tamam kankam.. zaten havalar kötü ilerleyen zamanda..kankam inşaAllah..
hiçbirşey için söz veremiyorum, sadece inşaAllah diyorum....
senin aynalar nasıl sıkıntı var mı?
tamam kankam.. zaten havalar kötü ilerleyen zamanda..kankam inşaAllah..
hiçbirşey için söz veremiyorum, sadece inşaAllah diyorum....
ben bu ayın 28 inde bandırmaya gidiyorum yılbaşını teyzemde geçireceğim 10 -15 gün oradayım geçerken körfezi dolaşacağım için isterseniz sizede uğraya bilirim gelmişken habide led lambaların bana maliyeti toplam 50 tl oldu bilginizetamam şenol hocam.. bi toplaşma düşünüyoruz.. istersen sen gelebilirsin..orada daha ayrıntılı konuşabiliriz..bu konuda banada yardımcı olursanız sevinirim..
hacım aynalar güzel....tamam kankam.. zaten havalar kötü ilerleyen zamanda..
senin aynalar nasıl sıkıntı var mı?
kankam işte hava durumuna göre motorla gelicem...cuma günü müsaitim kesinlikle uğra kankam..fatihte müsaitse bende oraya geçerim.. birlikte sakaryaya gideriz
yanlız yağış gösteriyor ya...![]()
size söyleyecek söz bulamıyorum adam al cbf yide görgünü demeye getiriyo bunda anlamayacak ne var yada anlamak istemiyorsunuz heralde !!!
Sizi tanımadığım için espirilerinizi de anlayamadım arkadaşlar :bounce:
fazla yatırmadığınız sürece virajlarda problem yok kuru havada...Ybr'cilere bir soru !?!
Yeni aldığımız Ybr 'nin lastiklerini değiştermemiz gerekiyor mu? orjinal lastiklerini de kullanabilir miyiz, mevcut lastiklerinin kalitesi nasıldır?
fazla yatırmadığınız sürece virajlarda problem yok kuru havada...
herşeye rağmen imkanınız varsa değiştirin derim ama...
bana hep yatırmalarda sıkıntı çıkarıyor yol tutmuyor lastik...
Ybr'cilere bir soru !?!
Yeni aldığımız Ybr 'nin lastiklerini değiştermemiz gerekiyor mu? orjinal lastiklerini de kullanabilir miyiz, mevcut lastiklerinin kalitesi nasıldır?
sakin kullanırsanız sorun çıkmaz.. şimdi motoru alıp sıfır lastikleri atmak bana pek mantıklı gelmiyor.. 10000 km kullanmak istiyorum .. biraz daha dikkatli olursanız sorun çıkmaz..sonuçta performans motoru değil.. 6000 km deyim 4000 daha kullandıktan sonra michelin alacağım..feyizoğlunda 200 tl ön arka 90X90X18-----2,75X18
ben 6bin Km deyim hala üzerinde orj.lastiklerki yazın izmir yaptım oğlumu artçı alıp çarşambada Bandırma yapacağımYbr'cilere bir soru !?!
en son boluya gittimYbr 'ciler motorunuzla uzun seyahat olarak nerelere kadar gittiniz?
en son boluya gittim
en uzun yolum ybr ile o oldu yazın...
daha fazla ileri gitmedi günlerim sınırlıydı çünkü...
bakalım bu senelik iznimde kafa dengi birini bulursam karadeniz turu düşünüyorum....