daha 38.265941,32.40648 koordinatları falan da yazacaktım ama yer yok napalım onların zamanı geldiğinde açılımını yapıcam ben no problem :cat: yalnız BMW deyince bi durucan :queen: olsa şöle bi 1100 veya 1200gs binilmez mi yani??![]()
72 yi tamamlayalım da sürmesi kalsın ayıpsın :cat: bi buluşmada getiririm 5 kağıt veren herkeze bi tur :queen:Olmaz, 1150 olmazsa binmem, gezmem...Şaka bir yana ben R1150R hastasıyım, o ayrı. Gerçi bana F800 de yeter ya neyse. Sendeki BMW yi değil de harbiden Jawaları sürmeyi çok istiyorum.
Ankara çevresinde gidilecek bir organizasyon olursa katılmak isterim ... Özellikle Karagöl![]()
Sağol Ferhattabii karagöl size yakın...
ben sizin yerinizde olsam karagöl olmasada devamlı cubuk barajına giderim.... yani her hafta...
er5in sorunu halledildi mi....ben de size yardımcı olacaktım ama şehir dışı işlerimden dolayı yardımcı olamadım kusura bakmayın...
Sağol Ferhat
Motorun marş motoru kitlenmiş. Marş takımı tamamen değişti. Marş geç basmasının sebebide belli oldu. Karbüratör ayarsızmış. Marş esnasında oldukça fazla benzin gönderdiğinden bujileri ıslatıyor ve ateşlemeyi engelliyormuş.
Bende çalışssın diye süreki marşa basarak marş motorunu kitlemişim. Ama ilk bakımda ben söylemiştim ustaya karbüratörde sanki sıkıntı var diye ama onlar elektrik sistemine yoğunlaşmışlardı.
Motoru yarın teslim alacağım. tam 1 ay sonra motora kavuşuyorum. Maliyet ise 550 TL
Ferhat yarın öğlen alacağım motoru, akşam bizim halı saha maçımız var mesai sonrası o yüzden Haymanaya gelemem. Hafta sonu olur.bayagı masraf olmuş abi yaa... :sunny:
karbüratör ayarı felan kolaydı ben hallederdim....
inşallah doğru söylüyorlardır... aldıklarının paranın hakkını verirler...
motoru saat kaçda alacaksınız...
yarın hava düzgün olursa ben de haymanaya hamama gideceğim.... müsait olursanız beraber gidelim....
Ferhat yarın öğlen alacağım motoru, akşam bizim halı saha maçımız var mesai sonrası o yüzden Haymanaya gelemem. Hafta sonu olur.
slm arkadaslar 2012 sezonunda gezi programı yapanınız yokmu bu senedemı bos gececek yaz varsa toplanalım mayıs ayı en uygunu msjlarınızı beklıyorum
Viraj istiyorsan cubuktan sonra karagole git
Hem gezi hem viraj diyorsan sorgun goletine git
Orman icinde bir gölet güzel bir yer
Nasıl gidilir dersen ayaş,güdül,yesiloz yolunu takip et.yanlız yeşilöz e gelince sola meydana in.sorgun tabelasını görürsün asıl virajlar bundan sonra başlıyor.
Bende ilk defa zaferce nickli arkadaşla gitmiş tim hoşuma gitti ondan sonra 3 kere daha gittim.
Hocam sorgun göleti Ankara merkezden kaç km acaba? Yolları asfalt mıdır?
Hocam sorgun göleti Ankara merkezden kaç km acaba? Yolları asfalt mıdır?