[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son durum şöyle olacak
1-nezih77 +1
2-gaccal
3-burak
4-ferhat kars
5-buğra
6-hakan
konuyu sonradan görüp katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
mühye köyünde kamp ateşi mangal sonrasında da odun ateşinde çay keyfi...

hay ya! kaçırmışım. akşam nete girseydim bende beynam ormanlarına gittimdi. tek başıma sap sap gezdim.. aklımı...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben geldim looooo..... toplam da 71,5 km yapmışım....
ilk evine gelen benim herhalde :)

1 saat sonra çıksaydık yollarda kötü sürprizlerle karşılaşabilirdik....

hay ya! kaçırmışım. akşam nete girseydim bende beynam ormanlarına gittimdi. tek başıma sap sap gezdim.. aklımı...
işte bu başlığı sürekli takip etmemenin sıkıntısı böyle oluyor anlık kararlarla yola çıkıp bi etkinlik düzenleyebiliyoruz :) canın sağolsun bi dahaki sefere inşallah

ben geldim looooo..... toplam da 71,5 km yapmışım....
ilk evine gelen benim herhalde :)
1 saat sonra çıksaydık yollarda kötü sürprizlerle karşılaşabilirdik....
bizde baya bi önce geldik fakat sitede bi sıkıntı var sanırım sürekli database error veriyor :(
neyseki bi toplaşmayı daha böylelikle geride bıraktık. çok güzel bi gündü...mangal yapıldı karınlar doyuruldu,sonrasında odun ateşinde demlenen çaylar içildi kamp ateşi etrafında güzel sohbetler edildi.herşey çok güzeldi katılan tüm dostlarıma teşşekkür ederim .katılım listesi şu şekilde oldu...
1-hüseyin +1
2-yunus
3-burak
4-ferhat
5-buğra
6-hakan
7-fatih
çekilen fotoğraflar yunusun makina da müsait olduğu zaman yükleyecek

Motosikleti
VFR1200X
Bi sahur organizasyonu bir de bu organizasyon bence unutulmayacak :cat: Rahat 120 km yol yapmışımdır boğazım ağrıyo soğukdanmı yoksa rakıyı sek içmekdenmi bilemedim :queen:

Bi sahur organizasyonu bir de bu organizasyon bence unutulmayacak :cat: Rahat 120 km yol yapmışımdır boğazım ağrıyo soğukdanmı yoksa rakıyı sek içmekdenmi bilemedim :queen:

o kadar rakı içersen ağrır tabi boğazın dedik sana biraz yavaş diye :p bende şu fotolara bi el atayım...

Motosikleti
azzzz sonraaaaa :p önce bi kask takma operasyonu var :)

kolay gelsin abi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

o kadar rakı içersen ağrır tabi boğazın dedik sana biraz yavaş diye :p bende şu fotolara bi el atayım...

gene kolay gelsin abi....:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

maşallahhh :queen::queen:

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum, soğuğa inat motor kullananlardanım :) yaptığınız organizasyonlara katılıp tanışmayı isterim, görüşmek üzere...

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum, soğuğa inat motor kullananlardanım :) yaptığınız organizasyonlara katılıp tanışmayı isterim, görüşmek üzere...

herzaman bekleriz hoşgeldin bu arada kendini bi tanıtsaydın ilk evvela :) gezileri buluşmaları burdan takip edebilirsin hoş güzide başkentimizin hava muhalefeti nedeniyle tatlısu motorcusu yeterince fazla o yüzden aktiflik biraz daha yaza kalıyor haliyle...

dscf6842u.jpg

dscf6843t.jpg

dscf6844h.jpg

dscf6845l.jpg

dscf6847i.jpg

dscf6848s.jpg

dscf6849s.jpg

dscf6850f.jpg

dscf6852.jpg

dscf6853.jpg

dscf6855g.jpg

dscf6856u.jpg

dscf6858.jpg

dscf6860q.jpg

dscf6862k.jpg

dscf6865j.jpg

dscf6865j.jpg

dscf6869i.jpg

dscf6870o.jpg

dscf6871j.jpg

dscf6873.jpg

dscf6875o.jpg

dscf6878f.jpg

dscf6879t.jpg

yalnız düşündüm düşündüm de bi allahın kuluda len sende geçte bi kerede sen görün şu fotoraflarda dememiş niye bu kadar kendinize müslümansınız anlamadım yaniii :pr: birde artık bana bi DSLR'ın şart olduğu kararına vardım kötüde olsa bi tane şart istediğim şekilde kareler yakalayamadım birazda havanın karanlık kapalı olmasından kaynaklanıyordu velhasıl çokda güzel fotolar çekemesemde gittik yedik içtik oturduk kalktık sohbet ettik ateş yaktık mangal yaptık, yaptık, yaptık... Gelenlere tekrardan teşekkür ediyorum özellikle Hüseyin abime ve sevgili eşi Selma ablama :king:

yunuscum eline emeğine sağlık. bi sonraki buluşmada bizde seni çekeriz artık:)

hoş geldin bu sayfayı takip etmeye devam et ...

herzaman bekleriz hoşgeldin bu arada kendini bi tanıtsaydın ilk evvela gezileri buluşmaları burdan takip edebilirsin hoş güzide başkentimizin hava muhalefeti nedeniyle tatlısu motorcusu yeterince fazla o yüzden aktiflik biraz daha yaza kalıyor haliyle...

Adım Koray, motor kullanmaya yeni başladım, çook uzun bir zamandır hayal ettiğim bir şeydi, ancak kısmet oldu, o yüzden birde havaların ısınmasını beklemeyeyim dedim :) sizinde mangal falan yaptığınızı görünce özendim açıkçası, Maşallah diyim...

Adım Koray, motor kullanmaya yeni başladım, çook uzun bir zamandır hayal ettiğim bir şeydi, ancak kısmet oldu, o yüzden birde havaların ısınmasını beklemeyeyim dedim :) sizinde mangal falan yaptığınızı görünce özendim açıkçası, Maşallah diyim...
biz bunu ara sıra yaparız.fotoğraflara tekrar bakınca bende özendim .karnım acıktı da :mrgreen:

Bu arada hakan ne yaptı acaba??
valla o gece eve vardık diye mesaj attı buğra fakat sonrasını bilemiyorum

Hepinizin affına sığınıyorum arkadaşlar. Uzun bir süredir aranıza katılamadım, görüşemedik. Motor aşkı için kızmayın bana. Bundan sonra daha aktif olucam.

Motosikleti
biz bunu ara sıra yaparız.fotoğraflara tekrar bakınca bende özendim .karnım acıktı da :mrgreen:

abi hafta sonu hava güzel olursa bi mangal daha yapalım....bu da TR de son mangalım olsun...
bir dahakiler KKTC de...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar