biz de mario ile büyüdük abi...prensesi çok şeyapmışlıgım vardır...sitrit faytırcıyık.
resme iyi bak abicim arac daha redline da değil.... ben düzgün sürerim aracı zorlamam :queen:rakibim değilsin aynı araçla 396 km/h :queen:
ekran kartımın kaldıracagını bilsem indireceğim de....( x1650 pro--512mb 128 bit ddr2)aga bu oyun çok eskilerde kaldı yaa sana nfs the run (2011) öneririm
lamborghini murcielago ile 341 yaptımda abi onun fotosunu koymustum...Birinci sayfayı göremediğim için burada neler döndüğünü bilmiyorum ama öğreneceğim bakalım kimin başı yanacak![]()
lamborghini murcielago ile 341 yaptımda abi onun fotosunu koymustum...
not:motor daha redline da değildi...yoksa 390 a kadar yolu var![]()
Murcielago hayatta 341 yapmaz , taş çatlasın 320 de tıkanır o da ancak yokuş aşağı![]()
![]()
![]()
![]()
resim var abi yalan mı söylüyoruz....
full+full+fuuuuuuuuulll bi sürü ful işte modifiyeli ...:queen:
hahahahahahaha abi sonrada diyon forum polisimiyim benBirinci sayfayı göremediğim için burada neler döndüğünü bilmiyorum ama öğreneceğim bakalım kimin başı yanacak![]()
Yok kardeşim ben kendi GPS cihazımı bağlayıp ölçmeden inanmam.![]()
![]()
![]()
hocam en kral nfs versiyonudur. o yıllarda yapılmış bence en iyi en gerçekçi oyun idi. gerçekten hey gidi günler heeyyy...
öğleden sonra bu topiği gördükden sonra full sbk 2011 i indirdim oynuyorum şuan virajlar fena:mrgreen:
Kesinlikle! Kimse kusura bakmasın ama yeni Nfs oyunları acayip göz yoruyor.![]()