Kredi kartı yıllık aidatı (ya da haracı)

Bikaç bankada hesabım var benim, bir tek bonus kart kullanıyorum hadi neyse onun yıllık aidatı gelmiş. Ama akbankla işbank da bana zorla kredi kartı yolladı. İşbankası kartı şubeye gelmiş, masraf çıkaracaklar diye gidip almadım, diğeri duruyor.Bu kartları ben hiç kullanmıyorum. Yıllık aidat kesmişlerse bu ikisine de, ben bu aidatı ödemesem ne olur? Birikir mi faiz işler mi? Kartları iptal ettirseler mesela canıma minnet.

kaymakamlıkta hakem heyeti var oraya dilekçe veriyorsunuz hiçbir kartınıza ücret ödemiyorsunuz

Kocaeli İl Temsilcisi
valla iş bankasını bilmiyorum hocam bende akbankın aksess i var 2 yıldır makinaya dahi sokmadım ücret filan gelmiyor yani bankayada sormuştum kullanmadığım zaman ücret ödermiyim diye hayır dediler, tabi benim düşüncem başkaydı hani yarın bir gün ihtiyaç duyarsam diye :)

akbanka hiç duymadım ama kredi kartı malesef kullanıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ödemediğin kart aidatı için faiz işlemez. Hatta 1-2 ay ekstre gönderdikten sonra muhtemelen vazgeçip kendi kendine silerler.

valla iş bankasını bilmiyorum hocam bende akbankın aksess i var 2 yıldır makinaya dahi sokmadım ücret filan gelmiyor yani bankayada sormuştum kullanmadığım zaman ücret ödermiyim diye hayır dediler, tabi benim düşüncem başkaydı hani yarın bir gün ihtiyaç duyarsam diye :)

akbanka hiç duymadım ama kredi kartı malesef kullanıyorum :)

Axess benim de gelmiyor iki senedir, hiç kullanmadım şimdiye kadar aynen ama huylanmıştım biraz açıkçası, 2 sene sonra almaya başlıyorlar demişlerdi. Biraz önce aradım yine borcu gözükmüyor bir oh çektim. İş bankası kredi kartı için de arayıp durdular boyna bankadan kartın geldi gel al diye, inatla gidip almıyorum dursun orda. :D Ona da bir borç çıkmaz heralde de bonusa aidat gelmiş 44 tl ona gıcık oldum. Hem maaşım ordan ödeniyor hem de bütün otomatik ödemeler o bankada. Yarın gidip konuşayım garantiyle. İnternetten alışveriş için zorunlu olmasa aslında hiç kullanılmaz kredi kartı. Verdiği bonusu da aynen böyle geri almış oldu.

almadığınız kartların aidatı olmaz çünkü henuz şifrede almadıgınız için kullanıma kapalı durumdadır. diğer kartınızın aidatı çıkarsa bankayı arayııp biraz çemkirin hemen aidat iptal oluyor. :)

Hocam merhabalar,

Sizler en nefret edilen bankalar ile çalışırken ; EN İNSANCIL BANKADAN KORKUYORSUNUZ

Yapı Kredi - Akbank - Garanti - İş Bankası arasında en adam gibi çalışılacak banka TÜRKİYE İş Bankası dır .

Dolar/Avro/TL hesaplardan çalınan Hesap işletim ücreti ve K.K. Senelik Üyelik Aidatı konularında sorun yaşandığı zaman karşınızda İNSAN bulabilirsiniz, Diğer bankalar gibi ücrete itiraz ettiğinde ''sözleşmende yazıyor kardeşim, mahkeme kararları bizi bağlamaz, _ _ _ _ , _ _ _ _ Ödeyeceksin'' tarzına varan şekilde davranmazlar.
Diğer banka/bankalar gibi hayattan bezmiş gudubet suratlı soğuk ukala personel ile karşılaşma ihtimaliniz çok düşüktür/yoktur + müşteriyi yoluncak kaz, öpülcek insan gibi görmezler
Bankaya girdiğinizde karşınızda % 100 yerli sermayenin gücü ve huzuru ile çalışan güleryüzlü çalışanlarla karşılaşırsınız, bankayı aile fertlerinden birine ait miş gibi görürsünüz, Bankam lafını size söğlettirebilir.

Lafın Kısası TÜRKİYEDE ÇALIŞILACAK/MÜŞTERİSİ OLUNACAK TEK BANKA VARDIR ODA TÜRKİYE İŞ BANKASI

Ben kimmiyim ; Parayı sokakta bulmayan, iş bankasında çalışmayan, tanıdık akrabası olmayan, sorun yaşandığı zaman karşında muhattap olunacak İNSAN bulamadı zaman gıcık olan, keriz muamelesi görmekten nefret eden BİR T.C. VATANDAŞI yım

Saygılar, Sevgiler :) :) :)

Son düzenleme:
Bende yaklaşık 10 farklı bankanın kredı kartı var.

Bunlardan sadece 2 tanesini kullanıyorum.

Diğer kredi kartlarını hiç ama hiç kullanmıyorum.

Kullanmadıpım için para talep edemıyorlar. ( bende sonradan öğrendim )

Kısacası yıl içinde 1 kez dahi kullanırsanız kart aidatı talep edılıyor kullanmazsanız edemııyorlar.

Yapıkredi farklı olarak kendi calıp kendi soyleyen cinsden kart aidatını yansıtıyor sonra para yatırıp ödüyor.

Bu arada kullandıgım kartlar da Aıdat yok.

Citi Axes ve Bank asya

Bank asya uyanıklık yapıp 3 ayda bir hesabınızdan 10 tl işletim ücreti adı altında alıyor. sende 40 lira hesabınızdan eksıltıyor. Haberınız olunca da pişkinlikle karşılıyorlar her turlu hakaretı ettım ama banamısın demedı adamlar. Zaten onuda artık kullanmıyorum.

Bende yaklaşık 10 farklı bankanın kredı kartı var.

Bunlardan sadece 2 tanesini kullanıyorum.

Diğer kredi kartlarını hiç ama hiç kullanmıyorum.

Kullanmadıpım için para talep edemıyorlar. ( bende sonradan öğrendim )

Kısacası yıl içinde 1 kez dahi kullanırsanız kart aidatı talep edılıyor kullanmazsanız edemııyorlar.

Yapıkredi farklı olarak kendi calıp kendi soyleyen cinsden kart aidatını yansıtıyor sonra para yatırıp ödüyor.

Bu arada kullandıgım kartlar da Aıdat yok.

Citi Axes ve Bank asya

Bank asya uyanıklık yapıp 3 ayda bir hesabınızdan 10 tl işletim ücreti adı altında alıyor. sende 40 lira hesabınızdan eksıltıyor. Haberınız olunca da pişkinlikle karşılıyorlar her turlu hakaretı ettım ama banamısın demedı adamlar. Zaten onuda artık kullanmıyorum.

Bank asya nın bu şekilde para tahsil ettiğini duymadım yada farkına varmadım,tek kredi kartı kullanıyorum bankasya ve dıt kart,hesap hareketlerini karıştırayım bakem ne çıkacak:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar