Merhaba Motosiklet Canavarları :)

Selam arkadaşlar Mehmet ben. Tam bir motor hastasıyım ve bir honda cbr 125 r ım var.Motorla gezi yapmayı çok seviyorum ama bu maalesef genelde yalnız oluyor.Çevremde pek motosiklet kullanıcısı yok.Grup gezilerini çok seviyorum ama bir grubun yok maalesef. Bu garibanı arasına almak isteyen babayiğitler vardır umarım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin.iyi forumlar

Hoşgeldin ! :)
İstanbuldaki mt sürekli toplanıp gezi yaparlar ..hatta buradan bizler bile katılırız.. forumu takip et .. önümüzdeki olacak olan aktivitelere katılırsın.. iyi forumlar

Selam arkadaşlar Mehmet ben. Tam bir motor hastasıyım ve bir honda cbr 125 r ım var.Motorla gezi yapmayı çok seviyorum ama bu maalesef genelde yalnız oluyor.Çevremde pek motosiklet kullanıcısı yok.Grup gezilerini çok seviyorum ama bir grubun yok maalesef. Bu garibanı arasına almak isteyen babayiğitler vardır umarım :mrgreen:
her cuma avcilar yada b.çekmece olmak üzere buluşuyoruz. Gel buyur diyecegim ama biraz uzak kaliyor sana :mrgreen:

eyw kardeşler takipte olacağım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

her cuma avcilar yada b.çekmece olmak üzere buluşuyoruz. Gel buyur diyecegim ama biraz uzak kaliyor sana :mrgreen:

kardeş iyi olurdu ama dediğin gibi bayağı uzağız ya :(

sana katılıyorum ama maalesef yoğun bi iş hayatım var o yoğunluğu en aza indirgemeye çalışıyorum o işi hallettiğim zaman Türkiyenin yolları ağlayacak:)

Mersin İl Temsilcisi
ne zamandır buralardayım ama ben hiç motor canavarı görmemiştim.
sen, bir gelişte hepsini görüp ifşa ettin....

nasıl bi yetenek bu böyle?

bu arada ben öcü falan değilim ama üzerime alınayım bari, hoışgeldin :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ne zamandır buralardayım ama ben hiç motor canavarı görmemiştim.
sen, bir gelişte hepsini görüp ifşa ettin....

nasıl bi yetenek bu böyle?

bu arada ben öcü falan değilim ama üzerime alınayım bari, hoışgeldin :)

Bennn canavar değilimmmm ,
Canavar değilimmm bennnnnnnnnnnnnn :pr: :pr: :pr:

hoşgelmişsen garibo :rendeer:

Ben canavar değilim.
Canavar değilim ben.
Canavar ben değilim.
Ben değilim canavar.
Değilim ben canavar.
Değilim canavar ben.

Permutasyon işleri :p

yılmaz erdoğan şiiri gibi olmuş müdürüm;

ben yağmur ağladım bir şehre yağdı
ben şehre ağladım bir yağmur yağdı
ben bir ağladım şehre yağmur yağdı
ben..
yağmur..
ağladım..
:)

canavar,yaratık, kurt,manyak,hasta,deli,müdavim,rahatsız hiç farketmez.Önemli olan motorun üzerindeyken kendini nasıl hissettiğindir.Ben demekki canavar gibi hisediyorum amman yanlış anlaşılmasın trafik canavarı değil:) genelleme yaparak haddimi aştı isem affola...

hoşgeldinn... evet ben de bi canavarımmm (motorun üstünde) :cat:[/QUOT

forumda benden başka canavarlarında olduğuna sevindim selam olsun size canavar dostlarım :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

hoşgeldin kardeş

hoşbulduk kardeşim mesajını geç görmenin üzüntüsünü yaşıyorum hala:) umarım başka bir gezide görüşürüz

Aynı dertten muzdaribim. bırak motoru olanı, motor muhabbeti bile yapamıyoruz kimseyle. sadece sanayideki ustam ile konuşabiliyorum, gide gele sanayinin gülü olduk yahu! insan haftasonu kahvaltıya tamirciye gider mi be :(

motosiklet canavarı deyince aklıma böyle birşey geldi. :)
gece 3ten sonra mesaj yazınca anca böyle oluyor :) hoşgeldin. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar