Gazyağı belki bir işe yarayabilir. Bu arada izlenimleriniz nasıl.Ben de katılabilirim aynı motorun mavisinin aluminyum jantlısı var bende. depo kapağındaki naylonumsu pislik parçasını nasıl söktünüz ben yarısını sökemedim iğrenç görünüyor.
benim motoru aldigim bayide mavisinin hem tel hemde celik jantli olani vardi. Ben celik olani aldim. Cok guzel motor ya. trafikte sagdan soldan kacmaya birebir. hafif bi motor oldugu icin tek kisi kullanimda kampana frenleri de baya yeterli. frenden korkmaya gerek yok. orjinal lastikleri buz haric her zeminde guvenli surus sagliyor. virajlarda cok yatirmazsaniz islak yolda da gider ben islak yolda 50 ile viraja girdim sorun olmadi. yine tekrarliyorum benzin deposu cok kucuk evde kendime benzin istasyonu acmayi dusunuyorum 5 LT bidonlarla. benzincideki tasti tasacak muhabbetinden biktim. bos depo 11 lira aliyor.Gazyağı belki bir işe yarayabilir. Bu arada izlenimleriniz nasıl.Şu aletin devir saatine hastayım.Çok hoşuma gidiyor.Sanırım mavi olanları tel jantlı kırmızı olanları çelik jantlı değil mi?
Gerçekten küçükmüş.Bence benzini lastik bidonlarda saklamayın.Metal yakıt bidonu daha iyi olacaktır.İnternette yada sanayide bulabilirsiniz.Ayrıca doldurma uçları da var.benim motoru aldigim bayide mavisinin hem tel hemde celik jantli olani vardi. Ben celik olani aldim. Cok guzel motor ya. trafikte sagdan soldan kacmaya birebir. hafif bi motor oldugu icin tek kisi kullanimda kampana frenleri de baya yeterli. frenden korkmaya gerek yok. orjinal lastikleri buz haric her zeminde guvenli surus sagliyor. virajlarda cok yatirmazsaniz islak yolda da gider ben islak yolda 50 ile viraja girdim sorun olmadi. yine tekrarliyorum benzin deposu cok kucuk evde kendime benzin istasyonu acmayi dusunuyorum 5 LT bidonlarla. benzincideki tasti tasacak muhabbetinden biktim. bos depo 11 lira aliyor.
Gerçekten küçükmüş.Bence benzini lastik bidonlarda saklamayın.Metal yakıt bidonu daha iyi olacaktır.İnternette yada sanayide bulabilirsiniz.Ayrıca doldurma uçları da var.benim motoru aldigim bayide mavisinin hem tel hemde celik jantli olani vardi. Ben celik olani aldim. Cok guzel motor ya. trafikte sagdan soldan kacmaya birebir. hafif bi motor oldugu icin tek kisi kullanimda kampana frenleri de baya yeterli. frenden korkmaya gerek yok. orjinal lastikleri buz haric her zeminde guvenli surus sagliyor. virajlarda cok yatirmazsaniz islak yolda da gider ben islak yolda 50 ile viraja girdim sorun olmadi. yine tekrarliyorum benzin deposu cok kucuk evde kendime benzin istasyonu acmayi dusunuyorum 5 LT bidonlarla. benzincideki tasti tasacak muhabbetinden biktim. bos depo 11 lira aliyor.
slm arkadaşlar.İnanır mısınız üzerinden inmek istemiyorum.Harika bişey.Çok da iyi gidiyor.Bakalım kaç kişi olacağız? Merak ediyorum))
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...img543.imageshack.us/img543/3174/sdc11686.jpg[/URL][/url]
[
Yoo ben geziyorum buralar dediğiniz yerlerde kimse yemiyor. Orjinal haliyle sürekli 75km hızla gidebiliyor yetmez mibu motor sizin oralarda gider üstad bizim burada adamı çiğ çiğ yerler trafikte![]()
8 lirayla 100 km gidiyor (benzin 4.21) 11 lirayla 130km yapiyor. bu deger karisik kullanim. 60 km sabit hizla daha da az yakar diye dusunuyorumne kadar yakıyor onu da duyalım bari11tl ye dolan depo sizi kaç km taşıyor?