- Konu Yazar
Otomatik ayaklık yapılabilir mi? Durunca düğmeye basıp ayaklık açılsa çok rahat olur. Bu konuda bilgisi olan veya fikri olan var mı?
Ayağını atıp o ayaklığı açmadıktan,o keyfi almadıktan sonra ne anladım motordan![]()
Ayağını atıp o ayaklığı açmadıktan,o keyfi almadıktan sonra ne anladım motordan![]()
bende düþündüm, ne zaman durmaya yakýnlaþsa ayaklar açýlsa hiç ayaklarýný indirmesen
![]()
yan ayak değil de, orta ayak kullanarak yapılabilir. yan ayaklık sakat.
kendi motorumu düşünerek yazacağım. hemen proceye geçelim:
sadece uygun bir pedalla bile orta ayağı istediğimiz konumda tutabiliriz. benim scooterin ayaklık yerine fren pedalı gibi bir pedalı koyduktan sonra bir iki metal çubuk yardımı ile pedala verilen gücün orta ayak ile yere değmesini sağlayabiliriz. zaten orta ayakta yay olduğundan biz pedalı bıraktığımız anda orta ayak yukarı kalkacaktır.
pedal yerine küçük bir step motor ve ya çıkma bir marş motoru da işimizi görür. biraz zincir dişli gerekir o kadar.
İrfan uzaktan kumandalı ayaklıgın amacı motoru devır mek mıotomatik ayna güzel olabilir ama ayaklık bence gereksız. çünkü düğmeye bastıgınız herseferinde ayaklıgı kontrol etmenız gerekecektır. Acaba acıldımı acılmadı mı?
Piaggio X9 500 de hidrolik orta sehpa standart var zaten ..geç kaldınız arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=xrWXTcMvg48
ahanda linki