Garaj'da BBelt'e Veda Partisi

Yok usta, ondan değil. Garajdaki tayfayla sık sık birlikte sürüyorduk, onun için özleyeceksiniz dedim. Gerçi ben aralarında olmayınca şimdi istedikleri gibi gazlayacaklar, o açıdan bakınca zil takıp oynamaları da mümkün :p

Muhalefet konusunda içini ferah tut usta, ben her yerden yetişir muhalefet ederim, başka türlüsüne bünyem müsait değil :)

Hakan abi nereye gidiyorsun senden ön cam bağlantı aparatlarını alacaktım tabi hala duruyorsa.Belki beni hatırlamayabilirsin öğümce köyüne gittiğimiz gezide konuşmuştuk babamla beraberdik hani.
Neyse abi inşallah gideceğin yerde mutlu olursun.
Saygılar.

Hakan abi nereye gidiyorsun senden ön cam bağlantı aparatlarını alacaktım tabi hala duruyorsa.Belki beni hatırlamayabilirsin öğümce köyüne gittiğimiz gezide konuşmuştuk babamla beraberdik hani.
Neyse abi inşallah gideceğin yerde mutlu olursun.
Saygılar.

Unutur muyum hiç kardeşim, tabii ki unutmadım. Ön camı verdim, bir arkadaşın ihtiyacı vardı, hediye ettim. Biz konuşalı çok olmuştu, öylece duruyordu. Kusura bakma.

Unutur muyum hiç kardeşim, tabii ki unutmadım. Ön camı verdim, bir arkadaşın ihtiyacı vardı, hediye ettim. Biz konuşalı çok olmuştu, öylece duruyordu. Kusura bakma.

Yok abi ne kusuru ben aramayınca sende vermişsin sağlık olsun yinede sağol.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyiydin be BBelt.
Sitenin anarşik profili ikametini değiştiriyor desene.
Her anarşik senin gibi cümle kurmayı beceremiyor,en azından ezberci değilsin,seviyorum bu yönünü.
Beni sorsan müslüman sol tayfalardan,sosyalist kafa yapısı.Anlayacağın sana göre daha muhafazakar:)
Neyse,elbet birgün bir yerde tanışır,söyleşiriz.
Yeni yolunda yeni maceralarında başarılar,mutluluklar diliyorum.

Harika bir ekip...güzel bir ambians...

belt hacı Allah yolunu açık etsin...Bodrumda yaşanacak tek mevki Turgutreis inan...Turgutreiste ölmek lazım...ne tatlı bir kasabadır öyle...

balayında 2003 de oradaydım...:p ve sonrasıda hanımı ekip tek olarak gitmiştim...:pgidilesi görülesi ölünesi yegane yer bence...

ben ordayken marina yoktu ama...bafa gölüne doğru uzanır bu harika kasaba...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde şu sayfada etiketleme olayı olsa ne güzel olurdu,kim kimdir nedir resimlerden çıkartırdık ...Güzel toplantı olmuş...
Güle güle git BBelt...Herşey gönlünce olur inş...

Bir kısmı üye değil MT'ye. Üye olanların da nicklerini bilmiyorum. :)

Dostlarım, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

@mete_han, usta aynı fikirdeyiz, evi Turgutreis'te tutmayı düşünüyorum.

@takendy, usta yeter ki geliyorum de...

@acayüp, senin kurtuluşun yok. Senin aklını öyle ya da böyle çeleceğim. Alacağım seni de oralara, kurtaracağım bu İstanbul çilesinden :) Şaka maka, eğer gelmezsen acayip özleyeceğim seni. Bu kadar kısa sürede, bu kadar iyi bir dostluk kurulur mu be kardeşim? Hemi de bu yaşta...

siz asıl atraksiyonu görmediniz
koca koca adamlar dağılırken birbirlerine sarılıp salya sümük ağladılar
bühöööğöğöasö diye
bu arada beni de davet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

bühöööğöğöasö diye

Motorcu adam ağlamaz, çarpıtmayalım konuları :) Hep bu deri kıyafetler yüzünden :)

Bencede çarpıtmayalım. Bende merak edip sordum yok abi gözümüze eksoz dumanı kaçtı dediler. Yok ağlama felan yanlış anlaşılmış :)

Antalya tarafına bir gezi yaparsın artık üstadım yaza doğru bir çayımızı içmeye gelirsin :) ...

@mete_han, usta aynı fikirdeyiz, evi Turgutreis'te tutmayı düşünüyorum.

...

harika...seni orada bir arkadaşıma emanet edeceğim...sana her konuda yardımcı olacak..oranın yerlisi...abisiyle birlikte guletiyle turizm işinde...

Murat AYKAN...543 531 22 22...selamımı ilet...ev konusunda vs yardımcı olacaktır...

bühöööğöğöasö diye

valla...:p

BBelt istanbul'u neden terkediyor? ;

a) turis tavlamak için. (20 yıl önce olsa belki :) )
b) ufak ufak kaçıyor memleketten. (bodrumdan atina, oradan sicilya, ver elini ispanya, viva madrid :) )
c) istanbul trafiğinde kalın bir jipçiyle restleşti, ne olur ne olmaz diye bir süre ortadan kayboluyor. (başıma geldi, oradan biliyorum :) )
d) voleyi vurdu, parayı sağda solda ezip geri istanbul'a dönecek. (kuvvetli bir ihtimal)
e) halikarnas balıkçısına, can yücel'e özendi, şair olmaya soyundu. (marifet ege'de değil abicim, adamları bizim haymana'yada koysan yazarlardı şiiri, ruhları latif)
f) diger.

hangisiyse hangisi. hayırlısı olsun.
selametle :rendeer:

bühöööğöğöasö diye
Yalaaannn... :mrgreen:

Antalya tarafına bir gezi yaparsın artık üstadım yaza doğru bir çayımızı içmeye gelirsin :) ...
Zevkle usta, sağol.

harika...seni orada bir arkadaşıma emanet edeceğim...sana her konuda yardımcı olacak..oranın yerlisi...abisiyle birlikte guletiyle turizm işinde...

Murat AYKAN...543 531 22 22...selamımı ilet...ev konusunda vs yardımcı olacaktır...
Sağol usta, kaydettim telefonu, arayacağım.

BBelt istanbul'u neden terkediyor? ;

a) turis tavlamak için. (20 yıl önce olsa belki :) )
b) ufak ufak kaçıyor memleketten. (bodrumdan atina, oradan sicilya, ver elini ispanya, viva madrid :) )
c) istanbul trafiğinde kalın bir jipçiyle restleşti, ne olur ne olmaz diye bir süre ortadan kayboluyor. (başıma geldi, oradan biliyorum :) )
d) voleyi vurdu, parayı sağda solda ezip geri istanbul'a dönecek. (kuvvetli bir ihtimal)
e) halikarnas balıkçısına, can yücel'e özendi, şair olmaya soyundu. (marifet ege'de değil abicim, adamları bizim haymana'yada koysan yazarlardı şiiri, ruhları latif)
f) diger.

hangisiyse hangisi. hayırlısı olsun.
selametle :rendeer:
z) Hepbiri :queen:

Teşekkürler... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar