duro dan uzak durun berbat ötesi bir lastik benim motorun üzerinde fabrika çıkışı geldi kurtulamıyorum meretten aynı ebatta uygun fiyatlı lastik bulsam bastırcam parayı alıcam ama yok yok yok
ıslağı geçtim kuru zeminde dahi kayıyor hele su mazgalları yada bazı dükan önlerindeki seramik kaplı yüzeylerde sanki buz pateni yapıyor gibi oluyorsun. Hele virajlarda ulan düştüm ha düşücem lan lan lan gidiyorum demeye kalmadan düşüyorsun ve sınırını da belli etmiyor lastik! O nedenle virajları dik almaya kalkıyorsun bu seferde dışa çok savruluyorsun ve karşı şeride geçecem yada korkuluklara çarpıcam korkusu yaşıyorsun
Kısaca evrende tek 0 lastik duro olsa bile ömrü bitmiş yılını doldurmuş bir mişlen lastiğe asla tercih etmem..
üstündeki lastikler metzeler ama 10 yıllık olmuş artık...1.7 mm diş derinliği var ve kayıyor...
Valla ne zamandır benim açmaya yeltenip bir türlü açmadığım bir konuydu, iyi etmişsiniz
sorun değil..açıldı artık işte...inşallah faydalı olur..
ben racer200 de arka jant 130-70-18 shinko kullanıyordum...su kanallı....
bu senenın basında 150 tl ye almıstım....( tabi parasını vermedim :queen

normal hava sartlarında cok güzel kayıyor :queen:
yagmurlu havalarda cok güzel yol tutuşu vardı :silent:
enteresanmış oda..ama genelde yağmurda kullanmamaya çalışıyorum...kendim için değil ha..motor ıslanıp arıza çıkarmasın diye..:wiinkk:
İRC almayı planlıyorum.Bu lastiği kullananlarda fikirlerini belirtse sevinirim
Birde 130/90-15 yerine 140/90-15 taksam ne olur.
bana zaten 140lık lazım...
İrc hakkında pek iyi yorumlar yok hocam.Eğer imkan varsa pirelli,metzeler tavsiye ederim.
duro olmaz dendi..
ırc yi sen eledin..
bakalım diğerleri ne olacak..
arkadaşlar bu lastiği virago 535 e takacağım bu arada..motoru yatırma olayı yok denecek kadar azdır..benim amacım düz yolda kaymasın savurmasın sın,sın,sın....
konunun açılma özeti şudur....
çocuğun biri babasına gelir..babaaa.1 altına deve satıyorlar....
bırak gitsinler oğlum..
bir zaman sonra babaaaaaa..2 altına deve satıyorlar....
bırak gitsinler oğlum...
diye diye zaman geçer.ve develer artık 20 altın olmuştur...
baba..deve var ama 20 altın diyorlar...
çevir oğlum gelsin alalım....
çocuk şaşırır...baba 1,2, 3 altına almadın 20 altına alıyorsun..ne iş???

l:
oğlum o zaman 1 altınım yoktu alamadım..şimdi 20 altın ve daha fazlası var..istersen 2 deve alalım....
şimdi..bu alacağım lastik bi süre idare etmesi için alınacak..bilmem anlatabilmişmiyim...:silent: