[KKTC - MT]

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ne diyim hocam görüşemicez sanırım
hayırlısı olsun diyelim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Kibrisa gelirsin insallah ferhat. Kktc liler bu is konusunda her zaman kendi vatandaslarina oncelik veriyorlar

evet bana da öyle dediler....15 gün süre ile iş ilanı vermişler....gelen olsada anlaşma yoluna gitmeyip burdan adam bulamadık Türkiyeden alacagız diyeceklermiş....
ordaki işim garanti de biraz zaman gerekiyormuş....

walla dananın kuyruğu yarın kopucak oparsa cuma ya kadar dönmüş olucam dostum türkiyeye ayrı yetten bws niye kiralıyosun ki benim motor var ya
İki motor gezmek daha guzel olur diye dusundum ama dun gece aniden esyalarimi toplayip eve ciktim :) maddi durumum sarsildi baya o yuzden bws isi yatti :( carettanin karsisindaki villalarda kaliyorum sende bu yakinlardaydin heralde

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

hayırlısı olsun diyelim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

evet bana da öyle dediler....15 gün süre ile iş ilanı vermişler....gelen olsada anlaşma yoluna gitmeyip burdan adam bulamadık Türkiyeden alacagız diyeceklermiş....
ordaki işim garanti de biraz zaman gerekiyormuş....
İyi o zaman ya isin ustune yatarlar genelde boyle durumlarda.

Denizli İl Temsilcisi
İki motor gezmek daha guzel olur diye dusundum ama dun gece aniden esyalarimi toplayip eve ciktim :) maddi durumum sarsildi baya o yuzden bws isi yatti :( carettanin karsisindaki villalarda kaliyorum sende bu yakinlardaydin heralde

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

evet hemen bir site üstündeyim dostum :)

Motosikleti

bu sefer de mesleğimle ilgili belge istediler....eee onu da hallettik...
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.... patroncugum evi de bulursa ordayım....
önümüzdeki pazartesi yada çarşamba seni çağıracagım dedi....

eveet arkadaşlar sonunda bişeyler netleşmeye, işler ufak ufak yoluna girmeye başladı :)
eğer pasaport, ruhsat yenileme, muayene gibi işlemleri sömestrda yetiştirebilirsem, şubat ortasında motorumla gelicem adaya. hasret bitecek :)
forumu böyle uzaktan takip etmeyi bırakıp, her türlü etkinliğe bodoslama dalmaya hazır ve nazır olucam :p

yakındır artık :) akşam belki uğrarım sana müdür

Uğra tabi herzaman beklerim bende :)

eveet arkadaşlar sonunda bişeyler netleşmeye, işler ufak ufak yoluna girmeye başladı :)
eğer pasaport, ruhsat yenileme, muayene gibi işlemleri sömestrda yetiştirebilirsem, şubat ortasında motorumla gelicem adaya. hasret bitecek :)
forumu böyle uzaktan takip etmeyi bırakıp, her türlü etkinliğe bodoslama dalmaya hazır ve nazır olucam :p

O zamana bende motorumu getirmiş olcam etkinlikler artar iyice :)

Motosikleti
benim de işler tamam...şuan ev arıyorlarmış...
bugun de arayıp( çaldırdım onlar aradı :cherry:) biraz sert çıktım...beklemeden sıkıldım felan dedim....
pazartesiye kadar ev bulumazlarsa da gene de getireceğiz seni, ev bulana kadar otelde misafir ederiz dediler...
motorumu da sattım.... en azından aklım motorda kalmayacak...yenisini de 1 aya kadar alacagım inş...
haftaya görüşürüz diyelim....:)

Denizli İl Temsilcisi
benim de işler tamam...şuan ev arıyorlarmış...
bugun de arayıp( çaldırdım onlar aradı :cherry:) biraz sert çıktım...beklemeden sıkıldım felan dedim....
pazartesiye kadar ev bulumazlarsa da gene de getireceğiz seni, ev bulana kadar otelde misafir ederiz dediler...
motorumu da sattım.... en azından aklım motorda kalmayacak...yenisini de 1 aya kadar alacagım inş...
haftaya görüşürüz diyelim....:)

Tamam hocam gelince haber verirsin bekleriz her zaman

Motosikleti
etkinlik olarak bana ev arayabilirsiniz...:p
motosiklet için güvenli yeri olsun:rendeer:
sonracığıma bahçesi mangal yapmaya uygun olsun :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar