[Trabzon - MT]

Olağanüstü hava tahminlerime göre bu hafta sonu cumartesi & pazar hava açık ve güneşli olacak :)

Gezi planlarınızı yapın şimdiden...

beyler hafta sonu yağmur geliyormuş... bkz:meteoroloji'nin sitesi - 5 günlük tahmin..

dün baktığımda güneşliydi bugün baktığımda yağmurlu gösteriyor.... yatmaya devammm..... :thumright

benim motorun garajı kayınvalidenin evinin altında. bi akşam oturuyorduk hep beraber hanım çoluk çocuk kayınvalide vs... bi baktım benim ufaklık kaskımı alıp gelmiş..

"baba bunun hali ne böyle, çok pis olmuş bu, baba niye kirletiyosun" diyerekten kaskı geldi önüme koydu sonra gitti bi bez aldı başladı o minicik elleriyle kaskı temizlemeye :) tabi temizlemeden önce üzerinde kalan sinekleri biraz temizledim tabi :)

img1913ml.jpg

img1956tv.jpg

Ahmet masallah kızın çok tatlıymış :) Eline kaskta yakışmış. 1-2 yıla Pocket Bike istemeye başlar artık:cherry:

Bu arada ilk kask fotoğrafı bizim yandaki pidecide mi çekildi ?

Allah bağışlasın , yahu kız çocuğu bir başka sevdiriyor kendini
benim motorun garajı kayınvalidenin evinin altında. bi akşam oturuyorduk hep beraber hanım çoluk çocuk kayınvalide vs... bi baktım benim ufaklık kaskımı alıp gelmiş..

"baba bunun hali ne böyle, çok pis olmuş bu, baba niye kirletiyosun" diyerekten kaskı geldi önüme koydu sonra gitti bi bez aldı başladı o minicik elleriyle kaskı temizlemeye :) tabi temizlemeden önce üzerinde kalan sinekleri biraz temizledim tabi :)

http://img36.imageshack.us/img36/5561/img1913ml.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/706/img1956tv.jpg

Ahmet masallah kızın çok tatlıymış :) Eline kaskta yakışmış. 1-2 yıla Pocket Bike istemeye başlar artık:cherry:

Bu arada ilk kask fotoğrafı bizim yandaki pidecide mi çekildi ?

evet kardeşim :) pidecide çekildi... ama benim kızın temizlediği sinekler o sinekler değil.. dönüş yolunda yapışan sinekleri temizliyor :)

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

Allah bağışlasın , yahu kız çocuğu bir başka sevdiriyor kendini

Allah razı olsun hocam.. cümlemizin...:)

evvet MT-trabzon pazar günü 18 derece sıcaklık var, bahane yok , gezi var gezi varrrrrrr :queen: :flower::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar