[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
gel lefkoşaya götürüyim seni etkinlik olarak :D
Gidelim de kaskım yok hacuu :D Bi buluşma falan yapalım bence :D Alinin mercedese kalırız yine :D
etkinlik olarak bana ev arayabilirsiniz...:p
motosiklet için güvenli yeri olsun:rendeer:
sonracığıma bahçesi mangal yapmaya uygun olsun :thumleft:
Biz öğrenci evleriyle ilgileniyoruz yaramızı deşme :D
arkadaslar beni de alin araniza ama su an motorum yok :((((
Dostum aranıza alın ne demek bizim grubumuz herkese açık bir buluşma ayarlarsak tüm mt üyelerine açık oluyor. Zaten ayarlarsak burdan duyururuz gelirsin tanışırız :) Şu anda sadece Okayda motosiklet var :D o yüzden pek motor gezisi ayarlamıyoruz şu aralar. Şubatta ben ve oz.07 motor getiriyoruz ferhatkars ve sen de alırsan aktif 5 üye olacağız inşallah :) Unuttuğum varsa affola

Denizli İl Temsilcisi
Gidelim de kaskım yok hacuu :D Bi buluşma falan yapalım bence :D Alinin mercedese kalırız yine :D

Biz öğrenci evleriyle ilgileniyoruz yaramızı deşme :D

Dostum aranıza alın ne demek bizim grubumuz herkese açık bir buluşma ayarlarsak tüm mt üyelerine açık oluyor. Zaten ayarlarsak burdan duyururuz gelirsin tanışırız :) Şu anda sadece Okayda motosiklet var :D o yüzden pek motor gezisi ayarlamıyoruz şu aralar. Şubatta ben ve oz.07 motor getiriyoruz ferhatkars ve sen de alırsan aktif 5 üye olacağız inşallah :) Unuttuğum varsa affola

yo yo yo get,r,n şu motorları hava yağmasa çıkasım var şimdi bi turlamaya yaaa ha bide odamı toplamam lazım bayaaaaa bi dağıldı en son kask yastığın altından çıktı :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
oraya kar yağmıyor dimi...:)

Motosikleti
bırak şimdi şakayı şef....gerçi oraya kar yağarsa benim işime gelir...el ense yatarım....:pl::flower:

Motosikleti
onda da yatarım fark etmez....:queen:
zaten benim iş yagmurda karda yapılacak iş değil....
açık havada doğada çalıştıgımız için....

onda da yatarım fark etmez....:queen:
zaten benim iş yagmurda karda yapılacak iş değil....
açık havada doğada çalıştıgımız için....

Yatarsın o zaman :p

Okay ben tırsıyorum egzoz takıp gelmeye ya cezası falan sakat etmesin bizi orjinal mi takılsam diyorum :) Orjinal sesi yetiyo zaten benim moturun :cherry: Ama içimde kalıcak öyle de :) Xenona bişey derler mi ki ayrıca o da var bende :)

Denizli İl Temsilcisi
Yatarsın o zaman :p

Okay ben tırsıyorum egzoz takıp gelmeye ya cezası falan sakat etmesin bizi orjinal mi takılsam diyorum :) Orjinal sesi yetiyo zaten benim moturun :cherry: Ama içimde kalıcak öyle de :) Xenona bişey derler mi ki ayrıca o da var bende :)

la ne dicekler ya ben kaç aydır geziyorum daha biri durdurmadı ehliyeti çıkarttım adaya geldiğimden beri bir kişi evraklar demedi o senn kararın xenon konusnda bişey diyemicem ben dün akşam sarı ampüle geri döndüm farkettim ki beyazar daha çok aydınlatıyodu türkiyeye gider gitmez phlipsinkinlerden sipariş vericem sarılarından park ampülünüde 10lu küsür ledli beyaz verenlerden takıcam bakalım sıkıldım zaten şu bir kaç gündür addadan hiç biey yapmıyorum yapasım gelmiyor buhramlardayım

la ne dicekler ya ben kaç aydır geziyorum daha biri durdurmadı ehliyeti çıkarttım adaya geldiğimden beri bir kişi evraklar demedi o senn kararın xenon konusnda bişey diyemicem ben dün akşam sarı ampüle geri döndüm farkettim ki beyazar daha çok aydınlatıyodu türkiyeye gider gitmez phlipsinkinlerden sipariş vericem sarılarından park ampülünüde 10lu küsür ledli beyaz verenlerden takıcam bakalım sıkıldım zaten şu bir kaç gündür addadan hiç biey yapmıyorum yapasım gelmiyor buhramlardayım

Sarı da çok itici be gardaşcım :) Bende şu xenonu söktürüp iyi bi şeffaf ampul takmayı düşünüyorum osram veya philipsinki olabilir
E40_NBP_Lichtfinger_en.jpg

Motosikleti
osram kullanın arkadaşlar....herifler sadece ampul üretiyorlar...
philips felan hikaye...

Denizli İl Temsilcisi
osram kullanın arkadaşlar....herifler sadece ampul üretiyorlar...
philips felan hikaye...

yok hocam şimdi benim arabada türkiyedekinde philips in 100 küsür liralık ultraxenon beyaz amülü var bildiğin beyaz ampül kar gibi görüntü veriyor bunda osram takılıydı söktüm kırdım sarıya geçtim

Motosikleti
zenonlarını bilemem...
benim racer neredeyse her hafta 2 tane arka stop lamba patlatırdı....
1,5 yıl kullandım belkide 30-40 tane arka stop almışımdır...
osram marka aldıgım lambalar daha uzun süre dayanıyordu...:cat:

Denizli İl Temsilcisi
zenonlarını bilemem...
benim racer neredeyse her hafta 2 tane arka stop lamba patlatırdı....
1,5 yıl kullandım belkide 30-40 tane arka stop almışımdır...
osram marka aldıgım lambalar daha uzun süre dayanıyordu...:cat:

oda güzel abi sen ne zaman geliyon kesin

Motosikleti
ya kardeş dün aradı herif....
istersen yılbasından sonra gel, istersen de hemen gel dedi...yılbasını da ailen ile geçir felan dedi....
para felan göndereyim sorun değil dedi....hemen gelirsem daha iyi olur...2-3 haftadır boşum iyice sıkıldım dedim...
ordan biletimi felan alacaklardı....bugun arayıp haber vereceklerdi...salı yada carsamba günü gelirsin dedi...
hala telefon bekliyorum....:pr:

ya kardeş dün aradı herif....
istersen yılbasından sonra gel, istersen de hemen gel dedi...yılbasını da ailen ile geçir felan dedi....
para felan göndereyim sorun değil dedi....hemen gelirsem daha iyi olur...2-3 haftadır boşum iyice sıkıldım dedim...
ordan biletimi felan alacaklardı....bugun arayıp haber vereceklerdi...salı yada carsamba günü gelirsin dedi...
hala telefon bekliyorum....:pr:

Bu kadar peşine düştüklerine göre bırakmazlar bence.

Okay motor getirmek için pasaporta muhacerat yaptırman gerekiyor okulda bedava yapıyorlar falan dedi benim arkadaş doğrumu ?
Birde şu kıbrıs ehliyetine çevirtirken ne istiyorlar ?

Motosikleti

Okay motor getirmek için pasaporta muhacerat yaptırman gerekiyor okulda bedava yapıyorlar falan dedi benim arkadaş doğrumu ?

bırakmayacaklarından eminim de...ben orda olmadıgım için işi biraz hafifden alıyorlar...
gitsem, bir an önce halledelim deyip işi daha da hızlandırırlar....
daha nasıl bir tipleri var onu bile görmedim :p...
ama onlar benim resmimi gördüler..

benim a2+e sınıfı ehliyetimi de çevirecekler....pasaportum zaten var....
bütün izinler felan hepsi de alınmış...sadece ev bulacaklar bana...

Denizli İl Temsilcisi

tabi canımm hatta 2 muhaceret yaptırana birde üstüne para veriyorlar :D yoköyle bi dava yrın soruveriyim unuttum kardeşim ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar