Artçı ile mükemmel sürüş....

highside olsa arkadaki yerden ben diyim 3 sende 4 metre havalanır çok rahat:cherry:

highside olsa arkadaki yerden ben diyim 3 sende 4 metre havalanır çok rahat:cherry:

Arçtı yaprak sarma yapmış hep hiç olurlar, Allah muhafaza diyelim...:wiinkk:

Bilmeyenlere, highside nasıl olur, sola yattığınız bir virajda gazı fazla açarsanız gidonu ters kontra ile kontrol etmeniz gerekir, gidonu ters kontra ile kontrol etmezseniz gaz açmanızın sonrasında gazı tekrar kapatınca arka tekerlek aniden tutunup sizi üstünüzden atacaktır, veya yine sola yattığnız bi virajda arka teker bir anlık tutunmasını kaybeder sonra hemen tutunur, bu durumda bi highside uçuşa sebep olabilir..

Yok benim kalbim tutar.Ben kullanırsam olur. :) Arabanın içinde bile dünyanın en tecrübeli pilotunun yanında otursam sinirim bozuluyor. Böyle motosiklet üzerinde kesin ölürüm.

Yok benim kalbim tutar.Ben kullanırsam olur. :) Arabanın içinde bile dünyanın en tecrübeli pilotunun yanında otursam sinirim bozuluyor. Böyle motosiklet üzerinde kesin ölürüm.

Artçı olmak gerçekten ayrı bir yürek istiyor. Motoru kullanan ne zaman ne yapacağını biliyor. Ama artçı hep acabalarda, onun kafası hep karışık. Ben de sahsen artçı olmak hiç istemedim...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam buna baptem deniyor bizim buralarda.
Yillar önce yolsuz kaldigimda ben de para kazanmak için yapardim.
Ama buradaki sûrücü gereksiz riskler almis bazi yerlerde.
Sanirim arkadaki kiz arkadasi yani alisik.
Yoksa hiç bir sazan arkada tanimadigi biriyle drift yapmaya kalkmaz.
Gayet basarili.:cat:

Hocam buna baptem deniyor bizim buralarda.
Yillar önce yolsuz kaldigimda ben de para kazanmak için yapardim.
Ama buradaki sûrücü gereksiz riskler almis bazi yerlerde.
Sanirim arkadaki kiz arkadasi yani alisik.
Yoksa hiç bir sazan arkada tanimadigi biriyle drift yapmaya kalkmaz.
Gayet basarili.:cat:

Mubarek para kısmı ilgimi çekti, ne için, ne kadar verirlerdi, çok merak ettim yaaa.:wiinkk:

Kocaeli İl Temsilcisi

o zaman bi defaya mahsus tünal abiye artıçı yapalım seni bundan büyük keyif alacaktır :cherry::queen::p artıkın 6 ay sohbetini yaparız heralde :cherry:

yada sen 6 saat temizlik yaparsın :cherry::queen:

o zaman bi defaya mahsus tünal abiye artıçı yapalım seni bundan büyük keyif alacaktır :cherry::queen::p artıkın 6 ay sohbetini yaparız heralde :cherry:

Abi isimlerden çıkaramıyorum forumda.Tünal abi xx abimiz mi. :) Ben öyle binmem abi çok korkuyorum bildiğin gibi değil.Kuzen ybr ile 100 ile makas attırdı bana o gün bu gündür motosiklette artçı olmadım.Olamıyorum da.Bacaklarım titriyor kasılıyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mubarek para kısmı ilgimi çekti, ne için, ne kadar verirlerdi, çok merak ettim yaaa.:wiinkk:
hocam pist gûnleri ve baptem organizasyonlari olur burda.
Türkiye için yabanci kavramlar degil aslinda.
Mesela parasütle atlamak istersin ama bu konuda bir bilgin yoktur.
Baptem organizasyonu olur.
Parayi basarsin, profesyonel birine baglanir beraber atlarsin.
Bunun gibi seyler.
Burada pistte profesyonel bir surucuyle tur atmak da buna girer.
Sadece motosiklet degil, mesela F1 benzeri araçlarla, ferrari lamborgini gibi araçlarla da baptem deneyimi yasayabilirsin.
uzun zamandir takilmadim ama benim zamanimda pistte 3 tur için 30€ aliyorduk.

hocam pist gûnleri ve baptem organizasyonlari olur burda.
Türkiye için yabanci kavramlar degil aslinda.
Mesela parasütle atlamak istersin ama bu konuda bir bilgin yoktur.
Baptem organizasyonu olur.
Parayi basarsin, profesyonel birine baglanir beraber atlarsin.
Bunun gibi seyler.
Burada pistte profesyonel bir surucuyle tur atmak da buna girer.
Sadece motosiklet degil, mesela F1 benzeri araçlarla, ferrari lamborgini gibi araçlarla da baptem deneyimi yasayabilirsin.
uzun zamandir takilmadim ama benim zamanimda pistte 3 tur için 30€ aliyorduk.

Eyvallah, güzel... Bu duyguyu yaşamak isteyenler için kaçınılmaz fırsat. Yalnız nasıl birinin bindiği belli değil, alınan para fazlasıyla hak ediliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O pistte Gel bana artçı ol sonra motoru sana hediye edecem dese bile (kandıramazlar beniiii)....
Geçenlerde zır delinin birinin aklına uydum zzr1100 e artçı oldum :) ses,kütürtü patırtı,zırıltı motordan çok benden çıktı...bi ara kalpten gidecektim ,arkadaşa dur laaaaaan inecemmm diye böğürmekten,derman mecal,kalmadı bende :),
manyak herif hiç tınlamıyo bile dahada asılıyor gaza...tek tekere kalkıyor,tırmalaya tırmalaya depoyu çizikledim iiicene :)kuyruk kenarlarından tutuyorum olmuyor,elemana sarılıyorum olmuyor :)
en sonunda çimdikleye çimdikleye durdurdumda attım kendimi yere :)
bir daha 600 cc üzeri bir makinaya artçı olmakmı...aslaaaaaaaaaaa :mrgreen::queen:

İrfan kardeşim gözlerinden öperim tabi tecrübe farklı ,şu busayı bir alayım sen gör o zaman tecrübeyi direkt seninle ankara yapacağım ona göre....yalnız abdestsiz gelme....

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

O pistte Gel bana artçı ol sonra motoru sana hediye edecem dese bile (kandıramazlar beniiii)....
Geçenlerde zır delinin birinin aklına uydum zzr1100 e artçı oldum :) ses,kütürtü patırtı,zırıltı motordan çok benden çıktı...bi ara kalpten gidecektim ,arkadaşa dur laaaaaan inecemmm diye böğürmekten,derman mecal,kalmadı bende :),
manyak herif hiç tınlamıyo bile dahada asılıyor gaza...tek tekere kalkıyor,tırmalaya tırmalaya depoyu çizikledim iiicene :)kuyruk kenarlarından tutuyorum olmuyor,elemana sarılıyorum olmuyor :)
en sonunda çimdikleye çimdikleye durdurdumda attım kendimi yere :)
bir daha 600 cc üzeri bir makinaya artçı olmakmı...aslaaaaaaaaaaa :mrgreen::queen:

Kardeşim seni ben artçı alırım hiç sıkıntı yaşamazsın....zaten 250 den sonra hisler kayboluyor vücüt sadece kasılıyor.....hem arkamda rüzgarda almazsın....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfan kardeşim gözlerinden öperim tabi tecrübe farklı ,şu busayı bir alayım sen gör o zaman tecrübeyi direkt seninle ankara yapacağım ona göre....yalnız abdestsiz gelme....
Abi ankaraya vardıktan sonra herhalde boy abdesti bile az gelir busa artcısına :) Abdestmi bırakır yusuf yusuf :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar