Kartepe Gezisinden Fotolar(15.12.2011)

Merhaba Arkadaşlar,
katılım olmasada gerçekleştireceğimi belirttiğim kartepe gezisi bugün oldukça eğlenceli ve heyecanlı geçti.Merak eden yol durumu ve detaylar hakkında bilgi bekleyen arkadaşlarımız vardı.Yol aman aman tehlikeli bir yol değil DİKKATLİ SÜRÜŞ sağlandığı sürece.yolda buzlanma yoktu ama güneş almayan yerlerde asfalt çok ıslaktı.yavaş ve dikkatli bir sürüş ile kayma tehlikemizi kaldırıyoruz.Rampa dikliğini merak edenler için resim ve videolar ekledim.Ben 5 vites 100cc motorla çıktım gerisini siz düşünün.Hava ise aşağılarda sıcaktı(aslında aşırı bir sıcak yoktu ama ince ve çok kat giyindiğimizden sıcakladık)ama yukarılara doğru çıktığımızda hava sıcaklığı 7-8 derece kadar düştü.Ama şunu şiddetle altını çizerek tavsiye ediyorum,yol boyunca tüm uyarı levhalarını dikkate alınız.Aşağı inerken insanın gaz açası geliyor yol sanki hıza müsaitmiş gibi görünüyor ama aldanmayıp uygun viteste ve uygun hızda iradelice inmekte büyük yarar var.

Çıkmaya değer mi ? Kesinlikle değer gezilmesi gereken harika bir doğa ortamı.Aşağıda kupkuru asfalt toprak yukarıda 30-40 cm kar var:)
bir sonraki kartepe gezisine katılım umarım olur herkes bu güzellikleri görüp karda eğlenir....

10.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

8.jpg

rampada bir çay molasıı
7.jpg

9.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

yol durumunu soran arkadaşlar içinde 2 video:
ekleniyor....

Hadi bakalım geçmiş olsun... gezinizden zevk aldığınıza çok sevindim.harika bir yer demi? sisli vadi de sis olmaması şaşırtıcı gerçekten..çok güzel kareler çekmişsiniz..elinize tekerinize sağlık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E abi yol harika keşke bende gelseydim kıskandım inan, beyler yapalım mı Pazar bir Kartepe zirvesi ?

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Ne yediniz ne içtiniz fiyatlar nasıl orada

Paylaşımiçin teşekkürler. Buzlanma olmaması büyük şans.

Son düzenleme:
Moderatör
Kartepe guzeldir, ama genelde pahalidir.Tipki Uludag gibi :)
Guzel gezi olmus, bol bol gezip paylasmaniz dilegiyle :)

Hadi bakalım geçmiş olsun... gezinizden zevk aldığınıza çok sevindim.harika bir yer demi? sisli vadi de sis olmaması şaşırtıcı gerçekten..çok güzel kareler çekmişsiniz..elinize tekerinize sağlık
eyw bir dahaki sefere beraber inş ,haftaya f54 ile körfez turu olacak galiba ondan da haber bekliyoruzz :) gerçekten çok güzel bir yer.

---------- Post added at 03:00 ---------- Previous post was at 02:57 ----------

E abi yol harika keşke bende gelseydim kıskandım inan, beyler yapalım mı Pazar bir Kartepe zirvesi ?

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Ne yediniz ne içtiniz fiyatlar nasıl orada
e abi dedik o kadar gel die ama gelmedin kiii :) valla kartepeye çıkmadan hemen önce sağlam bir yemek yedik o yüzden yukarıda yeme ihtiyacı duymadık.sadece telesiyejlerin orada 2 çay içtik onada 6lira verdik gayet normaldi yani ama yemek fiyatlarını bilmiyorum

acilen motoru büyütmem gerekiyorr bunuda birazcık bir kezdaha anladım bugün :(

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:00 ----------

Kartepe guzeldir, ama genelde pahalidir.Tipki Uludag gibi :)
Guzel gezi olmus, bol bol gezip paylasmaniz dilegiyle :)
hep beraber gezip paylaşmak dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar