31 Aralık'a Dikkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her yıl 31 aralık gecesi 1 ocaktan itibaren geçerli olmak üzere başta benzin,elektrik,doğalgaz olmak üzere olmazsa olmaz ihtiyaç grubuna zam yapılmaktadır.Son aylarda ve günlerde yapılan zamlar sizleri aldatmasın lütfen 1 ocak sabahı uyandığımızda yenidoğan zamlarla yeni yıla başlayacağız.

Senelerce e-mail adreslerine ''şu tarihte akaryakıt almayalım araçlarımıza boykot edelim'' '' a firmasının satışı yüksek ondan almayın rafineri fiyatlarını onlar belirliyor '' '' sonu 890 la biten barkodlu ürünleri almayın israil malıdır'' diye birsürü mailler geliyordu. Ne oldu? Bi cacık olmadı tabi. Olacağınıda sanmıyorum. Vur garibana al ekmegini. :jocolor:

Mersin İl Temsilcisi
zaten o zamlar olmasa ben iltica ederim...
mutlak zam olmalı...
tabii olmalı..
tabiii tabiii...
tabii..
tab..
ta...
taaaaaaa............ ( anlayan anladı )

Gayet doğru bir tespit . Ben tedbir olarak bu sene yeni yıla girmeyi düşünmüyorum. 2011 i baştan yaşicam . :)

Abim melbourne de yaşıyor uzun sürüden beri, geçen ufak bir şeye ufak bir zam gelmiş, halk isyan demeyelim onun adına da , çok şaşırmış, hükümet günlerce sebep açıklamış vs. tüm manşetler bu zam imiş, onlar alışkın değil, ama biz :(

Abim melbourne de yaşıyor uzun sürüden beri, geçen ufak bir şeye ufak bir zam gelmiş, halk isyan demeyelim onun adına da , çok şaşırmış, hükümet günlerce sebep açıklamış vs. tüm manşetler bu zam imiş, onlar alışkın değil, ama biz :(
ben benzine 10günden uzun süre zam olmıyınca kendimi boşluğa düşmüş sersemlemiş hissediyorum alışmışız zam olmasa tuhaf geliyor trajı komik :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekten bende çildirirdim egerki burda iki günde bir ZAM olsaydi, saniyorum isyan ederdim. Biz burda 3 ayda bir komik rakamlarla zam 0.10 cent (avro) gibi hisedilmeyecek degerde artiyor. Allah yardimciniz olsun ne diyim....

Gerçekten bende çildirirdim egerki burda iki günde bir ZAM olsaydi, saniyorum isyan ederdim. Biz burda 3 ayda bir komik rakamlarla zam 0.10 cent (avro) gibi hisedilmeyecek degerde artiyor. Allah yardimciniz olsun ne diyim....
biz daha fazla vergi veriyoruz herşeyi daha pahalıya alıyoruz daha düşük maaş alıyoruz ama hala belçikadan geriyiz nasıl oluyor anlamıyorum
en önemlisi belçikada ÖTV adı altında vatandaş öldüren bi vergi varmı nerdeyse sudan bile alıcaklar özel tüketim diye

öyle böldüğümüzde burdada farklı değilki, 2008 ekimde 2,96 gibi birşeydi. bugün 4,30mu öyle birşey. 3 ayda 11 kuruşluk zam falan yapar! da bu komik rakam değilki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar