba felan da veriyor...hatun felan taşıyorsun....:pl:

Direksiyon seti olsa bu oyun tadından yenmem ama ok tuşlarıyla da oynanmıyor ki. :cherry:

Bide boş yolları gördüm mü sol şeritten kaptırıp gidiyorum. :queen: :queen:

en son zevkle call of duty2'nin ek paketini oynadım. battlefield3'ü bir solukta bitirdim (full detayda gerçekten muhteşem grafikler var, sinema filmi gibi) ve bad company2'nin de multisini oynamak için orj.ini aldım o da çok deli :)

Motosikleti
Direksiyon seti olsa bu oyun tadından yenmem ama ok tuşlarıyla da oynanmıyor ki. :cherry:

Bide boş yolları gördüm mü sol şeritten kaptırıp gidiyorum. :queen: :queen:
ben artık gerçek hayatta da soldan yardırıyorum....bknz:kıbrıs... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

en son zevkle call of duty2'nin ek paketini oynadım. battlefield3'ü bir solukta bitirdim (full detayda gerçekten muhteşem grafikler var, sinema filmi gibi) ve bad company2'nin de multisini oynamak için orj.ini aldım o da çok deli :)

COD serisinin 8 hariç hepsi de güzel....
artık cılkı çıktı:farao:

Evet arkadaşlar Markovu asıp, zippomla sigaramı yakıp keyip yapmış bulunmaktayım ;) Selamlar

bunda öyle yarma marma yok...kurallara uyacaksın yoksa hıııımmmmmmmm ::yanliss:
yok hacım değil yahu...
yük boşalması için tırı geri geri parketmeye uğraşıyorsun felan....hata yaparsan polis ensene çöküyor...
devamlı yola gidersen şoför dıreksıyon basında uyuyor yoldan cıkıyorsun falan filan...daha gelişmişleri de var da onarı belki senin hurdalık kaldırmaz diye yazmadım....:p

aga bu tertip nizam dikkat oyunları beni sarmıyor...

ama bilgisayarımda Grand Theft Auto: San Andreas yüklü ve kafeden yüklü olduğu için öyle bir yerde oynanıp save edilmiş ki...adam yemiş bitirmiş oyunu bana bu oynanmış kısımlar kaldı...ve o sonsuzluğa kadar oynayabileceğin bir oyun gibi geliyor...yani öyle muhteşem efektler var ki resmen bağımlı ooluyorsun...ama ben mesela helikopteri alıyorum fantastik olarak bölgelerde geziyorum...dön dolaş sıkılana patlayana kadar dolanıyorum ortalıkta...hatta şimdi bi takılam azcık...:p

aga bu tertip nizam dikkat oyunları beni sarmıyor...

ama bilgisayarımda Grand Theft Auto: San Andreas yüklü ve kafeden yüklü olduğu için öyle bir yerde oynanıp save edilmiş ki...adam yemiş bitirmiş oyunu bana bu oynanmış kısımlar kaldı...ve o sonsuzluğa kadar oynayabileceğin bir oyun gibi geliyor...yani öyle muhteşem efektler var ki resmen bağımlı ooluyorsun...ama ben mesela helikopteri alıyorum fantastik olarak bölgelerde geziyorum...dön dolaş sıkılana patlayana kadar dolanıyorum ortalıkta...hatta şimdi bi takılam azcık...:p

Abi naptın ya.Onun 4. oyunu çıktı hatta eskimeye başladı bile.5. si yolda. :p

Bende CRYSİS çiyim arkadaşlar, CRYSİS, CRYSİS WARHEAD VE CRYSİS 2, oyunun türkçe olması çok iyi mevzuyu anlıyorsun, oyunların yenisi geldikçe çoğu şeyi yeniliyorlar, son oyunda ilk oyunlara göre çok güzel değişiklikler var özellikle 2 de güç modlarının kılavyeye alınması çok iyi düşünülmüş, oynamayanlara tavsiye edilir :cat: ama en önemli nokta sistem gereksinimleri :cherry: bilgisayarı :salut: resmen.

Bu aralar Xbox360'ta Forza Motorsport 4 oynuyorum. Mükemmel, mükemmel...

Crysis oyna zevk alırsın...

Vururum seni...Head.shot! gidersin...! Crysis demeyin Allahınızı severseniz. 2.sini bitirmeden bıraktım bile. Ne lanet herifler ya. 1. oyunda da, ek pakette de, 2. oyunda da varsa yoksa AYNI yaratıkları avlayıp duruyorsun. 3 tip canavar koymuşlar; hadi oyna.... Sinirim bozuldu hatırlayınca bile :)

Motosikleti
Evet arkadaşlar Markovu asıp, zippomla sigaramı yakıp keyip yapmış bulunmaktayım ;) Selamlar

1 hafta da 2 defa markovu sallandırdım...:queen:

Bende CRYSİS çiyim arkadaşlar, CRYSİS, CRYSİS WARHEAD VE CRYSİS 2, oyunun türkçe olması çok iyi mevzuyu anlıyorsun, oyunların yenisi geldikçe çoğu şeyi yeniliyorlar, son oyunda ilk oyunlara göre çok güzel değişiklikler var özellikle 2 de güç modlarının kılavyeye alınması çok iyi düşünülmüş, oynamayanlara tavsiye edilir :cat: ama en önemli nokta sistem gereksinimleri :cherry: bilgisayarı :salut: resmen.

crysis 2 yi bende cok begendim.... inşallah bunlar da COD serisi gibi 6-7 den sonra cıvıtmaz...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

Vururum seni...Head.shot! gidersin...! Crysis demeyin Allahınızı severseniz. 2.sini bitirmeden bıraktım bile. Ne lanet herifler ya. 1. oyunda da, ek pakette de, 2. oyunda da varsa yoksa AYNI yaratıkları avlayıp duruyorsun. 3 tip canavar koymuşlar; hadi oyna.... Sinirim bozuldu hatırlayınca bile :)

valla ben 2 yi bayıla bayıla oynadım abicim...:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar