- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
naked a geçişmi var yoksa![]()
Naked a dönüş desen daha doğru olur ama Touringden vazgeçmem artık , ikinci motor için ısınma turları sadece.
naked a geçişmi var yoksa![]()
diavel, çok güzel ve çok fazla sattılar fakat virajda yatabilecek bir motosiklet değil
kalite olarak çok iyi. kullanmadım ama hafifliği güzel ağırlık merkezi konumu ağırlık hissi vermiyor, fakat gidon ağır geldi bana belki çalışır durumda veya giderken farklıdır.
çarşamba günü gelim mi korlasa?
Korlasa kadar gelmissin insan bi haber verir dimi? Hani benle bilahare ilgilenecektin?
Bu arada Diavel, begendigim nadir nakedler arasinda 1. siradadir, harika bir makine...
Makinanın cüssesine göre verdiği ağırlık hissi beni hayrete düşürdü inanılmaz hafif hissettiriyor. Ne yalan söyliyeyim bana fazlası ile yatarmış gibi geliyor
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
Arabayla gelmiştim Seçkincim sivildim ...![]()
siz diaveli nasıl buldunuz? beğenmediğinizi tahmin ediyorum! bmw yle girdiğiniz viraja diavelle giremezsiniz, vrod-vmax tarzı bir motosiklet diavel nakedbike sayılmaz herhalde tam olarak???
pardon iki silindirmiydi diavel?
Korlasın 2-3 dükkan yanında Köşebaşı Restorant var babam sahibidir beraber işletiyoruz. Haberim olsaydi misafir ederdim seni...
arka teker 240mm ve çok düz taban, yatmaz yani o kadar???
desmosedici 120 bin euro yurtdışı fiyatı, tr ye hiç gelmedi... 35-40 bin e 1198 s getirmişlerdi krom depolu kaza yaptı sahibi hatta tanıyorum bizim siteden.Evet L motordur, diger tum Ducatiler gibi. Sadece Desmosidici versiyonu L 4 silindirdir. Oda yaklasik 55.000 Euro cuk tu , eger bulabilir isen tabiki![]()
:cherry::cherry::cherry:Yatar yatar , ben ikna ederim onu![]()
güzel mekan, hiç gitmedim ama koray beyler fln sık sık gidiyolar sanırım.Korlasın 2-3 dükkan yanında Köşebaşı Restorant var babam sahibidir beraber işletiyoruz. Haberim olsaydi misafir ederdim seni...
yok estafurullah çok rica ediyorum Siz!!! 8CAN olarak, bizim için her zaman göbekli aile babası ve kahraman bir motosürücü olarak hafızalarımızda ve gönlümüzde bu şekilde yer alacaksınız!