Biker girls wanna have fun ( Çok fena video kendinizi kötü hissedebilirsiniz )

motorlar daha güzel...tabi iki çeşit motor var diye bayat bir espri yapılabilir :)

Darisi Turkiye yollarina walla ben cok memnun oluyorum bayan surucu gormekten. Ama dakika 4:58 den sonraki cekim tehlikeli, cogu kisiye kaza yaptirir.:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
video 14 dakka yaziyor yahu!
Angelina Jolie çiplak motor kullaniyor desen gene ugrasmam.
Daha kisa bir özet versiyonu yokmu?:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde haberlerde izlemiştim,istanbullu bayan motosikletliler toplanmışlardı...Güzel şeyler bunlar...

Ablam kaskını takmış iyi güzelde alt taraf şıkır şıkır.. denize gidiyolar heralde :)

kafaya önem verdikleri herhallerinden belli,,, ama kollar, omuzlar, .... vb. ortada. :) sinek çarpsa canı yanar

fakat 125 lik motor gibi gidiyorlar :):):) motorun hakkını ver hakkınıı :p

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
pampiş.... :queen:

güzel kızlar.
bizde de var women riders;

http://www.womenriders.net/

"Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 5 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 10 kişi 12 Ağu 2009, 16:20 tarihinde çevrimiçi oldu
Kayıtlı kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok"

:)

5 ve 9 dk arası ablanın göğüslerini depoya depo üstü çanta gibi koyuşu biraz izlemeye değer :) yinede yakışmıyo bence kandınlara spor motosiklet kullanmak

öf yaa. touring sever olarak şu racingler bi aragaz çekince içim eriyo valla. ve nitekim yaptılar da...

Altıncı saniyedeki fotolara ve ilerleyen görüntelere bakarak bunların travesti olduklarını söyleyebilirim. En azından bazıları kesinlikle öyle gibi gözüküyor.
Dikkat edin beyler. Yakında " motor erkek adamı travesti yapıyor " şeklinde bir çıkarımda bulunabilir motor düşmanları :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar