Sansürü kaldırmak için önerileriniz

Arkadaşlar ben yurtta kalıyorum burada ttnet güvenli internet var Facebook a bile girmiyor.ne yapabilirim DNS ğişikliği yaptım olmadı.

serverdan kapatıldığı için herhangi birşey yapamazsınız diye düşünüyorum..

Bilişim teknolojileri asla yasak dinlemez :)

Ultrasurf Programını dene birde yakın zamanda Meb Surf v1.1 diye bi program çıkarmışlar ona bak..

Ultra Surf Son sürüm. Denendi ve kullanıyorum.
ben de 10.17 kurulu. Okulda kullanamak için kullanıyorum oda yavaş da.

_w_

Bilişim teknolojileri asla yasak dinlemez :)

Ultrasurf Programını dene birde yakın zamanda Meb Surf v1.1 diye bi program çıkarmışlar ona bak..

walla tam ben yazcaktım. Yazın hastanede çalışırken ultrasurf programını kullanıyordum. bütün sitelere giriyor. Yanlız son sürümü kullanın yoksa eski sürümler çalışmıyor.

Aylık az biraz para harcamayı göze al. Go Trusted Secure e üye ol, programını kur. Yeryüzünde yasak yüzü görme

Ultra Surf kurulmdan çalışmaktadır.
Ultra surf ün yeterli olcuağını düşünüyorum.

Arkadaşlar üniversiteye gidiyorum cemmat yurdu olduğu için aile paketi var :) Sonuna S koyarak giriyor ama başka sayfa açıldığında tekrar koruma geliyor

İhtilal yapalım, anayasal düzeni yıkalım, kendi düzenimizi kuralım.
Yasaklardan uzak bilimsel düşün temelinde bir sistem kuralım.
Eğer yakalanırsak eski TCK ya göre sizler 141/5 ten, ben 141/1 den yargılanırız olur biter.

_w_

enes kardeşim google a ultra surf son sürüm indir. sorun olmaz zaten öyle kurulacak bi program da değil direk çalıştır. sonra browser sayfası otomatik açılcaktır . şimdiden kolay gele :)

Facebook https:// ile girebiliyorsa , facebook 'ta hesap ayarlarına gir , oradan güvenlik seçmesine geç. Güvenli gezinme seçeneğini aç. Bu sayede facebook ve sayfaları herzaman https (güvenli) olarak görüntülenecektir.

Gereksiz sansüre hayır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar üniversiteye gidiyorum cemmat yurdu olduğu için aile paketi var :) Sonuna S koyarak giriyor ama başka sayfa açıldığında tekrar koruma geliyor

Başka yurt yokmu :)

Saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar