Manisa spil dağına yağmur ve siste yolculuk

Spil dağına tırmanış

Mirdivencik tepesi 1000 metre

Sis ve yağış 1000metreden sonra iyice yoğunlaşmaya başladı

Yaklaşık 1200 mt deyim sisve yağış çok arttı,kendi kendime "bir de kurt çıkarmı,üstelik tek başınayım da"diye aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı:pale:

At alanı bölgesindeyim rakım 1240 mt Bu bölgede yabani atlar var ama sisten pek göremedim

Fotoğrafları otomatik olarak çektim,12 sn ye ye ayarladım,deklanşöre basıp koşup motora binip poz verdim.

hava kararmadan geri dönüşe başladım,çok ıslanmadım sayılır,bir tek eldivenler su aldı,bir de yağmurlukta küçük bir delikten su almış,ama genel olarak ıslanmadım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel gözüküyor

Hocam Güzel bir gezi Yapmışsın Ama bir dahaki sefere 2 kişi olmanızı tavsiye ederim allah korusun bi arıza felan olur tek Başına kalmayasın dağda

Çok güzel gözüküyor
Evet çok güzel manzaralı ve virajlı bir yolu var.Hava açık olsa çok net fotolar alınır

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

Hocam Güzel bir gezi Yapmışsın Ama bir dahaki sefere 2 kişi olmanızı tavsiye ederim allah korusun bi arıza felan olur tek Başına kalmayasın dağda
Aslında doğru söylüyorsun,benimki biraz cahilce bir iş oldu,haklısın

Sisli havaların, derin kanyonların, korkusuz motorcusu ; Karşına kurt çıkar diye biraz çekinmişsin , ne korkuyorsun karşına kurt çıkarsa çıksın ,MOTOKURT benim arkadaşım demen yeterli.. Bizim kurtlar açta olsalar durumu idare ederlerdi :queen:. Bundan sonra dumanlı sisli ıssız dağlarda sen hiiiç korkma ismimi ver selamımı söyle geç:queen::cat: Bu arada çaktırmadan fotoğraf çekmesinide geliştirmişsin altıncı sıradaki fotoğrafını çok beğendim..Hadi benide imrendirdin kar yağsında senle bir sipil yapalım:cat: şimdilik hoşçakal:)

Mersin Otobanında 2 kişi çıkmıştık bayağıda gittik yani otobanda Çattt Nasıl oldu bilmiyorum arka lastik gümm dedi tabi şamriyelli de olunca fısssssssss ondan sonra yit meklede gitmiyo Hadi Babam otostop :)

Sisli havaların, derin kanyonların, korkusuz motorcusu ; Karşına kurt çıkar diye biraz çekinmişsin , ne korkuyorsun karşına kurt çıkarsa çıksın ,MOTOKURT benim arkadaşım demen yeterli.. Bizim kurtlar açta olsalar durumu idare ederlerdi :queen:. Bundan sonra dumanlı sisli ıssız dağlarda sen hiiiç korkma ismimi ver selamımı söyle geç:queen::cat: Bu arada çaktırmadan fotoğraf çekmesinide geliştirmişsin altıncı sıradaki fotoğrafını çok beğendim..Hadi benide imrendirdin kar yağsında senle bir sipil yapalım:cat: şimdilik hoşçakal:)
Motokurt bizi spil kesmez,Ödemiş Bozdağ zirve yapalım ne diyorsun?

Vay be.Eski günlerimi hatırladım.Spili özledim.Az çıkmadık zamanında.Sağol Ustam eline, yüreğine sağlık.

Bravo dikkatine ! bu yazın üzerine kabataşlı paraya kıydı güzel bir kask daha aldı. Gerçi kaliteli bir kaskı daha vardı ama onu yanlız Transalp ı kullanırken kullanıyordu artık bu çin işi kaskı takmaz inşallah:cat:
güzel gezi olmuş ama o kask olmamış
bir darbede yarılır o kask

Moderatör
o daga ufak yaslarda araba ile cikmistim. Bir daha da cikmam herhalde :)
Emeginize saglik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar