hocam radyatör bakayım öncelıkle sonrasında bu işe müsait zamanda kalkısacagım sanırım egzos dönusum borularını cıkartmıssınız ve motorun yag cıkıs yerıne takmıssınız metal kısımdan sonra radyatöre kadar kullandıgnız plastık hortumlar nasıl hocam radyatör cıkma temın edebılırmıyız , ileri zamanlar ıcın bu uygulma saglam olması ıcın neler önerırsınız malum motorun can damarına yenı bır işlem yapıyoruz motor ona göre uretılmıs orjınalde ama bızde kacak vs olmaması ve sıcak yagın plastık hortumları ertıtıp vs yolda kalmamak ıcın dıkkatlıce dusunup projeyı ıyıce tasarlayıp uygulamaya gecelım

ben o cıkısları görmustum hd mondıal 250 de zaten koymuslar o sistemı bende dedım aynı motor zazten vardır bunda sıstem dıye sonra arastırınca cıktı arkadaslar uygulamıs da bu iş kafama ıyıce yattı sizlerın sayesınde de motora bunu uyguladıktan sonra yapacagım bır işlemde kanunı tıger dekı gıbı çift ön dısk ve celık jantlara gecıs olaracak
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
hocam radyatörde yag devir daim için ayırca bır parcaya gerek yok sanırm yag pompası mı saglıyor o işlemi soguk yag direk nereye gidiyor motorun ıcınde arkadasın bırı baska sekılde çözum yapmustı galıba