doğrudur, deneme şansınız varsa deneyin tabiki +sı olur -si olmaz...
mv agusta da eleştiri olarak şunları belirtebilirim ki; grenaj astarları japonların ki gibi değil...
alüminyum bazlı örgü kaplamalar var ısı-su çamur pislik gibi durumlarda çabuk aşınıyor, 1 kere ısıyı yediğinde zaten soyulmaya başlıyor astarı
ve eksoz ısısını koruyan kaplamalarda yüksek devir ve ısıya maruz kaldığından deformasyona maruz kalıyor bunların yanında ise
çelik fren hortumlarının köklerinde ki kaucuk tapalar çabuk deforme oluyor, eksoz orta borudaki (dış bölge) korumasının cıvataları fırlatıp atıyor yüksek devir ve hızlarda ( pul ve loctite gibi şeylerle hallettim) hassas bir motosiklet bakım ister sürekli... (her motosiklet gibi) akü sorunu yaşanıyor, ve keşke sürüş modu seçenekleri daha fazla olsaydı dedirtiyor! ayrıca ABS yok, ön fren gayet iyiyken arka freni çok zayıf! sadece öne takviye amaçlı yapılmış (aşırı motor sıcaklığından ve trafik yoğunluğunda frende boşalmalar olabiliyor) hava filtresi süzgecini fabrika garantisinde değişmesi gerektiği söylendi, bende parçayı aldım fakat değiştirmedim henüz bir sorunda yaşamadım! ayaklığından şikayetçiyim japonlar gibi değil... heran kurtulabilir (iyice kontrol etmek gerekir park halinde) bir sürü daha sayabilirim... ama vazgeçemeyeceğim kesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
s modunda motosikleti daha iyi kullanıyorum fakat rain moduna aldığımda kalkışlarda yığılma stop etme gibi zaman zaman yaşıyorum (psikolojik mi bilemicem tabi) sanki debriyaj hassasiyetide değişiyor gibi. fakat idrak ettiğiniz, alıştığınız sürece tamamen sizin insiyatifinizde bir motosiklet. 2 kere tehlike atlattım çok ilginç