satılık racing arıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olabilrmisin

Arkadaşlar 7000 ile 9000 arası bir racing arıyorum kazasız 95 model üstü enjeksiyonlu renk olarak ta siyah tercihimdir bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ne alıyım

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Cengo,

Biraz sonra maruz kalacağın muamele BM nin insanlık suçları , ilk 3 arasında saydığı durumlardan biridir. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Bismillah diyor ve başlıyorum . Ehliyetin varmı ?

okan abi arkadaş kullanabilir miyim demioki, heralde tecrübesi fln tam motor araştırma aşamasına gelmiş.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ikna kabiliyetin varsa, 2012 S1000RR tavsiye ederim.
Acemiysen tam acemi isi, düsmemen için her halti koymuslar üzerine.
Biraz tipsiz ama olsun.:cat:
color_s1000rr_thunder_preview_bright.jpg

diğer tarafa kaş çiziyolar aynı görünsün diye :) o kısmı çizerken kalemin ucu bitmiş sonra da demişler ki; asimetrik tasarım der dayarız millete...

sarının lastikleri güzel ama, pirelli diablo sp kullanmış benimkinden ama ilk resimde metzeler

bu bmw nin motorlarının farları hep şu şekil " :sunny: "
:p:p:p:p kardeşim yapın normal çekik far kendinizi ne yırtıyorsunuz farklı olmak için

Tasarımcılar böyle değişik şeyleri seviyorlar.Aklıma çok komik bir benzetme geldi ama söylemeyeceğim.Bu arada 7-9000 tl arası denilip cc belli olmadığı için şöyle diyorum.Yzf 125R.2012 model.Ya da cbr 125+aksesuarları.Ya da gt 250R.Ya da 2. el kawa 250 ninjaaa.Diye uzar gider benim liste...Bu asimetrik olayını ben sevmedim ya.Bu far yamuk aydınlatır.:mrgreen:

asimetrikte olsa yinede güzel ama çok üstün özellikleri olan bir motosiklet,
bir arkadaşımda var, vericekti hatta bana fakat fazla gelir 2 tane ss motosiklet...

Sevgili Cengo,

Biraz sonra maruz kalacağın muamele BM nin insanlık suçları , ilk 3 arasında saydığı durumlardan biridir. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Bismillah diyor ve başlıyorum . Ehliyetin varmı ?
:flower: İyi güldüm abi . :)

Arkadaş şimdi cbr 125 de racing 1000 rr da racing sana ne lazım . :) Söyle hele bi . . Tecrüben olsa böyle bir konu açıcağını düşünmüyorum .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
diğer tarafa kaş çiziyolar aynı görünsün diye :) o kısmı çizerken kalemin ucu bitmiş sonra da demişler ki; asimetrik tasarım der dayarız millete...

Sevdigim bir arkadasim söyle bisey yapip mevzuyu kapatmaya çalismisti.
:)

images

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar